38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hoşgeldin bir yumurta ve sperm yeterli.sadece allah ol desin ve zamanı gelsin.tabi bizlere böyle çabalamak düşüyor.

teşekkurler.naz73 burdakı arkadaşlık ne guzel ınsanda sıkıntı bırakmıyor...dr da oyle dedı ama transferı bıle goremedık..kalıteyı arttırmak gerek galıba..bu arada sız memorıalda mı tedavı oluyorsunuz.herkes orayı çok ovuyor.ben bursadayım jımer de denedım ılk olduğu ıcın kıyaslama da yapamıyorum..ınsallah hepımıze en kısa surede tatlı bebısler gelır kucaklarımıza..

arkadaşlar insallah hepimize en kısa surede tatlı tatlı cıcı cıcı bebısler verır allah ...moral en ıyı ılacmış yumurta kalıtesınde ama en zoru da o sanırım..hepımız bırbırımıze moral vererek aşarız ınsallah herseyı sevgıler

herkese iyi geceler.maiumut canım sendemi memoriale gidiyorsun.inşallah kısa zamanda kavuşursun bebişlerine.

nazcım benim problem farklı canımya.ben aslında yurt dışına çıkıyorum.herkes yurda geliyor:)ama önerim memorial

maiumut sanada yakın ilgin sıcak sözlerin için teşekkür ederim.6 yumurta maşallah bu kurlerle mi yaptın yoksa sende durum ıyı galıba..neyse allah bozmasın hayırlısı ıle denk gelsınde bebısı kucagına al en kısa zamanda..dr.bana 2. denemeyı hemen bu ay yapalım dedı ama ben bu kadar hızlı olmak dogru mu karar veremedım.bırde sızlerın dedıgı bıtkısel jurlerı denemek ıstıyorum esımde de morfolojı 0 onada galıba keçıboynuzu kaynatma fılan varmış.bu yumurta arttırıcı ve morfolojı ıçın bıtkısel kurlerın toplu yayınlandıgı bır sıte var mı bilginiz var mı..bende de çene dusuk..kafada bır suru soru olunca devamlı soruyorum..kusura bakmayın..teşekkurler sevgıler

bigbird ne demek canım bişey değil.6 yumurta neki o iki sene önce idi.bu yıl gittiğim dr da 8 9 oldu maşallah.canım kürlere şimdi başlayabilirsin.mesela önce soğan kürüne başla.o rahimde ve yumurtalıkta olan kisteri temizliyor.sobra arısütü,bal,polen,propolis ve çörekotu karışımını al.sabah bir akşam bir tatlı kaşığı ye aç karnına,yemekten önce.bu günden başlasan etkisi üç ay sonraki yumurtalara olur.çünkü vucudumuzun bu gün ürettiği yumurtalar üç ay sonra çıkıyor.ama bence yapmak gerek.birde düzenli yürüyüş yap canım onunda faydası var.he şunuda unutmayım tedaviye başlayınca kürleri bırak.birde iki kürü bir arada yapma.ters etkileşim yapabilir.

Topiğimin tatlı kadınlarına güzel ve güneşli bir günden sevgilerimi gönderiyorum...Yeni gelen arkadaşlara hoşgelmişsiniz diyorum.Sizlerin adlarını öğrennene kadar bilmem kaç ay geçer ama yazın ki aşina olalım niklerinize ve hikayelerinize...Tedavi düşünen,tedaviye başlayan arkadaşlara şimdiden bol şanslar diliyorum.Güçlü ve pozitif olun,iyi düşünün güzel olsun diyorum ne diim.Allah herkesin yanında ve yardımcısı olsun.Bu işlere geç yaşlarda başlayanlar bir adım geriden başlıyorlar ama ipi göğüsleyen öyle çok kadın varki bize umut olan...O yüzden de olmaz dememek lazım.Neden olmasın.Şu dünyada olmaz diye hiç bir şeyin olmadığını gördüğümüz yaşadığımız tecrübelerden anladık biliyoruz.Ama tek bir gerçek var sonuçlara razı olmak.Yani insanın başına ne gelirse gelsin ki buna ölüm de dahil katlanılamayacak bir durum yok bu hayatta.Yeniden yeni baştan silkinip kaç kere ayağa kalkılıyor ve yaşamaya devam ediliyor.Kaldı ki en kötüsü sevdiklerimizden ayrılıp onların acısıyla yaşamaya çalışmak.Ben bunu bilir bunu söylerim gerisi boşşşşş...Evet insanız biz,her güzel şeyin sahibi olmak isteriz.Evse ev,eşse eş,mal mülk ve bol para...Neden istemeyelim en doğal hakkımız...Çocuk...Mini mini bir bebek evimizin içinde...Neden istemeyelim.Elbet çok isteriz.Dedim ya her güzel şeye sahip olmak en doğal hakkımız...Verecek olan sadece ve sadece yüce yaradan.Verirse ne mutlu bize.Ama yok olmayacaksa napalım abicim yaaaa...Ölcez mi biz...Bazen öyle şiddetle istiyorum ki tamam bu sevda beni öldürür diyorum içim cızlıyor cızlıyor...Sabahları işe giderken aynada makyaj yapıyorum,gözlerimi boyuyorum boyuyorum bakıyorum güzelleşmediğimi farkediyorum.Çünkü gözlerimdeki bakış kötü.Gölgeli,hüzünkü,üzgün...İşte o anlarımda kendime geliyorum ben.Kızıyorum çoook...Kızlar biliyor musunuz bana çocukluğumdan beri herkes senin gözlerinin içi gülüyor der.Gerçekten de öyledir.Resimlerimden bilirim.Azıcık gülerim ama gözlerim nedense benden çok güler...İşte ben ne zaman gözlerimdeki ışığın söndüğünü farketsem kendime gelirim.Hakkım yok bilirim.Ne bir sınıf dolusu çocuğa,ne benim için canlarını vermeye tereddüt etmeyeceklerinini bildiğim aileme ne de hayatımın yarısından bile çoook sonra kavuştuğum biricik sevgilime karanlık hüzün dolu gözlerle bakmaya.Hakkım yok yıllarca emek verdiğim kendime her sabah aynada öyle kös kös bakmaya.Şimdi bunları ben sizden çok kendime yazıyorum.Bir nevi yüzleşme benimkisi.3 yıllık evliliğimde neredeyse bir hafta bile ayrı kalmadığım sevgilimi az önce iş için başka bir şehre uğurladım.Sadece iki günlüğüne ama olsun.Kapıdan çıktığı andan itibaren iki günlük özlemeğe başladım ben onu.Daha şimdiden gecenin yalnızlığını düşünüp üzülüyorum.Ona sarılamayacak,onsuz uyuyacak olmak kötü.Eeee öyleyse dostlar bu bizdeki gam niye.Yüzünü görmediğimiz,kokusunu duymadığımız bir varlık için,yanımızda aynı havayı aynı anda soluduğumuz eşlerimizle kendimize hayatı zindan etmek niye.....Sözüm kendime.Sözüm kendim gibi olan arkadaşlarıma.asla çocuğu olan kadınlara değil çünkü onlar için biliyorum ki hayatın gerçek anlamı evlatları.Çünkü o öyle bir duygu.Ötesi berisi yok.Ama bizler için öyle değil.Biz dualarımızı etmeye,gönülden çok ama çok istemeğe,elimizden geleni sonuna kadar yapmaya devam edelim.Bu arada da hayatı kendimize zindan etmeyelim.Pırıl pırıl gözlerle baktığımız bir yaşamı hem kendim hem de hepimiz için diliyorum.Okuyan ve üffffffff içimi baydın diyenlerden de çok özür diliyorum.Sevgiyle kalın.Görüşmek üzere herkese sevgiler...

Topiğimin tatlı kadınlarına güzel ve güneşli bir günden sevgilerimi gönderiyorum...Yeni gelen arkadaşlara hoşgelmişsiniz diyorum.Sizlerin adlarını öğrennene kadar bilmem kaç ay geçer ama yazın ki aşina olalım niklerinize ve hikayelerinize...Tedavi düşünen,tedaviye başlayan arkadaşlara şimdiden bol şanslar diliyorum.Güçlü ve pozitif olun,iyi düşünün güzel olsun diyorum ne diim.Allah herkesin yanında ve yardımcısı olsun.Bu işlere geç yaşlarda başlayanlar bir adım geriden başlıyorlar ama ipi göğüsleyen öyle çok kadın varki bize umut olan...O yüzden de olmaz dememek lazım.Neden olmasın.Şu dünyada olmaz diye hiç bir şeyin olmadığını gördüğümüz yaşadığımız tecrübelerden anladık biliyoruz.Ama tek bir gerçek var sonuçlara razı olmak.Yani insanın başına ne gelirse gelsin ki buna ölüm de dahil katlanılamayacak bir durum yok bu hayatta.Yeniden yeni baştan silkinip kaç kere ayağa kalkılıyor ve yaşamaya devam ediliyor.Kaldı ki en kötüsü sevdiklerimizden ayrılıp onların acısıyla yaşamaya çalışmak.Ben bunu bilir bunu söylerim gerisi boşşşşş...Evet insanız biz,her güzel şeyin sahibi olmak isteriz.Evse ev,eşse eş,mal mülk ve bol para...Neden istemeyelim en doğal hakkımız...Çocuk...Mini mini bir bebek evimizin içinde...Neden istemeyelim.Elbet çok isteriz.Dedim ya her güzel şeye sahip olmak en doğal hakkımız...Verecek olan sadece ve sadece yüce yaradan.Verirse ne mutlu bize.Ama yok olmayacaksa napalım abicim yaaaa...Ölcez mi biz...Bazen öyle şiddetle istiyorum ki tamam bu sevda beni öldürür diyorum içim cızlıyor cızlıyor...Sabahları işe giderken aynada makyaj yapıyorum,gözlerimi boyuyorum boyuyorum bakıyorum güzelleşmediğimi farkediyorum.Çünkü gözlerimdeki bakış kötü.Gölgeli,hüzünkü,üzgün...İşte o anlarımda kendime geliyorum ben.Kızıyorum çoook...Kızlar biliyor musunuz bana çocukluğumdan beri herkes senin gözlerinin içi gülüyor der.Gerçekten de öyledir.Resimlerimden bilirim.Azıcık gülerim ama gözlerim nedense benden çok güler...İşte ben ne zaman gözlerimdeki ışığın söndüğünü farketsem kendime gelirim.Hakkım yok bilirim.Ne bir sınıf dolusu çocuğa,ne benim için canlarını vermeye tereddüt etmeyeceklerinini bildiğim aileme ne de hayatımın yarısından bile çoook sonra kavuştuğum biricik sevgilime karanlık hüzün dolu gözlerle bakmaya.Hakkım yok yıllarca emek verdiğim kendime her sabah aynada öyle kös kös bakmaya.Şimdi bunları ben sizden çok kendime yazıyorum.Bir nevi yüzleşme benimkisi.3 yıllık evliliğimde neredeyse bir hafta bile ayrı kalmadığım sevgilimi az önce iş için başka bir şehre uğurladım.Sadece iki günlüğüne ama olsun.Kapıdan çıktığı andan itibaren iki günlük özlemeğe başladım ben onu.Daha şimdiden gecenin yalnızlığını düşünüp üzülüyorum.Ona sarılamayacak,onsuz uyuyacak olmak kötü.Eeee öyleyse dostlar bu bizdeki gam niye.Yüzünü görmediğimiz,kokusunu duymadığımız bir varlık için,yanımızda aynı havayı aynı anda soluduğumuz eşlerimizle kendimize hayatı zindan etmek niye.....Sözüm kendime.Sözüm kendim gibi olan arkadaşlarıma.asla çocuğu olan kadınlara değil çünkü onlar için biliyorum ki hayatın gerçek anlamı evlatları.Çünkü o öyle bir duygu.Ötesi berisi yok.Ama bizler için öyle değil.Biz dualarımızı etmeye,gönülden çok ama çok istemeğe,elimizden geleni sonuna kadar yapmaya devam edelim.Bu arada da hayatı kendimize zindan etmeyelim.Pırıl pırıl gözlerle baktığımız bir yaşamı hem kendim hem de hepimiz için diliyorum.Okuyan ve üffffffff içimi baydın diyenlerden de çok özür diliyorum.Sevgiyle kalın.Görüşmek üzere herkese sevgiler...

alkancım sen yazarsın biz hep aynı söyleriz,üff püff demeyiz senin yazılarına sende bizi kendime getiriyorsun canım.yine çok güzel anlatmışsın,biz elimizden geleni yapalımki sonradan keşke şunuda bunuda yapsaydım olmasın.inşaAllah bu kadar istedikten sonra Allah hepimize nasip edecek.

teşekkurler.naz73 burdakı arkadaşlık ne guzel ınsanda sıkıntı bırakmıyor...dr da oyle dedı ama transferı bıle goremedık..kalıteyı arttırmak gerek galıba..bu arada sız memorıalda mı tedavı oluyorsunuz.herkes orayı çok ovuyor.ben bursadayım jımer de denedım ılk olduğu ıcın kıyaslama da yapamıyorum..ınsallah hepımıze en kısa surede tatlı bebısler gelır kucaklarımıza..

yok canım ben iki defa acıbademde denedim.şimdi kararsızım.

merhaba nazcım iyiyim canım sen nasılsın?

iyiyim canım.işten geldim.pazartesi akşam misafirim gelecek temizlik yapıyorum biraz mola verdim.canım ya ben sanki vazgeçiyorum bu işten.kendimde tekrar deneyecek gücü bulamıyorum.3.5 ay oldu negatifi alalı.benim durumum farklı demişsin nasıl farklı.gerçekten bizi bizden başka iyi anlayan yok.arkadaşlarım yeter artık bırak kendin çok yıprandın elinden geleni yaptın diyorlar.belkide böylesi hayırlı diyorlar.bir daha denersem anneme bile söylemeden gideceğim.taki pozitif sonuç alırsam söyleyeceğim

alkancım, ne güzel anlatmışsın. Bir süredir gözlerimin ışığı resmen söndü. Çok mutsuzum, hiç bir şeyden keyif almıyorum, midem sürekli ağrıyor ne yesem çıkarıyorum. Eşim durumu gördüğü için dillendirmese de beni neşelendirmek için çırpınıyor ama bugün isyan etti. Bir sürü teklifte bulundu, oraya gitmem, onu yemem, bunu satın almak istemem gibi sürekli olumsuz cevaplarıma resmen çıldırdı. Olmuyorsa ne yapalım, kendini bu kadar yıpratman bir şey kazandırmıyor, hayatı kaçırıyoruz dedi. Haklıydı, biraz ağlayıp küstükten sonra, alışverişe gittik. Ben geçte evlenmedim. 30 yaşımdan beri tedavilerle uğraşıyorum, başlarda her tedavi olumlu ama kayıplarla sonuçlanmıştı son yıllarda hep hüsran. :KK43: Son söz, herşeyin hayırlısı, KISMET...

ben epeydir sizleri okuyorum ama yeni yazmaya karar verdim.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ancak yer konusunda karar veremedim.istanbuldayım memorial hakkında baya övgu dolu sozler duydum burda hastanedekı hangı doktoru öneriyosunuz?

ben epeydir sizleri okuyorum ama yeni yazmaya karar verdim.tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ancak yer konusunda karar veremedim.istanbuldayım memorial hakkında baya övgu dolu sozler duydum burda hastanedekı hangı doktoru öneriyosunuz?

canım hoş geldin.madem istanbuldasın memorial en doğru yer.dr a gelince sen dr seçsende tüm konrolleri aynı dr takip edemeyebiliyor.ordaki dr lar hasta hakkında hep birlikte bilgileniyorlar bildiğim kadarıyla.en iyisi gidip yüz yüze görüşmen.

canım hoş geldin.madem istanbuldasın memorial en doğru yer.dr a gelince sen dr seçsende tüm konrolleri aynı dr takip edemeyebiliyor.ordaki dr lar hasta hakkında hep birlikte bilgileniyorlar bildiğim kadarıyla.en iyisi gidip yüz yüze görüşmen.

hşb canım çok teşekkürler.bende epeydır yer araştırıyodum.burdan okudugum kadarıyla memorialdan genelde herkes memnun.

selamlar herkese,hayırsız tayf geri döndü..uzun zamandır merak edip durdum sizleri,evde net yoktu epey zamandır bu nedenle ne girip yazabildim ne de okuyabildim sizleri,kusuruma bakmayın artık..mai,rieuse,alkan sizlerle de telefonda görüşüyorduk ama telefonum şirket hattı ve ben 4 aydır işte olmadığım için bıraktım numaramı...neyse durum kısaca bu..şimdi bebişler uyuyorken bi bakayım topicte neler oldu bitti..anladığım kadarıyla eski arkadaşların çoğu uğramaz olmuş ama epeyce yeni arkadaş gelmiş ne güzel...artık fazla olmasa da yazarım,malum benim danalara tek başıma bakıyorum,gündüz tüm zamanımı alıyorlar derken akşam oluyor veeeee pestilim çıkmış halde sürünerek yatağa gidiyorum...

özlemişim burayı be!!

selamlar herkese,hayırsız tayf geri döndü..uzun zamandır merak edip durdum sizleri,evde net yoktu epey zamandır bu nedenle ne girip yazabildim ne de okuyabildim sizleri,kusuruma bakmayın artık..mai,rieuse,alkan sizlerle de telefonda görüşüyorduk ama telefonum şirket hattı ve ben 4 aydır işte olmadığım için bıraktım numaramı...neyse durum kısaca bu..şimdi bebişler uyuyorken bi bakayım topicte neler oldu bitti..anladığım kadarıyla eski arkadaşların çoğu uğramaz olmuş ama epeyce yeni arkadaş gelmiş ne güzel...artık fazla olmasa da yazarım,malum benim danalara tek başıma bakıyorum,gündüz tüm zamanımı alıyorlar derken akşam oluyor veeeee pestilim çıkmış halde sürünerek yatağa gidiyorum...

özlemişim burayı be!!

tayfım gelmiş hoş gelmiş. Biz de seni özledik canım benim.Seni aradım ama geri dönmeyince meşgul olduğunu düşünerek ben de çok rahatsız etmek istemedim.Ama iyi olduğunuza çok sevindim.Evet artık eskilerden mai,alkan,toana ve ben kaldık.Toana canım benim ikizlerinden zaman buldukça sürekli yazıyor yalnız bırakmıyor bizi :KK54: Geçmişe biraz baktıysan yeni arkadaşlarımızın neredeyse hepsi hamile Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah.Ben de nihayet İstanbul'a gidiyorum Mai ve Alkanı görücem :)
Oğluşlarını kocaman öpüyorum unutma bizi arada gel :KK54:

rieuse, İstanbul'da tedavi olma kararına sevindim.Ben de oğluma İstanbul'da ki tedavi sonrası kavuştum biliyorsun.Hakkında hayırlısı olsun.

hurre, İzmirli olduğunu bilmiyordum.Ben de İzmir'de 5 kere denedikten sonra 7. denememde oğluma kavuştum.Sğlıkla kavuş bebeğine.
herkese iyi ve müjdeli haftalar olsun.:KK16:

özlemcim bugün tayfur beyle kulağını çınlattık.10 seans gittim ben de hatta tedaviye başlayana kadar haftada 1 kere daha gitmeye devam edeceğim.Bana onu önerdiğin için çok teşekkür ederim.Umarım faydasını da görürüm.
Ben tedavi merkezi konusunda çok kararsız kaldım ama baktım ki herkes Semra Kahramandan çok memnun kalmış ben de onu seçtim.Allah pişman etmesin amin. Kendine çok iyi bak Umut 'u öperim :KK54:

özlemişim burayı be!!

tayf hoş geldin evet eskilerden pek gelen olmuyor.işte hala uğraşanlar burda inşaAllah bizlerde yakın zamnda dileklerimize kavuşuruz.danalarını öp bizim için.ha iki kez aradım ulaşamayınca alındım söylim.ben biraz alınganımda

X