hurrecim ben 2 kere doğal yoldan 1 kere de tüp bebekle hamile kaldım .İlk gebeliğim sonlanınca Ömer Südekandı doktorum o hemen pıhtılaşma testlerimi yaptırdı sağolsun.İkinci gebeliğimde gebelik testini yapar yapmaz iğneye başladım ama kalp atışları hiç alınmadı genetiğe gönderdik trizomi 3 çıktı.Yaşamla bağdaşmayan anomali iğne kullansam da sonlanacaktı kullanmasam da 3. gebeliğimde transferden hemen sonra başladım iğneye 11. haftaya kadar kullandım onda da kalbi durdu genetiğe gönderdik trizomi 15 çıktı.Yani anlayacağın gebeliklerimin sonlanmasının pıhtılaşmayla hiçbir ilgisi yoktu yumurtalarım cılk çıktı açıkçası İğne kullanılmasına rağmen düşük oluyorsa bu doğal seleksiyondur vücut sağlıksız gebeliği sonlandırır.Eşim ve benim de genetik analizlerimiz yapıldı ikimizin de normal çıktı ama 3 gebelikte de anomali olduğu için biz bu sefer PGT yaptırmak istiyoruz .Bakalım Semra hanım ne diyecek ve benim kadar yumurtam olabilecek mi ? Çok kolay görünmüyor ama deneyeceğim gerekirse 2 defa toplanmasını isteyeceğim.Sen gidince nerede kaldın gidiş geliş kolay mı hastaneye ?
ALLAH bu kez kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.ulaşım çok zor değil,otobüsle gideceksen servis hastaneye çok yakın bir yerden geçiyor,uçakla olursa -biz atatürk ten gidip geldik-metro rahat ve hızlı takside olabilir.ben başlarda gidip geldim,onlar hep kalmamı istedi keşke kalsaydım daha eğlenceliydi.kasımpaşada bir otelde(ucuz ve güvenli,ben ilk gördüğümde kalmayı pek istememiştim ama yalnız gittiğim bir kontrolde yarında geleceksiniz deyince kalmak zorunda kaldım akşam eşimde geldi ama başka yerde olsa eşim gelene kadar korkardım,görürsün beğenirsen kalırsın hastaneye 10 dakika bile tutmuyor) kaldık,senin yapmayı düşündüğün gibi tatil yaptım. hastanede tanıştığım bir arkadaşım vardı onunla çok güzel bir arkadaşlığımız gelişti,onunla başka arkadaşım geldi onunla eşimle gezdim tozdum eğlendim.inşallah çok eğlendiğin ve sonucunda sağlıklı bebeklerini alıp geldiğin bir tatil geçirirsin.