38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ALLAH bu kez kucağını hayırlı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah.ulaşım çok zor değil,otobüsle gideceksen servis hastaneye çok yakın bir yerden geçiyor,uçakla olursa -biz atatürk ten gidip geldik-metro rahat ve hızlı takside olabilir.ben başlarda gidip geldim,onlar hep kalmamı istedi keşke kalsaydım daha eğlenceliydi.kasımpaşada bir otelde(ucuz ve güvenli,ben ilk gördüğümde kalmayı pek istememiştim ama yalnız gittiğim bir kontrolde yarında geleceksiniz deyince kalmak zorunda kaldım akşam eşimde geldi ama başka yerde olsa eşim gelene kadar korkardım,görürsün beğenirsen kalırsın hastaneye 10 dakika bile tutmuyor) kaldık,senin yapmayı düşündüğün gibi tatil yaptım. hastanede tanıştığım bir arkadaşım vardı onunla çok güzel bir arkadaşlığımız gelişti,onunla başka arkadaşım geldi onunla eşimle gezdim tozdum eğlendim.inşallah çok eğlendiğin ve sonucunda sağlıklı bebeklerini alıp geldiğin bir tatil geçirirsin.

hurre maşaallah gözün aydın.
muttluluğun daim olsun.
evet geç haber verdin canın sağolsun.
bekliyordum bende...
tanışmasak bile çok yakın hissediyorum sizi.

ALLAH razı olsun,en kısa zamanda darısı sizlerin başına inşallah.bende çok yakın hissediyorum,ortak yönlerimiz olduğundan sanırım.tanışırız belki birgün nasip diymi

Umut Tüp bebekte kavuştum.teşekkürler iyi dilelerin için.

herkesin derdi ayrı ayrı diymi canım,inşallah şifan bu ilaçdadır,bebeğin tez vakitte sağlıkla gelsin inşallah.
dediğin siteye bakıyorum,doktor dikkate almalı onun için başka doktor araştırıyorum çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık 2 senedir bebek istiyordum ve olmuyordu, bu ay hamile olduğumu öğrendim, 38 yaşındayım. Bu ay yaptıklarımı size yazmak istiyorum, öncelikle bol bol dua edin ve kuran okuyun, yasin özellikle. Soğan kürü yaptım yaklaşık 10 gün. Ve bol bol nar yedim. Inşallah sizlerin de olur.

hayırlı uğurlu olsun canım,RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne kadar şimdi güzelliğin?

selammmm :)sevgili hurre öncelikle çok tebrik ederimm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..azmine hayran kaldm :)bende izmirde kentte denedimm 1 defa taze 2 defa da donmuş embriyo olarak ..maaleseff başarılı olamadımm..şimdi yine taze transferim oldu aynı yerde heyecanla gün sayıyorum allahım nasip etmiş olsun inşallah..sana sormak istediğim izmirde acaba merkezler yetersiz mi kalıyor istanbula göre 8 defa izmirde nereleed denedin ve izlenmimlerin neler bu konuyla ilgili..allahım tüm gebelere sağlıkllı doğumlar nasip etsinn biz bekleyenlere de pozitif görmeyi nasip eylesin..sevgilerr...

Son düzenleme:
Merhaba Sevgili Genc Kizlar;

Bir suredir bu forumu okuyorum, hep yazmak istedm ama ancak firsat bulabildim..

Ben de 38 yasindayim ve 1.5-2 yil kadar once tuplerimden biri sivi birikmesi dolayisiyla alindi, doktor 3 ay deneme suresi verdi dogal yollarla olmasi icin, cunku laparaskopide diger tupumun gayet saglikli gozuktugunu soylemisti. Ancak ben o donemde bosandim ve 7 ay once tekrar evlendim ama simdiye kadar gebelik olusmadi hic.

Simdi esimden dolayi Kanada'da yasiyorum ve tup bebek denemek istiyorum hemen, ama buradaki doktorlara hic mi hic guvenemiyorum. Zamanim da kisitli biliyorum, tek tupum alindigi icin yumurta rezervim de azalmis olabilir, bu da beni korkutuyor..Aslnda hersey korkutuyor ama maalesef su anda elim kolum bagli, Istanbula gelene kadar bisey yapamam.

Geldigimde ise yanlis bir merkeze gitmekten ve basarisiz olmaktan cekiniyorum. Cunku surekli gidip gelebilecegim bir mesafede yasamiyorum maalesef Benim ameliyatimi Amerikan Hastanesi'nden Cem bey yapmisti, asinda tup icin de ona gitmeyi dusunuyordum ama maillestik ve bana "adetinin 2.gunu gel, hemen ilaclara baslariz" deyince cekindim..Hic tahlilden falan bahsetmedi, once bir bakmasi gerekmezmi rahim filmi, hormon testi, spermiyogram,vs.

Simdi kafam karmakarisik ve nereye gidecegimi bilemiyorum..Halil Firat Erden icin de iyi diyorlardi, evimicin ona gitti saniyorum bir sure ama sonra degistirdi..Okudukca kafam karisiyor..ne onerirsiniz bana, ileri yas anneler icin hangi merkezler iyidir sizce,

Cok sevgili yeni kaynanam da arada bir arayip "Allah kimseyi zurriyetsi birakmasin" gibi laflar ediyor, sinir olsam da bisey diyemiyorum..istemiyoruz biz simdilik deyip gecistiriyorum, icimden bin falan tovbe diyerek tabii ki :)

Yardimci olabilirseniz cok sevinecegim,

Insallah hepimiz biran once saglkli, hayirli, guzel evlatlarin anneleri oluruz..

hoş geldin bella canım dr cem bey konusunda çekimser olman gayet normal.tüp bebek tedavisi ha deyinde tekrar terkarar nenecek bişey değil.bence rahim filmini baştan çektir ama gideceğin merkezle konuşarak.çünkü bazı merkezler illa istedikleri yerde çektirmek ister.mutlaka yapılması geren tahlillerde vardır.sana tavsiyem memorial.burdaki bir çok arkadaş orada evladına kavuştu.

canım, ALLAH razı olsun.seninde transferin hayırlı olsun,test günün ne zaman beraber sayalımmı?izmirde benim için olumsuzdu.kentte çok denemem oldu.irembe şifa dada denememlerim oldu.geçen sene asm de denedim istanbulda transferim oldu ancak hiçbir testim yapılmadığı için pıhtılaşma problemim bilinmiyordu iğne kullansaydım tutunurmuydu bilmimiyorum.bu kadar denemeden sonra biliyorum ki bu işin merkezi istanbul.inşaallah başka denemelere gerek kalmaz olumlu haberinle mutlu oluruz

öncelikle hoş geldin diyorum ve bende mai gibi memorial şişli hatta semra kahraman diyorum,vaktin yoksa telefonla görüş mailleş bazı testler birkaç ayda çıkabiliyor özellikle genetik testleri tüm hazırlığını yapıp buraya öyle gelebilirsin.ALLAH yardımcın olsun.kayınvalidenede kafanı takma dile getirmeyenlerinde %90 inin içinden geçen bu.

Arkadaşlar yeniden merhaba,

çok sık yazmıyorum ama takip ediyorum bu forumu sık sık. Ve defalarca olumsuz sonuç almasına rağmen yılmayan arkadaşları görünce daha yolun başında olmama rağmen (yaş anlamında değil tabiki 38 yaşındayım 1 yıldır evliyim) kendimden utanıyorum.
o kadar çabuk demoralize oluyorum o kadar herşeyden etkileniyorumki.
Daha öncede yazmıştım bir kadın doğum dr.una gittim bende 1 yıldır denememize rağmen neden gebelik oluşmuyor diye. Ta Eylülde gitmiştim. Kan testleri ve rahim filmi vermişti. kan testlerimi erkenden yaptırdım.Ama rahim filmini Kasım Ayında yaptıdım durumumu şu;
11 Kasımda adet gördüm (adetim 7-8gün sürdü).
19 kasımda rahim filmini çektirdim
24 kasım cumartesi dr'a gösterdim.
kanallarım açık çıktı, dr.dan bir çatlatma iğnesi yazmasını istedim o zaman bi kontrol edeyim dedi. kontrol etti 19mm bir yumurta gördü. bugün yaptırın iğneyi ve 36. saatte beraber olun dedi. hesapladık 36. saat iş saatine denk geliyodu o yüzden pazar sabah 11 gibi yaptık ve pazartesi gece de birlikte olduk.
Adetlerim çok düzenli, hamile kalamazsam 8 Aralıkta olmam gerekiyordu ve oldum. hemde feci bir bel ağrısı ve çok yoğun bir şekilde.
tabi moral sıfıra indi.
bugün adetimin 5 inici günü ve feci derecede midem bulanıyor, kendimi hiç iyi hissettmiyorum.
Acaba hamilemiyim diye saçma bir umuda kapıldım biliyorum mümkün değil bu şartlarda ama.
hemen tabiki interneti karıştırdım kimileri hamileyken adet görüyormuş. bende çatlatma iğnesi vuruldum ve rahim filmi çekldim ya. rahim filminden sonra hamile kalan çok oluyormuş bu umutla acaba olur mu diye.
biliyorum saçma ama yazmak istedim

inşallah düşündüğün gibi çıkar. benim arkadaşım iş yerinden , adetleri son derece düzenliydı. Mide bulantıısndan yemek yiyemiyordu. Hatta çıkarıyordu. Doktora gitti reflü ilaçları verdi. Mide bulantısı artınca hastaneye kaldırdık 2 aylık bebiş. kalp atışları pır pır.. kızımız şimdi 7 yaşında.. birebir şahit olduğum olaydır.

teşekkürler Su, umarım bende yaşarım bu sürprizi çok düşük bir ihtimadle olsa :)

Tebrikler canım. bizim için de dua edin, hamilelerin duaları kabul olurmuş.
soğan kürünü nasıl yaptın? günde 2kez mi içtin?
FSH değerin yüksek miydi? benim FSH 40 civarında, doğal yolla hiç şansımın olmadığını söylüyorlar.
bir umut kapısı arıyorum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…