Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kzlar ben sabah dayanamadım evde test yaptım,,,negatif çıktı moralim çok bozuk(
bebitocum kendını bosuna uzuyorsun bak canım deger 40 olmadan ıdrarda gorunmuyor ve daha 2 gun var kandakı test yaptırmaya erken yapıp uzme kendını lutfen ...bak bızler ıkınız ıcınde umut beslıyoruz ..moralınızı bozmayın...bebitocum senin kan tahlilin ayın 6 sında yapılacaktı bildiğim kadarıyla.. sen evde idrardan yaptınsa tabi negatif olur .kendini boşdan yere harab ediyosun gör bak..
merkezi aramadım,,salı sabahı erkenden gidicem ,,kantesti için
ama dediğim gibi,,baştan biraz kasık ağrım filan vardı ,,hepsi bitti gittii,,,hiçbişey yok şimdi
yalnızca Rabbime dua ediyorum,,ne olur bana ve tüm isteyenlere mucizeni nasip et,,diye
inş.olucak
CANIM senı okadar ıyı anlıyorumkı zor bır yol hayalkırıklıgı ınsanı yıkıyor sankı ama allahın dedıgı oluyor unutma ben artık oyle dusunuyorum yanı allah verecekse bır zamanı var ve ozaman bebeklerımız bıze gelecek bızde o zamana kadar elımızden ne gelırse yapacagız..ıcını ferah tut ınsallah olumlu sonuc alırsın yarın dualarımız senınle:))bıze hemen yaz olurmu?merkezi aramadım,,salı sabahı erkenden gidicem ,,kantesti için
ama dediğim gibi,,baştan biraz kasık ağrım filan vardı ,,hepsi bitti gittii,,,hiçbişey yok şimdi
yalnızca Rabbime dua ediyorum,,ne olur bana ve tüm isteyenlere mucizeni nasip et,,diye
inş.olucak
kimse yokmu arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim
20.7 pozitif fakat düşük geldi bana
moralim çok bozuk
anlayan biri bana yardım etsin. artabilirmi bu değer ((
Bebitocummm cok sevindim canim ya:)))210 cok harıka bır deger pekı bırgun once ıdrar testınde gorunmedımı bu degerle hayret....nekadar guzel bır haber ıkız bıle olabılırsın canım ya :))9benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse
canım 10 dan yukarısı dollenme olmus demek arkadasım 16 ıle basladı yakında dogum yapacak bozma moralını emın ol yukselecektır yeterkı pozıtıf dusun canım:)kimse yokmu arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim
20.7 pozitif fakat düşük geldi bana
moralim çok bozuk
anlayan biri bana yardım etsin. artabilirmi bu değer ((