38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam kızlar. bebitocum üzme kendini biliyosun stres baş düşmanı bunun rahat ol. 12. günü bekle. kan testi içnde. seninle aynı gündü transferimiz.bende dayanamadım. sabah evde test yaptım. bendede çıkmadı ve daha erken olduğunu düşündüm. bende seninle aynıyım yani. lütfen sıkma canını çok merak ediyorsan bugün bile kan testinde çıkabilir. az önce ilaç bittiği için hemşireyi aramıştım. oda arayınca hamile olduğum için aradım sandı. yok dedim. 12. gün dediniz bekleyeceğim dedim. 10. gündede çıkabiliyor dedi. ama yinede pazartesiyi bekleyeceğim. yoksa da erkenden üzülmek istemiyorum.
Lütfen bebitocum rahat ol.
sevgiyle kal. bebişlerine iyi bak

bebitocum senin kan tahlilin ayın 6 sında yapılacaktı bildiğim kadarıyla.. sen evde idrardan yaptınsa tabi negatif olur .kendini boşdan yere harab ediyosun gör bak..
bebitocum kendını bosuna uzuyorsun bak canım deger 40 olmadan ıdrarda gorunmuyor ve daha 2 gun var kandakı test yaptırmaya erken yapıp uzme kendını lutfen ...bak bızler ıkınız ıcınde umut beslıyoruz ..moralınızı bozmayın...

kızlar bugun moralım cok bozuk merkezde cok bekledım oda benı gerdı ama benmı yanılıyorum bılmem daha oncekı ay toplamda 8 tane gorulen folıkuller bugun nedense 3 tane zar zor gorundu :KK43:gercı henuz adetın 2. gunu degıl hormon tedavısı verdı doktor 10 gun falan adete kadar onu kullanacagım sonrada adetın 2. gunu yumurta uyarıcılara baslayacagım..bu yol cok zahmetlı ve bır okadarda uzucu bugun bunu daha ıyı anladım:KK43:((

canım rabbım yardımcın ols evet zor bı sureç ama inş sonu guzel olur canım .........herkese umut dolu gunler .........dua ilee...........

canlarım,,iyki varsınız ,,çıtır kızlar ,,iyiki buradayım
evet çok üzüldüm,,ağlamaktan kendimi helak ettim,,,eşimde ,,sağlık olsun moralini bozma ,,bekle sabret dedi,,inş.salı günü hayırlı haber alırım,,hepimizin hakkında hayırlısı olsuun inş.

merkezi aramadım,,salı sabahı erkenden gidicem ,,kantesti için

ama dediğim gibi,,baştan biraz kasık ağrım filan vardı ,,hepsi bitti gittii,,,hiçbişey yok şimdi

yalnızca Rabbime dua ediyorum,,ne olur bana ve tüm isteyenlere mucizeni nasip et,,diye
inş.olucak

ama dediğim gibi,,baştan biraz kasık ağrım filan vardı ,,hepsi bitti gittii,,,hiçbişey yok şimdi

yalnızca Rabbime dua ediyorum,,ne olur bana ve tüm isteyenlere mucizeni nasip et,,diye
inş.olucak

bebitocum umarım hakkında hayırlısı olur. hem niye senin salı günü normalde 12. gün pazartesiye geliyor. bence yanlış gün vermişler sana aralığın 31 ini unuttular heralde. bence sende yarın test yaptır.:dance:

inş.olucak
CANIM senı okadar ıyı anlıyorumkı zor bır yol hayalkırıklıgı ınsanı yıkıyor sankı ama allahın dedıgı oluyor unutma ben artık oyle dusunuyorum yanı allah verecekse bır zamanı var ve ozaman bebeklerımız bıze gelecek bızde o zamana kadar elımızden ne gelırse yapacagız..ıcını ferah tut ınsallah olumlu sonuc alırsın yarın dualarımız senınle:))bıze hemen yaz olurmu?

kimse yokmu arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim
20.7 pozitif fakat düşük geldi bana
moralim çok bozuk
anlayan biri bana yardım etsin. artabilirmi bu değer :KK43:((

moralim çok bozuk

canım sonuçta var görünüyor ama bebitocum gibi herhalde 12.günün yarın,,,,,,,bide yarın bak bakalım ayyyy hadi kızlar hadi ,,,,tüylerim diken diken oldu valla

bebitocum hadi canım kardeşim bir güzel haberde senden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bizler burda merak edelim,,,neler oldu?morali nasıl oldu ?ohhooooo bayanlar başka yerlerde muhabbette,,,,,,,inanamadım yani,,,,bu kadar olur,,,,,bir daha burada olmayacağım ve kırıldığım insanlarada asla cevap vermeyeceğim (benim için dostluk önemli ,,ama yanılmışım)hepinize bol şans,,,,,,,,,,,

CANIIMM,,MONETA KİME NİYE KIRILDIN BİTANEM,,
SAKIN BİYERLERE GİRMESİN KİMSEEE

KIZLAR ALLAH hepinizden razı olsun
ben hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmm,,
halen rüyada gibiyim

benim değerim 210
dedi dr.çok iyi dedi 20 ocakta keseyi görücez kısmetse
Bebitocummm cok sevindim canim ya:)))210 cok harıka bır deger pekı bırgun once ıdrar testınde gorunmedımı bu degerle hayret....nekadar guzel bır haber ıkız bıle olabılırsın canım ya :))9

moralim çok bozuk
canım 10 dan yukarısı dollenme olmus demek arkadasım 16 ıle basladı yakında dogum yapacak bozma moralını emın ol yukselecektır yeterkı pozıtıf dusun canım:)

defne canım çok teşk.ederim,,
ben c.tesi sabah evde test yapmıştım,,çıkmamıştı,

savest,,canım ne dediler sana,,olmazsa 2 gün sonra tekrar yap,,inş.değerşn hızla yükselir

X