• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

güller..herkese merhaba...tatlı uykularda olun.hızlı okudum....unuttuklarıma şimdiden affola....

evimiçin.....inallah korkularından uzak olursun.yarın içini rahatlatacak güzel haber alırsın.Allahım her isteyene yavrusunu ,yavrularını bağışlasın...sağlıkla...

alabama.....senin bakıcı bayağı bir dediğinden çıkmış.ondaki de ne cesaret!inşallah gönlüne göre birini bulursun.

toanacım...kalp atışlarını görmüşsün canım....oyyy hollandanın gülü seni.Allah tamamna da erdirsin inşallah.hayırlısı ile kucağında da gör.

nisa....epeyidir pek girmiyorsun.yazamasamda okuyorum haaa....haydi!hayırlısı ..yaa bismillah..Allah yardımcın olsun...bence yok amh değeri yok bu değer hepsi hikaye...gelecekse gelecek...

evimiçin....evet hikaye hepsi.Allah tüple uğraştırmadan bak aşılama ile geldi yavrun...inşallah sağlıklı bebeğin...

alkan.....tedaviniz hayırlı olsun hocam...haydi.!memorial size de yavrunuzu getirir inşallah...ben memoriale çok inanıyorum..ara sıra yazın bize yine güzel ,gülümseten yazılarınızdan....gece de olsa okuyorum....

reis.... ne diyeyim yaaa...offff.canımız sağolsun.

cans hocam....nasılız?istirahate devam mı?lekeler ...o kötü lekelr geliyor mu hala:47:

kangurum hoşgeldin:71:

zarphocam...selam...yeni foto istiyorummm..

herkese selam olsun....:16:
sbaha çiçekleriniz benden olsun yine...
:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

canlar günaydın hepinize kucak dolusu öncelikle sevgiler gönderiyorum...
alabama canım çok sağol desteğin için tamam önerilerini dikkate alacağım...
toana canım bu zor günlerinde aslında destek bizden gelmeli sanada çok teşekkür ederim canım...

Son düzenleme:
selam
Denizgeldi çiçeğini aldım tşkler :)

geçen gün yazdım bazen olan şey banada oldu hepsi uçtu gitti kk kapanınca

Alabama ne diyim bakıcına canım ya küçük hesaplar her zaman hoş olmamıştır boşver sen yeni gelecek olan İnşallah hayırlı biri olur.

Evimiçin her zaman bu test ve tahliller doğruyu gösteriyor diye birşey yok Allahın izniyle sağlıkla yavrunu kucaklıycaksın canım bende buna inanıyorum. Cansa katılıyorum

Selam kızlar,
Benden her zamanki gibi iyi haberler yok.Kese biraz büyümüş 5,5 mm olmuş o kadar yani 5 hafta ölçülerinde oysa ben yarın 7 hafta oluyorum.Şom ağızlı doktorum kanamayla düşürürüsün diyor.Neyse onun ne dediği umurumda değil.Haftaya iki doktora daha görüneceğim onlar da aynı şeyi söylerse 8. haftada sonlandırırım.
Kendimi berbat hissediyorum dibe vurdum resmen.Nasıl toparlanıcam bilemiyorum.Sürekli bir ağlama hali ağlamaktan da yoruldum.Neyse yeterince dertlerimle bu topiği meşgul ettim zaten.Beni düşündüğünüz için teşekkür ederim.Sağlıkla kalın...
canım benim üzülme ne olur nasıl bir duygu olduğunu ben biliyorum lütfen kendine dikkat et allah sana ve bebeğine sağlık verin rabbim inşallah iyi haberler alırsın...

canım üzülme daha ortada bir şey yokken bebeğini ve kendini üzme ne olur... iyi düşün iyi olsun lütfen ... rabbim seni ve bebeğini korusun inşallah her şey yolunda gider merak etme bu değerler hepsi ihtimaller içeren sonuçu kesin olmayan veriler...

Toana kontrolün iyi geçmiş sevindim canım.

Kangurum Mayısa hazırlanıyorsun hayırlısı canım İnşallah umutla tedavin başlar mutlulukla sonuçlanır

Rıusefarklı drlar la olan randevun varmış İnşallah bir mucizeyle bebeğin yola devam ediyorum diyerek pıtpıtlarını güçlü gösterir.

Alkan tedavinin sonuçlanmasına az kalmış Allahın izniyle güzel gelişmeleri haber verirsiniz.

Zarpdeniz kilo verme çabasını sıkı tutsam iyi olcak haklısın canım ya. Süslün nasıl?Öpüyorum

Kampa sende tedavi için geleceksin sanırım hadi hayırlısı bu yaz hepimize hayırlı güzel olan şeyleri getirsin.
tedavi için nereyi düşünüyorsun?

Mai drunu değiştirmişsin hayırlısı yeni drunla İnşallah bebeğine kavuşursun canım.

günaydın 38 in güller:71: :71: :71:

kızım ayşesi elinde dolanıyor...çayımı da az sonra demliyeceğim.kaynıyor..ona tabiii portakal suyu....film başlıyoooor...haydin çaya...
herkese çok sevgiler:3:

muayenenin kötü gitmesine çok üzüldüm, ama herşey bitmiş değil. diğer doktorlar görsün hele bir. belki senin doktorunun yanıldığı bişeyler vardır.

herkese merhaba,uzun süredir nette problem olduğu için siteye giremedim,epey uzak kaldım.Okumaya çalıştım ama eşim başımda sinir oldu.Biz şu an Ilgazdayız ve ben dinlenme salonunda bilgisayarı görünce atladım,milleti bıraktım topiğe daldım,sizleri o kadar merak ediyorum ki.Şimdi çıkmam lazım,kendinize iyi bakın,sevgiler...

:71:merhaba arkadaşlar günaydın diyemiyorum gün ortasını çoktan geçti. dün dışarıda fazla zaman geçirince ev işleri bugüne kaldı şimdi biraz dinlenmek üzere oturdum aman ne yorulmuşum ya neyse bir tarafımın zoru artık... sizleri çok öpüyorum şimdilik hoşçakalın....:71:
ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim bu gün 18 mart ve bütün şehitlerimizi büyük bir saygı ve minnetle anıyoruz hepsinin ruhu şadolsun...:72::72:

ben çalıştığım için her zamn bütün işlerim pazara kalır.ben pazar günü her günden biraz geç uyanırım.eğer tembellik etmezsem çıkar bira yürüyüş yaparımmmmm.sonra şöyyyyllleeeee keyifli bir kahvaltı yaparım ağırdan alırım öğlen yemeği ve kahvaltı bir olur yani.sonra kalkar işlerimi yaparım.mesela işlerimi şimdi bitirdim.artık dinlenmeye geçebilirim.ha eğer misafir gelecekse işte o zamn işlerimi ya cuma yada c.tesi yaparım.böyle.

kangurum....canlı iyi geceler der kaçarım...:3:
birkaç sayfa kitap okumak istiyorum da ızım için:))

iyi geceler deniz iyi uykular minik kızınla:))))
maiumut canım bende çalışıyorum o yüzden niye bu kadar kendimi bir pazar günü yorduğum için hayıflandım....

Bu hafta olayini hep karistiriyorum. 11. Hafta 10+x diye dusundugum icin bu hafta olduguna inanmistim ben de. Bugun tanidik bir radyologa gittim. O da bebegin buyuklugune gore ense kalin dedi. Yani erken olabilir ama bu boyuttaki bebekte bu kalinlik sinirda dedi. O da 2.8 olctu. Ama bu kucuklukte bir bebek icin elimizde istatistik yok dedi. Buyuk ihtimalle kan testlerin de pozitif cikar dedi. Simdi yarin hayri bey soyleyecek son sozu. Buyuk ihtimal cvs onerecek ama ben cvs mi yoksa daha az riskli amniyosentez mi ona karar vermeliyim. Sanirim doktorum erken tesbit etmek istiyor cunku alinirsa rahimi en az hasarla atlatmak icin.

Bense donup kaldim. Ne aglayabiliyorum ( sadece bu sabah 2 damla) nede gulebiliyorum. Bu kadar zor gelen bu kadar erken gitmemeli diye dusunuyorum. Cans ben de sana katiliyorum , bebek daha 3.8 mm. Ayrica senin doktoru babamin tip kitaplarindan biliyorum. Ozgur Deren degil mi? Cok sanlisin oyle bir doktorun oldugu icin. Biz haketmedik mi ama arkadasim, neden bu kabuslar? Kimbilir ileride neler bekliyor beni cunku doktor butun hamileligin boyunca bu bulgu goz onunde bulundurulacak dedi. Her taramada bu bulgu da hesaba katilacakmis yani.

Merhaba,
Arkadaşlara katılıyorum daha çok erken .12 haftadan önce bakılmaz. Benim 2 li testede, dörtlü testede değerlerim yüksek çıkmıştı..
Hatta tek doktorla yetinmeyip 2 doktora gittim.hepsinde aynı çıktı. Ve 9 ay hamilelik boyunca hep yüzüme söylediler. Çok zorlandım ama 6 denemeden sonra cvs sonucuna göre aldıramazdım. Zaten o cvs alınmasıda riskli. E bunların hiçbiri yüzde yüz doğru değil. İstatistiki bilgilere dayanarak yapılıyor. Maşallah sağlıklı bir kızım oldu.
Bende haftalarca yemeden içmeden kesildim. Sonra Detaylı ultrason için Prof Dr Rıza Madazlı'ya gittim. Durumumuzu anlattık. En az 1 saat bebeği detaylı inceledi. Git hamileliğin tadını çıkart dedi. Ancak ondan sonra biraz rahatladım. Ama " acaba" hiç bitmedi. Hatta doğumdan sonra daha dikişlerim atılırken uyandım ve çok net hatırlıyorum " kızım sağlıklımı diye " sordum. Sonra beni uyutmuşlar. Eşime " psikoloğa götürün" demişler.

Seni anlıyorum çok zor ama 12. haftayı bekle. En önemlisi burun kemiğinin oluşumu.
Sevgiyle kal. İnşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin.

Sevgili toana başın sağolsun.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu hafta olayini hep karistiriyorum. 11. Hafta 10+x diye dusundugum icin bu hafta olduguna inanmistim ben de. Bugun tanidik bir radyologa gittim. O da bebegin buyuklugune gore ense kalin dedi. Yani erken olabilir ama bu boyuttaki bebekte bu kalinlik sinirda dedi. O da 2.8 olctu. Ama bu kucuklukte bir bebek icin elimizde istatistik yok dedi. Buyuk ihtimalle kan testlerin de pozitif cikar dedi. Simdi yarin hayri bey soyleyecek son sozu. Buyuk ihtimal cvs onerecek ama ben cvs mi yoksa daha az riskli amniyosentez mi ona karar vermeliyim. Sanirim doktorum erken tesbit etmek istiyor cunku alinirsa rahimi en az hasarla atlatmak icin.

Bense donup kaldim. Ne aglayabiliyorum ( sadece bu sabah 2 damla) nede gulebiliyorum. Bu kadar zor gelen bu kadar erken gitmemeli diye dusunuyorum. Cans ben de sana katiliyorum , bebek daha 3.8 mm. Ayrica senin doktoru babamin tip kitaplarindan biliyorum. Ozgur Deren degil mi? Cok sanlisin oyle bir doktorun oldugu icin. Biz haketmedik mi ama arkadasim, neden bu kabuslar? Kimbilir ileride neler bekliyor beni cunku doktor butun hamileligin boyunca bu bulgu goz onunde bulundurulacak dedi. Her taramada bu bulgu da hesaba katilacakmis yani.

evimicin, benim 11. haftada ense ölçümü 3,8 çıkmıştı.başka ölçümde de 3,5 falan.direkt amniyo dedi doktorum.ama burun kemiğini gördüm rahatım korkma demişti.burun kemiği göründü mü?
seni o kadar iyi anlıyorum ki ne desm boş gelir sana.ama içini rahat tut.bvenim birkaç arkadaşımda da aynı şey olmuştu.ense ölçümü yüksek ama amniyoları temiz çıkmıştı.ama bunun yanında ense ölçümü ve kan tahlilleri normal olup ta down sendromlu doğum yapan arkadaşım da var.

Back
X