- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
ne güzel 12. haftayı tamamlamışsın. senin pıhtılaşma sorunun yoktu değil mi? o zaman kanaman olduğu dönemde iğne kullanma. sonra istersen kullanırsın. bu işlerde doktorlardan da görüyorsun tek kesin bir doğru yok. sen kendi kafana göre dilediğini doğru bulduğunu uygula.Merhaba Denız... Ben Allah'ın izniyle 12+ 3 gunlugum ... 12 haftayı tamamladık .. Bu hafta sonu perınatolog olan doktorumla randevumuz var ense olcumune bakacak ve ıkılı testı yapacak .. 15 gunde bır onun özel muayenehanesıne gıdıyoruz .. Aslında bır dr muz daha var Benım özel saglık sıgortamın gectıgı ozel bır hastanenın dr u ... arada ona da gıdıyoruz ..cok ılgınç bırı docent bırı profesor ama verdıklerı tedavı bırbırını tutmuyor .. bırı kan sulandırıcı kullanacaksın dıyor bırı hayır gerek yok dıyor ..bunun gıbı bır suru ornek .. Allah'a sukur kanamam kesıldı ..cumartesıyı beklıyorum baklaım olcumler nasıl cıkacacak... Sevgıyle kal..
Çok teşekkur ederım ... Butun dualarımız meleklerımızı sag salım kucagımıza almak uzerıne .. Allah hepımızın bebklerını korusun bu ugurda caba gosteren herkese bır an önce melegını gondersın...
Baharnaz ,Alabama cok tesekkurler.. Tum dostlar hepınıze esenlıkler..
İyi akşamlar kızlar,
Yazdıklarınızı okudum.Hepinize çok teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Değerlerim ikiye katlamaya devam ediyor pazartesi günü 21.günümde 405 bugün de 978 idi .Fakat bu artışlar 5+5 e göre çok düşükmüş.Vajinal ultrasonda da minicik bir kese gördük ama doktor yine de dış gebelik tehlikesi tamamen kalktı demiyor bazen yalancı kese de olabilir diyor.
Denizbulut sanırım artık ben de senin gibi realist bakabiliyorum.Mucize beklemiyorum sonuç ortada.Nietzsche' nin dediği gibi ümit en büyük kötülüktür,çünkü işkenceyi uzatır.Beklemek,ümit etmek beni daha fazla yoruyor gerçekleri görmek gerek.Sen de genetik bozukluk olan gebeliğinden sonra mı doğal yolla hamile kalmıştın?
Hepimizin en kısa zamanda sağlıklı evlatlara sahip olmamız dileğiyle.Kocaman öptüm![]()
rieuse canım çok iyi anlıyorum. ben de 8. hafta kalbi durmayaydı hemen ilk testte negatifi görseydim daha kolaydı demiştim.sen artışın 5+5 e göre düşük olduğunu falan düşünme. bu test aralığı o kadar geniş ki düşük diye birşey yok. şu an önemli olan ikiye katlaması ki katlıyor. bence artık 6. haftanın sonunda veya 7. hafta kalp atışını görmeye gidene kadar da test yaptırma. nasıl olsa olacak olan olacak. kese olduğuna göre ne dış gebeliği. değerler de hep güzel katlıyor. salak bu doktor. evet ben düşükten sonra dağal hamile kalmıştım ve5+5 de sadece 1 kese gözükmüştü. o zaman rastgele gittiğim salak dr içinde bebek yok hadi o tamam da yolk sac da yok boş kese olabilir demişti. ama 7+0 da yolk sac da vardı bebek de kalp atışı da. doktorlara bakma sen. onlar da öyle herşeyi bilmiyor. dediğim gibi inşallah 12 haftayı ölçümleri sağlıkla tamamlayıp bu salak doktorunu bir güzel döversin

Son düzenleme: