ah ah daha neler duyacagiz bak bunu ilk defa duymustum...zaten benim kalbimde hafif bir prolabse var eh artik solami yaticam hicmi yatamayacagim zaman gosterecekkaydirigubbakcemile2Canım marjinal insersiyon bebegin beslendigi göbek bagının benim plasentama ortadan degil,yandan baglanması diye acıklanabilir kısaca,tabi bu da bebege besin ve kan akımının ayrıca oksijenin gidisinde sıkıntı demek.Soluna yatınca kan akısı daha iyi oluyor ve bebek daha iyi besleniyor.Gerci ilk üc ay o kadar sart degil ama simdiden alısman icin söyledim.Kalp solda oldugu icin ve sen tıp zekasına sahip oldugun için hemmen caktın köfteyikaydirigubbakcemile5 Hadi cici anne,dinlenmeye devammmm.
canimcim doktorumla henuz mektuplasma asamsindayiz:)biz nekadar telaslanirsak telaslanalim doktorlar icin olmasi gereken yasanacak seyler bunlar..ancak onumuzdkei hafta kese icin gidecegim o gune kadar pro icip evde yatacagim:)bu sefer yatarak deneyecegimbakalim :))ay bu arada eczane ne olacak bilmemdelikafaduldenterazi gibi bir tarafa cok onem versen obur taraf gidiyor cok sanslisiniz bak kiymetini bilin ev hanimi olmanin:)senin yumisler ne durumda ?sızlan canım sızlan hamiş nazı yap,,,,,,,,,canım ne durumdasın şimdi,,,,,,,kendini nasıl hissediyorsun ??doktorun ne dedi???sağlıkla kal:CüvCüv: canım
Ben şimdi geldim herkese merhaba
Diloşşş selamını aldım canım benim.:1hug:
Roniyam nasılsın fıstık.:1hug:
Eşim birazdan işten gelir. O gelene kadar gireyim bari dedim.
Cumartesi calısıyo esin gaaalibaaa.Benimki 7 24,işten gelir,işe baglanır bilgisayar basında çalısır,hep derim işten gelme,bi de senle mi ugrascam diye.Cünkü bana katkısı olmuyor,tam tersi yemek yapmam gerekiyor erken gelirse:sm_confused:
Monetayla yazısmalarınızı okuyordum.Moneta İstanbula geldiginde bana geldi sagolsun.Benim kız beni bıraktı,onun koynunda uyudu vallaaaa.Batıkente cok gencken gelmistim,simdi az gencim ya:roflol:Ama ankara sık geldigim bir sehir,esimin ailesi oradayerimseniben
Ay Diloş özledim seni kız.Şeniz
Valla doğru. Tatlı bela bunlar ya. Benimki de bir tuhaf, sofrayı tam geleceği saatte hazırlarım, geç gelir. Nasıl olsa geç gelir diye acele etmem. bu sefer de geleceği tutar beyefendinin. Kılpaçino bu heriflerimiz resmen.
Sen daha gençsin diloş'cuğum sıkma canını.
Ben söylemesi ayıp pazartesi 40 yaşına giriyorum. ühüüü.::1shok:
Bunların üretimleri seri olmusss heralde,hepppsi üretim hatasısırnaşık şey
CATALKARAM,CİNGENEM 40 yas nedir kiiii?Pazartesi olsun,duygusal bi kutlama yaparızzzz,cok önemli ve güzel bir yas bence:içelim:
kizlarmerhaba:)canlarim aynen bugunlerde bende benimkini bogmak uzereyim bugun dedimki sana naz yapmiyorum diye pek farkinda degilsin bu durumun bana ne dese begenirsin tavsiye etmem kaldiramayabilirim:kötükedihüsoBenimki hele tam bir çocuk. Ben bu kadar yıldır resmen herif büyüttüm çocuk yerine. Biz tüpü paralı yapacağız ya, benim ki diyor ki. "Yav araba mı alıyoruz ne gerek var" diyor. Hadi ölür müsün, öldürün müsün, Moniş'e mi havele edersin.
Yani ne diyim A'mı diyim B2mi diyim bilmiyorum. Cinsler işte. :1no2: