elifcim simdilik oyleeeee bekliyosssss..bugun biran 9 ay hic gun yuzu gormeden hani evdemi gececek acaba dedim aslinda raziyimtabi ama..bir filmizledim bilmem sizlerde gordunuzmu" boleyn kizlari"diye 8.henry nin oglan cocouk hastailigini anlatiyor ay kadinlar ne cekiyor ya hic degismemis senelerdir cilesi kadinlarin...neyse orada bir kadin hamile kanamasi oluyor ve kadini bir odaya kapatiyorlar calari tahta ile civiliyorlarbebek dogana kadar(oylecene yatiyor napsin baba adayi kral tabi sesi cikmiyor:))eh yani okadar olmasada simdilik ovaziyetteyiz gibi:)elifcim sen nasilsin?nekadarlikoldunuz siz simdi?sende hep yatiyormusun?
elifcim simdilik oyleeeee bekliyosssss..bugun biran 9 ay hic gun yuzu gormeden hani evdemi gececek acaba dedim aslinda raziyimtabi ama..bir filmizledim bilmem sizlerde gordunuzmu" boleyn kizlari"diye 8.henry nin oglan cocouk hastailigini anlatiyor ay kadinlar ne cekiyor ya hic degismemis senelerdir cilesi kadinlarin...neyse orada bir kadin hamile kanamasi oluyor ve kadini bir odaya kapatiyorlar calari tahta ile civiliyorlarbebek dogana kadar(oylecene yatiyor napsin baba adayi kral tabi sesi cikmiyor:))eh yani okadar olmasada simdilik ovaziyetteyiz gibi:)elifcim sen nasilsin?nekadarlikoldunuz siz simdi?sende hep yatiyormusun?
benimki geldi cikiyorummmmmmmmm yine gelirim:))muck
saggol canım çok giremiyorum inte ev kalabalık kaynana kayınbaba falan raporluyum ya geliyorlar işteklava:
Elif'ciğim senin transfer olmuş muydu.
kizlar selam
ya sizinle yazismak varken ders calismak zorundayim ya. ne bicim kader bu ya kufretmek istiyorum. ama dayanamayip arada yaziyorum sizlere
evet canim benimkiler 9 haftalık oldu hayırlısıyla .allah isteyen herkese vakti geldiğinde nasip etsin
hayydaaa ya defne elif su nereye ,,,,,,daha karpuz kesecedik:uhm:
kizlar selam
ya sizinle yazismak varken ders calismak zorundayim ya. ne bicim kader bu ya kufretmek istiyorum. ama dayanamayip arada yaziyorum sizlere
Ben varım yafrum :jeyyar:
ayyy çok korkuyorum amaaaaa,,,acımaz dimi:roflol:
SEN VAR YA SENkaydirigubbakcemile
Ya Moniş sana hak verdim valla. Hani ruh halim değişiyor diyorsun ya. Hani hormon ilaçları yüzünden. Bir de üstüne üstlük havaların da etkisi herhalde. Bir bakıyorsun bahar gibi, bir bakıyorsun rüzgar, kış.
Ay valla bir de iğnelerden sonra hepten dellenirim. Sen bile dengemi kaybettim diyorsanfisfisfis.