Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyynennn totom uyuştu iyice,,,,dur bende bir kahve alıp geleyim barim,,,insanlar aç birkaç saat durabilir ama sıvı olmadan aslaaaaa,,,,,kaç saatirde ikimizde burdayız :roflol:ne olur ne olmaz:1shok:
herşey gönlünüzce olsun..........................
Ben çaktırmadan arada çayımı, kahvemi alıyorum. Dolayısıyla bu seferde arada haliyle çiş için kaçamak yapıyorum valla itiraf edeyim. :dance:
Valla bu gidişle biz bilgisayarın başında doğuraurmuşuz. Ondan sonra da aradan yıllar geçermiş. Bizizm saçlar başlar ağarmış vaziyette bu topicte gene "Oğlanı askere yolladım", "Bizim kız üniversite sınavlarına hazırlanıyor" filan diye konuşaurmuşuz. Olur mu olur. Gerçi, inşallah da öyle olur. Allah uzun ömür ve sağlık versin yeter ki hepimize. Hakikaten sizleri çok seviyorum. Seni, Dilarem'i, Roniyam'ı, Defne'yi, Serpil'i. (Unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmasın tabi ki onları da seviyorum)
bende garibim sazan gibi oturuyorum,,kahve almak için gittim ama wc de zor yetiştim,,,koltuğu sulamaya az kalmış
kızlar bizim bıdışların moda bölümü;
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...97-2960-prensesler-ve-prensler-2960-a-23.html
deniz cim ben daha sonra yine gelirim,,gideyim iğnemi falan vurdurayım,,,,:jeyyar:devam ederiz