38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlarmerhaba:)canlarim aynen bugunlerde bende benimkini bogmak uzereyim bugun dedimki sana naz yapmiyorum diye pek farkinda degilsin bu durumun bana ne dese begenirsin tavsiye etmem kaldiramayabilirim:kötükedihüso

Ay hakikaten kılpaçino bunlar ya. Monite kız, şu heriflerimizi toplayıp sana yollayalım, bir kafa göz giriş şunlara. Anca sen hakkından eglirsin bunların. :mymeka:

defne cannnn taze hamişim:CüvCüv:benim,,,nasıl gidiyor,,bebekle aran nasıl:emir_bebek:
valla nazli birsey olacak bu biraz evde ayakta kalsam gezinsemhemen mizmizlniyor:)cin takvimine baktim kiz gorunuyor:)sen nasilsin canim?ne zaman buyuk gun?senin yumisler nasil?ikimizde kuluckada gibiyiz masallah:CüvCüv:

Sağol canım benim. Düşünmen yeter. O tatlı dilin yeter senin. Ama annemlerde olacağım için bugün kurtlarımı dökeyim diye girdim. :asigim:

Ama pazartesi yaşgünü modunda pek olamayacağım herhalde. Çünkü işlemlerimin ilk günü olacak aynı zamanda.

Olur muuuu yeni bir hayatın kapıları acılıyorken kutlayacaksın dogum gününü.Bence cukkkk olmus iki yeni baslangıcın aynı günde olması.Düsünsene bebisine ilerde kızım yada oglum,ya da her ikisi birdensositososito,seni veya sizleri dünyaya getirmek için ilk adımı kendi dogumgünümde attım diyeceksin,hatta abartalım,dogum gününüzü beraber kutlayabilirsiniz.Düsünnnn:dance:

valla nazli birsey olacak bu biraz evde ayakta kalsam gezinsemhemen mizmizlniyor:)cin takvimine baktim kiz gorunuyor:)sen nasilsin canim?ne zaman buyuk gun?senin yumisler nasil?ikimizde kuluckada gibiyiz masallah:CüvCüv:

valla defne hiç özel davranmıyorum,,sadece uzanmıyorum,,ağır işler yapmıyorum,
günlük işlerimi yapıyorum,dışarıda çıkıyorum,böyle işte

deniz cim adamlar aynı fabrikadan çıkmış malesef,,,,,,fabrikada iyi ürün çıkarmıyorkötükedihüso

Valla yahu. Üstelik onlar bu sıkıntıları yaşasa Allah yanardık resmen. Kar yağarken bizi karpuza yollar bu herifler resmen.

:eek:klava: Bir de düşünsene bunların her ay regl olduklarını. Valla işyerleri erkek egemen olduğu için eminim her ay bir hafta regl izni verirdi. Biz kadınız ya adam yerine konmuyoruz.

Ayyy beynim döndüüü ne güseeel herkeşler burda da yetişemeyoooomkafamçokkarıştı,elifsuuuu,defneeee,deniiiiiz,monetaaaa,bi de hippy diye bi arkadas okuyor,selam ona da tanısırız elbetttt,kıslar naasssınızzz???Şeniz

Taze anne DEFNE taze anne adayı MONETA nasıl gidiyor
elifcim simdilik oyleeeee bekliyosssss..bugun biran 9 ay hic gun yuzu gormeden hani evdemi gececek acaba dedim aslinda raziyimtabi ama..bir filmizledim bilmem sizlerde gordunuzmu" boleyn kizlari"diye 8.henry nin oglan cocouk hastailigini anlatiyor ay kadinlar ne cekiyor ya hic degismemis senelerdir cilesi kadinlarin...neyse orada bir kadin hamile kanamasi oluyor ve kadini bir odaya kapatiyorlar calari tahta ile civiliyorlarbebek dogana kadar :KK43:(oylecene yatiyor napsin baba adayi kral tabi sesi cikmiyor:))eh yani okadar olmasada simdilik ovaziyetteyiz gibi:)elifcim sen nasilsin?nekadarlikoldunuz siz simdi?sende hep yatiyormusun?

kizlar selam
ya sizinle yazismak varken ders calismak zorundayim ya. ne bicim kader bu ya kufretmek istiyorum. ama dayanamayip arada yaziyorum sizlere

Olur muuuu yeni bir hayatın kapıları acılıyorken kutlayacaksın dogum gününü.Bence cukkkk olmus iki yeni baslangıcın aynı günde olması.Düsünsene bebisine ilerde kızım yada oglum,ya da her ikisi birdensositososito,seni veya sizleri dünyaya getirmek için ilk adımı kendi dogumgünümde attım diyeceksin,hatta abartalım,dogum gününüzü beraber kutlayabilirsiniz.Düsünnnn:dance:

Ay tatlı dillim benim.:1hug:
Zaten bizim aile, yaşgünü filan çok meraklıdır. Kalabalığız da maşallah. Çok abartırlar hediye filan işini. Ama yani ben biraz tırsak vaziyette olduğum için dedim. Yani onlar zaten hazırlandı şimdiden.

the other boleyn girl. evet o filmi izledim cok guzel. ve gercek oyku biliyorsunuz. cok etkisinde kalmistim.
defnecim sen bugun bhcg baktiracaktin ne oldu

X