38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

slm güzel bayanlar 38 yaş altıyım ama bakim dedim neler kaynatıyor bayanlar :)) Ali's motheride burda görünce :))

kısss benimi gözetliyosun sen bakiimmm:1shok::1shok::1shok:
delikafaduldendelikafadulden nabersin bebişim uyurkene bakıyım dedim sen katıldınmı kk daki tüp bebiş çekilişine :lepi:

bende daldım içeri 38 üstü olduğundan değil tabii pekde çıtır sayılırmıyım bilmem ama kıtır olabilirim belki :)))))

kısss benimi gözetliyosun sen bakiimmm:1shok::1shok::1shok:
delikafaduldendelikafadulden nabersin bebişim uyurkene bakıyım dedim sen katıldınmı kk daki tüp bebiş çekilişine :lepi:

evt seni gözetliyorum takibe aldım oğlanı saklama diye :)))
evt katıldım çekilişe ama bana çıkmaz ben doğuştan şanssızım malesef (

Ali's Mother ben şimdi kaçar komşumun oğluşuna bakıcam 4 aylık işi varda biraz ilgileneyim böylece özlem gideriyorum kendi çapımda herşeyin hayırlısı tabikide kendinize iyi bakın allaha emanet olun...............

öyle deme nazarboncukum niye şanssız olasın ki? inşallah çıkar sende güzel bi bebiş getirirsin dünyaya, dualarım hepinizle...

Ya normalde var ya, bilgisayardan nefret ederim. Ama yani bu başka bir şey ya. Hakikaten kaç sattir başındayım valla.

evet bu site bambaşka ben çok uzun zamandır her fırsatta takılıyorum o kadar çok paylaşım var ki o bu derken zaman nasıl geçiyor anlayamıyorsun ve ciddi anlamda dostlukların yaşandığı bir yer güvendiğim, sevdiğim çok kişi var...

Ya normalde var ya, bilgisayardan nefret ederim. Ama yani bu başka bir şey ya. Hakikaten kaç sattir başındayım valla.

ayyyynennn totom uyuştu iyice,,,,dur bende bir kahve alıp geleyim barim,,,insanlar aç birkaç saat durabilir ama sıvı olmadan aslaaaaa,,,,,kaç saatirde ikimizde burdayız :roflol:ne olur ne olmaz:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…