38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yaa benimkide son gün perşembe günü 12 idi kalınlığım sakın iyice kalınlaşmış olmasın

aman be güzelim.dedik ya gerek görürlerse ilacını veriyorlar diye...demek herşey yolunda idi.hem yumurtalarını da topladılar.şimdi sen burda boşu boşuna evham yaparken onlar iki iki bölünüyorlar.geçmişi bırak.salıya bak..ayy.kafiyeler de uydu.

:roflol::roflol: bizde hep yemekten sebzeden gidiyoruz :))

sen kaç kilosun?

söyelemem...çok gizli.zemuszemus

sen hala domateslerdesin.sana bırak diyoruz.yan gel yat diyoruz.şimdi zamanımı domatesin.bak herşey yolunda gitmiş.transfere hazırla kendini.yorarak değil..
.ben şimdi yapıyorum sen bana bakma.benim tüp müp işim kalmadı gibi.şimdi kendime iş arıyorum .bir o işe saldırıyorum bir bu işe

haaa.bu arada ben kaynattım bugün domateslerimi..delikafadulden

kızlar;bu arada WATERSS doğum yaptı.kendisi iyi.sesi iyi geliyordu.onu içeri aldıklarında bile bizlere dua ettiğini söyledi.sağolsun.ömrü uzun olsun bebeğinin.hep beraber ailesiyle.

CADIARZU kaç kilo olabilirsin acaba ?
bak kıskandım valla şimdi çıkıp domates alıcam

Merhaba a.s.
Zarpandit çok teşekkürler. Sen ne yaptın? Bitti mi tedavin, nasıl oldu kolun?
Biz anatolia ya karar verdik ama yine de sağdan soldan gelen önerilere açığız. Doktor da araştırayım deyince canıma minnet oldu. Anatoliayı da sorgulayacak. Zaten şimdi zaman kısıtlaması olmayınca aralık ayına kadar beklerim artık. Hem biraz para birikir, hem de şu yeni işte biraz yol almış olurum.
Baharnaz, son haberler iyi görünüyor. Haydi bakalım hayırlısı, allah emeklerini boş çıkartmasın inşallah. Bu hafta senin için heyecanlanacağız artık.
Deniz çok teşekkürler, senden ne haber? Sende kontrole gidecektin diye hatırlıyorum, karıştırdım mı yoksa?
Erverdi, sen nasılsın canım? Aynen devam ediyormu senin tedavi, gelişme varmı yoksa?
Meryecim, bu sıcaklarda allah kolaylık versin. Tüm hamilelere allah kolaylık versin. Dikkat edin, bol bol meyve yemeye çalışın.
Waterss, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun. Darısı tüm hamilelerin başına. İkinizi de öperim.

Tek tek isim saymayım, herkese selamlar... Haftanız aydın geçsin a.s.:1hug:

arkadaşlar nick değiştirmek için ne yapmamız gerekiyor? baktım baktım keşfedemedim.

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaa zarpandit;tam da çıkak üzereydim.nikini gördüm aşağıda.nasılsın?sağlığın ne durumda?kolun daha iyi mi?

abcdef;iyiym canım.sağol.tedavim devam.6a y böyle.nikini KK ya gönderirsin bir ileti değiştirmek istiyorum dersin.değişir.ne istersen o olur.ben unutmuştum onlar erverdi olarak geri döndmüşlerdi bana.ben de bıraktım öyle kaldı.şimdi neyi düşünüyorsun?

Gunaydin Hanimlara.s.

Sabah yine hastanedeydim, guya burada tup bebek tedavisinde degilim ama fizyoterapi icin her gun gidiyorum. Bir hafta daha devam edecek, agri biraz azaldi gibi. Bugun tekrar idrar ve kan verdim. Daha onceki idar testinde kan miktari fazla ciktigindan bobrek yada idrar yollarinda tas, kum olabileceginden suphelenmislerdi. Bunun sonucunu da haftaya alacagim, bir de toxoplazma ve karboksihemoglobin testi yaptirdim. Burada iki ayri toxoplazma testi yapildi, sizlerinki hangisiydi acaba merak ettim?

Bugun bir de aklima transferden once burada vajinayi dezenfekte ediyorlar, cok rahatsizlik verici bir durum, orada da bu yapiliyor mu? Ondan sonra da sizden transfer icin rahat olmaniz bekleniyor. Ben zaten bu idrari tutma olayina taktim yaaaa, ustune bir de vajina dezenfektesi, sonra da nasil rahat olacagim yada nasil idrari tutacagim acikcasi merak ediyorum.bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

Erverdi, dondurman afiyet olsun. Tarhana seni bayagi yordu, neyseki sonra afiyetle kisin yiyeceksiniz. Bir de domateslere baslamissin, "yildizli pekiyi" verdim sana...:hooray:

Anne Waterss ve Bebek Waterss'in iyi olduklarina sevindim.opuyorumnanaktan

Absynth, tedaviniz Aralik ayina kaymis, biz sizden once olacagiz demekki, ben herhalde ayni zamanlara denk geliriz diye dusunmustum, hayirlisi bakalim. Gercekten para biriktirmek lazim, rakamlar cok yuksek.

Baharnaz, aferin embriyolarina, gule gule buyusunler. Sali'ya transferin olursa 5.gun transferi oluyor, Cuma gunu OPU'ydu degil mi? Zaten 5.gune kadar gelebilen embriyoar icin doktorlar saglikli gozle bakiyorlar. Ama bazen daha fazla risk almamak icin 3.gun trasferine gidiyorlar. Bugun sen yine lab.'i ara biz merak ederiz.kaydirigubbakcemile5

hastaneler....ah hastaneler.ne yaparsak yapalım bir türlü kurtulamadığımız hastaneler.yine de Allah eksikliğini göstermesin.toxoplazma kediden köpekten evcil hayvandan geçebilecek bakteri testi değğil mi?ben öyle biliyorum.yanlış ta olabiliröbürü de kanla ilgili tıbbi terimleri bazen unutuyorum zarp.bu testleri niçin yaptırdın?dr mu istedi? kan pıhtılaşman vardı.o testlerin duruyordur sanırım.ensene giren ağrı için ne yaptın?bu işlere başlamadan onu da ihmal etme.bir de onun dr unu gör..bak...işte yine hep dr lardayız hastanelerdeyiz.onlarla da onlarsız da olmuyor.off of.

evet canım burda da dezenfekte ediyorlar.ben ilkinde ne olduğunu anlamadım bile.şaşkınlıkla olup bitiverdi.evet.. maalesef sıkışık durmak zor.ama bir bardak suyla sıkışan biri olarak ben bile dayanabildiysem eminim sen de başarırsın.tutarsın tutarsın hiç merak etme..söyleriz ordakilere muslukları sıkı sıkı kapatırlar hiç açmazlar.(hani su sesine gelirmiş ya! öyle ama .geliyor.).transfer sonrasından korkarım ben.hasta bezi verirler sedyeye alırlar odaya götürürler.idrarını yapmanı söylerler.ben çok çile çekmiştim.kıvranmıştım.yapamamıştım.işe bak yaa.önce yapmamamaya çalış sonra da yapmaya..ben başhemşireyi çağırtmıştım sonda taksın bierşey yapsın diye.yok.mümkünü yok yapamıyorum ama nasıl sancı veriyor.doğuma gidenler gibi yataktan atacağım kendimi.yanımdaki ise ne güzel yapıvermişti hatta kocası ona 2nci bezi almıştı

görüşürüz yine ...hoşçakal.opuyorumnanaktan

kızlar ;
herkese günaydın.çok sıcak.çooookk..sık sık yüzünüzü yıkayın.kulakları ıslatınca serinlik veriyor.benden söylemesi.denemesi bedavayerimseniben
şimdi gideyim kan vereyim.herkese selamlar.

baharnaz;çıkmadan hadi inşallah embriyolarınla ilgili güzel haber gelir.diğerleri de atağa geçmişlerdir.

günaydın herkese a.s.

Zarpandit benim OPUM cumartesi sabah oldu canım hayırlısı artık. Seninde testlerin güzel çıkar inşallah transfer öncesi yıkama olayımı? bilmiyorum. Sıkışık olma olayı benimde çok zordur transferden sonra bezemi yapıyoruz kafam karıştı bugün yine ararım laboratvarı siz merak edersiniz diye canım
bende sıkıştırdığımda sonrasında yapamam sancım olur

erverdi sen ne testine gidiyorsun?

Ya birde bu iğne progestoron iğnesi acayip kalçamı ağrıttı normal mİ? Dün öğleden sonra yaptırdım akşam çok ağrıdı

ben hergün bir dilim ananası vanilyalı (kaymaklı da olur) dondurma eşliğinde yemiştim. o zaman güzel oluyor. atılacak kadar kötü birşey değil ama çok da tercih edilecek birşey değil.

yaa benimkide son gün perşembe günü 12 idi kalınlığım sakın iyice kalınlaşmış olmasın

3. de döllensin cepte olsun ama nasıl olsa artık en fazla 2 tane koyabiliyorlar 2 tanesi çok kaliteli döllensin sağlam olsun yeter inşallah. rahim kalınlığın da çok normal. ilk tüpü hatırlamıyorum ama ikinci tğpte toplamadan önce benim de 12 mm olmuştu. herşey iyi gidiyor. salı 3. gün transferi olacak. toplamadan 1 gün sonra saymaya başlıyorsun.

yok canım benim normal dr kontrolüme 2-3 hafta var daha. nick değiştirmek için kk yönetimine mesaj atıyorsun sanırım. biz kendimiz değiştiremiyoruz.

kolunun ağrısının azalması iyi demek ki doğru yoldasınız. inşallah tamamen düzelir. burada 2 tüpte de hatırlayabildiğim bir vajina dezenfektesi yok. sadece 2. tüpte anestezist gelmeden hemşire acele edip hem vajinayı hem rahmi dezenfekte etti ki o neydi öyle maşayla bişi sokup içimde çevirdi valla kalkıp dövecektim neden bayıltmıyorsunuz falan oldum. çok korkunçtu. bunu transfer öncesi yapsalar çiş tutabilir miydim bilmiyorum. klava:

toksoplazma testi 2 tane. ikisi de negatif olursa geçirmemişsin biri negatif biri pozitifse yeni son 3 ay içinde geçirmişsin veya geçiriyorsun (ki hamileysen bebek için çok tehlikeli durum) ikisi de pozitif ise 3 aydan daha önce bir zaman geçirmişsin ve bağışıklık kazanmışsın demekmiş. inşallah artıların ve eksilerin yerini ters yazmamışımdır benim test evde unuttum da.

bana lazımlık vermişlerdi. ilkinde almanda kıpırdamayım diye bir yarım saat daha tutup çok acı çekmiştim. gereksizmiş. ikinci tüpte hemen transfer sonrası lazımlıkla hallettim. sakın uzun bekleme sonra daha kötü olursun. hiç yapamazsın. hemşirelerle birlikte uzun süre uğraşırsınız. onlar vermese bile hemen sen lazımlık iste hemşireler yardımcı oluyor.

progesteronu yazmayı unutmuşum evet ağrı yapıyor. hergün biraz daha ağrıyor. hele son günler daha da ağrıyor. arada lasonil veya alkollü pamuk ile ovun biriken yağlı ilacı dağıtmaya çalışın diyorlar.

Son düzenleme:

Herkese günaydın arkadaşlar.

Baharnaz hadi hayırlı olsun gelişmeleri bekliyoruz canım.İnşallah yarın sorunsuz bir şekilde transferin gerçekleşir.O progesteron iğnesi çok ağrı yapıyor arkadaşım bana hemşire lasonille ov iğne yerlerini demişti o zaman almıştım gerçekten rahatlatıyor.Yalnız lasonil piyasada yok üretilmiyormuş artık ama sen eczaneye söyle onun yerini tutan başka bir merhem verir sana.Senin bu ilk denemenmiydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…