38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Baharnaz, iyi yumurtlamissin aferin sana! Aksama igneni guzel guzel yaptir, Cumartesi de yumoslarin alinsin. Umarim cok iyi dollenip, guzel guzel bolunurler ve sana bebek olarak geri donerler. Icini ferah tut.opuyorumnanaktan

Merye, bana kizmissin bakiyorum. Gelisimi ertelemiyorum, yurtdisi oldugu icin bir cok seyi onceden dusunup ayarlamam gerekiyor. Bir de Aralik sonunda esimin tatili var O da gelecek ama ben ondan once gidip transferi yaptiracagim, donerken birlikte donecegiz. Bana iki kez gidip gelmek olmasin diye, hem zamandan, hem maddi acidan, hem de reglimi hesaplayarak o sekilde olmasinin daha uygun olacagina karar verdik.
Umarim sen ve bebek yorgunlugun disinda iyisinizdir.

Herkese guzel bir ogleden sonra dilerim.opuyorumnanaktan

Erverdi, "Bir donum bostan yan gel Osman" lafini acaip tuttum.sırnaşık şey

Beyaz, nasilsin? Tekrar doktorunla gorsutun mu?

Baharnaz, transferden sonra en iyi yapilacak seylerden biri de DVD izlemek, cok iyi yapmissin. Jennifer Lopez'in " The back-up plan" ini de izlemediysen al derim.

Cans, yuvaya dondun mu?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acayip güldüm çok hoşuma gitti

yan gel osman 3 dönüm bostan hıı hiç aklıma gelmemişti ama duymuştum bu sözü. kaydirigubbakcemile3

Canım şu an başlamayı düşünmüyorum. 2009 Kasım ve 2010 Mart'da denedim, yani kısa bir süre içerisinde iki kez tüp bebek denedim. Tekrar ve son kez denemek istiyorum ama ne zaman olur ben de karar vermiş değilim. Çok büyük bir masraf gerçekten. Hayırlısı bakalım. Senin kolun nasıl oldu?

Çok sağ ol canım. Bu arada hoş geldin. Ne güzel kafanı dinlemişsindir. Hele de aileyele bir olunca herşey mükemmel geçmiştir eminim.

Uyandım uyandım :)

Hoş bulduk canım. Olsun şimdi umutlar bir dahaki aya :) Biliyorsun umutsuz yaşanmaz....

benim sabah 8 de yumoşlar toplanıcak

merye c vitamini yorgunluğu alıp seni daha zinde yapmaz mı?

zarpandit senin tedavin dondurulmuşlarlamı olcak nasıl tek başına transfer olcak ki?

deniz bulut iyi dileklerin için saol
ben şimdiden uyumaya başladım hamiş olunca hep uyurum galiba iğnelere öğle uykusu yaptı bende bugünde uyudum yine

Patikler, iyi hadi bakalim, biraz tasarruf yapmak gerekiyor sanirim. Kolumun tedavisi devam ediyor, artik her gun hastaneye gitmekten ben de bunaldim ama baska care yok.

Baharnaz, donmus olanlar sadece spermler, ben gidince tedavi baslayacak canim.
Yarin icin bol sanslar.

Waters, yarin buyuk gun! Gule gule bebegine kavus canim, seni dusunecegim, sanirim sabah erkenden olur. Sezeryan ama yine de Allah bir avazda kurtarsin.:ecrin_bebek:

merye den önce ben cevap vereyim canım. hamilelik ilk 3 ayındaki yorgunluk, bulantı, uyku hali vs yükselen hormonlardan. bunun da çözümü olduğunu sanmıyorum. 12-14 haftadan sonra yavaş yavaş geçiyor. bu dönemde beta hcg peak yapıyormuş sanırım ve vücut da buna alışıyor.

Zarpandit anladım canım dileğin için tşkler.

deniz bulut senin deneyimlerinden faydalanırım inşallah güzel haberleri alayım da

C vitamini yada taze meyveler sabahları açken yediğimde bana çok iyi gelir

bazı bilgileri sizler sayesinde öğreniyorum tşkler.

bazı topiclerde okudum Ananasın faydası varmı tarnsfer öncesi ve sonrasında ?

transfer sonrası günde 1 dilim ananas faydalıymış. ben de çok okumuştum bunu. en azından kabız olmamanı sağlıyormuş. normal zamanda da yumurtlama zamanından sonra günde 1 dilim yemeli diye yazıyordu. yumurtlamadan önceki 14 gün değil. inşallah güzel haberlerle dönersin.

Son düzenleme:
Merhabalar,opuyorumnanaktan

Bugun herkes cokk mesgul sanirim, kimsecikler ugrayamamis.bilmiyorumkismile

Waters hayirlisiyla melegine umarim kavusmustur.

Baharnaz'in da yumoslar alinmis ve dollenmislerdir.zemuszemus

Erverdi, sen ugrardin hep, iyi misin? Sana iftara dondurma gonderiyorum.:icecream:

Guzel bir hafta sonu gecirmeniz dilegiyle...kaydirigubbakcemile3

Baharnaz, umarim ananasini hazirladin. Bol protein, kuru erik-kayisi, bol sivi, kabak cekirdegi, findik, fistik onerilenler arasinda yer aliyor. Transferden sonra orada bazi hastanelerde bir gun dus alinmasinin yasak oldugunu soyluyorlarmis, sana bir sey soylendi mi? Sicak su transfer sonrasi iyi degilmis, okuyan arkadaslar mutlaka yorum yapacaklardir. Herhangi bir cila, ojenin transfer gunu olmamasi da onerilenler arasinda, yumoslar cok kokos olmaya hemen alismasinlar diye herhalde.. saka bir yana sanirim cila yada ojenin kokusunun embriyolara zarar vermesi ile ilgili bir sey...
Ayni zamanda transfer oncesi dus alirken vucudu sabun, vucut sampuani filan gibi temizliyicilerle de yikanmamasi gerekiyormus, sadece su ile temizligi oneriyorlar. Simdilik aklima gelenler bunlar, baska bir sey hatirlarsam yazarim yine...kaydirigubbakcemile5

selam canım ananası hazırlamadım o zaman yarın eşim hazırlasın 1 dilim yiycem öylemi :) diğer önerdiğin yiyecekleride temin edeyim gerçi son 10 gündür hergün bol ceviz yiyorum Duş sıcak duş olumsuz etkilioyr diye yazmışlar ben 3 gün yıkanmam napıyım kokuveririrm. Bu arada duş jelleri sakıncalıymış ben iğne tedavisine başladığımdan beri pek kokulu şeyler ve duş jeli hiç kullanmadım. Olsun doğal kokumda güzel .))

Bu arada OPU öncesi sabah 8 den 10 45 e kadar öyle sancılarım oldu ki size anlatamam çok feciydi herkesin sonradan yaşadığını ben önceden yaşadım 11 de opum başladı
Drum 4-5 tane yumurtamın çatlamış olduğunu ve maalisef ağrılarımın bundan olduğunu ve onları toplayamadığını üzgün olduğunu söyledi. 5 tane toplandı kızlar Hayırlısı bakalım yarın öğlen belli olur herhalde

Zarpandit transfere kadar yine bir dolu reçete yazdılar canım

merhaba arkadaşalr
cetrodite diye bir iğne yaptım kendime göbekten iğneyi çıkarırken küçük bir damla göbeğimden geri çıktı.bunun kötü bir etkisi olabilir mi ne dersiniz?

merhaba arkadaşalr
cetrodite diye bir iğne yaptım kendime göbekten iğneyi çıkarırken küçük bir damla göbeğimden geri çıktı.bunun kötü bir etkisi olabilir mi ne dersiniz?

Yok canım birşey olmaz hatta minik kan da gelebiliyor morarabiliyorda

Hanımlar merhaba,
Benim bu hafta feleğim şaşmış, seyahatin üstüne ilk hafta zor geçti epey. Akşamları resmen baygın gibi uyumuşum evde :))) Ev bile elden çıkmış, bomba patlamış gibiydi :))) Neyse ki Cumartesi günleri yarım gün. Ay çok alışmışım rahata, düzene girmek zor geldi şimdi, alışana kadar canıma okuyacak :)

Bugün onkoloğa gittik, herşeye izin verdi. İstersen tamoksifene hiç başlamayız bile dedi. Kalan hayatımı ilaçsız da geçirebilecekmişim yani :) Bebek olsun-olmasın, bu ilaçsız hayat fikri nasıl mutlu etti beni anlatamam. Artık süre kısıtlamasında hissetmiyorum kendimi. Test sonuçlarına baktı kısaca "domuz gibisin maşallah" dedi :) Tüp denemesine de izin verdi, doktor önerdi. Gelecek haftaya da araştırıp doktor-merkez önerilerde bulunacak bize...

Geçmişe pek bakamadım, umarım herkes iyidir. Selamlar...

Şimdi ağrılarım var biraz dinlenicem

Baharnaz gecmis olsun. Neyseki 5 yumurtani catlamadan kurtarmislar.Umarim onlar guzelce dollenirler canim, Simdi sana yarin itibariyle dollenmelri hakkinda bilgi verirler yada sen ararsin. Senin bize folikul buyukluklerini yazdiginda rakamlar yuksekti nicin seni 11"e kadar bekletmisler, lutfen bunu bir sorar misin? Benim tum OPU'lar sabah erkenden oldu, o yuzden de catlatma ignesini hep gecenin bir yarisinda yapildi + bir de zaten buyuk olan folikullerinin catlatma ignesinin akabine hemen catlayacagini biliyorlardi ben halen nicin seni OPU'ya gec aldiklarini anlamadim canim. Ben olsam bunun iyice hesabini sorardim. Umarim su an sahip olduklariniz size bebeginizi getirir.

Transfere kadar recete verdiler diye yazmisin, neler bunlar bir yazar misin lutfen?
Bir de cerezleri meyve ile birlikte yenmesi gerektigini oneriyorlar, ceviz her zaman yararli olan bir sey, devam...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…