gunaydın arkadaşlar
ben tatıldeyım .. bu yıl oruc tutamayacagım maalesef .. zaten cok fazla da tutamıyordum .. dr um tutmasan daha ıyıolur dedı .. carpıntım cok artabılırmıs.. ben de attım kendımı denızlere .. cok guzel bır otele geldık .. denız kum guneş havuz en kotusu de acık bufe .. etraf rus kaynıyor. hatunlarda bır gram yag yok .. sankı soz bırlıgı etmısler gıbı tanga mayolar ..akşam kısacık etekler .. ıyı kı esım yanımda degılkaydirigubbakcemile
herkese guzel bır hafta dılıyorum .....
hastaneler....ah hastaneler.ne yaparsak yapalım bir türlü kurtulamadığımız hastaneler.yine de Allah eksikliğini göstermesin.toxoplazma kediden köpekten evcil hayvandan geçebilecek bakteri testi değğil mi?ben öyle biliyorum.yanlış ta olabiliröbürü de kanla ilgili tıbbi terimleri bazen unutuyorum zarp.bu testleri niçin yaptırdın?dr mu istedi? kan pıhtılaşman vardı.o testlerin duruyordur sanırım.ensene giren ağrı için ne yaptın?bu işlere başlamadan onu da ihmal etme.bir de onun dr unu gör..bak...işte yine hep dr lardayız hastanelerdeyiz.onlarla da onlarsız da olmuyor.off of.
evet canım burda da dezenfekte ediyorlar.ben ilkinde ne olduğunu anlamadım bile.şaşkınlıkla olup bitiverdi.evet.. maalesef sıkışık durmak zor.ama bir bardak suyla sıkışan biri olarak ben bile dayanabildiysem eminim sen de başarırsın.tutarsın tutarsın hiç merak etme..söyleriz ordakilere muslukları sıkı sıkı kapatırlar hiç açmazlar.(hani su sesine gelirmiş ya! öyle ama .geliyor.).transfer sonrasından korkarım ben.hasta bezi verirler sedyeye alırlar odaya götürürler.idrarını yapmanı söylerler.ben çok çile çekmiştim.kıvranmıştım.yapamamıştım.işe bak yaa.önce yapmamamaya çalış sonra da yapmaya..ben başhemşireyi çağırtmıştım sonda taksın bierşey yapsın diye.yok.mümkünü yok yapamıyorum ama nasıl sancı veriyor.doğuma gidenler gibi yataktan atacağım kendimi.yanımdaki ise ne güzel yapıvermişti hatta kocası ona 2nci bezi almıştı
görüşürüz yine ...hoşçakal.opuyorumnanaktan
günaydın herkese a.s.
Zarpandit benim OPUM cumartesi sabah oldu canım hayırlısı artık. Seninde testlerin güzel çıkar inşallah transfer öncesi yıkama olayımı? bilmiyorum. Sıkışık olma olayı benimde çok zordur transferden sonra bezemi yapıyoruz kafam karıştı bugün yine ararım laboratvarı siz merak edersiniz diye canım
bende sıkıştırdığımda sonrasında yapamam sancım olur
erverdi sen ne testine gidiyorsun?
Ya birde bu iğne progestoron iğnesi acayip kalçamı ağrıttı normal mİ? Dün öğleden sonra yaptırdım akşam çok ağrıdı
Ayyy Deniz, iste bahsettigim o! Masayla sokulup yapilan ve son derece rahatsizlik veren ve kasilmalara yol acan dezenfekte-yikama isi! Hakikaten o zaman aynen kalkip birilerini dovmek, hastaneyi ayaga kaldirmak istiyorsun. Seninkini yumurta toplamadan once yapmislar anladim sanki....Nicin bayilttiktan sonra yapmamislar ki? Benimki burada transferden once yapildi hep...O yuzden orada bir de sikisik olma durumu nedeni ile bu dezenfekte isi nasil uyusacak onu anlamaya calisiyorum ama tabii pasa pasa yapilacak, care yok!eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Toxoplazma testi bilgileri icin tesekkurler, evdeki testini sonra bir ara kontrol eder misin lutfen, cunku haftaya sonuc ciktiginda sizinle de teyit etmek istiyorum.fisfisfis
günaydın herkese a.s.
Zarpandit benim OPUM cumartesi sabah oldu canım hayırlısı artık. Seninde testlerin güzel çıkar inşallah transfer öncesi yıkama olayımı? bilmiyorum. Sıkışık olma olayı benimde çok zordur transferden sonra bezemi yapıyoruz kafam karıştı bugün yine ararım laboratvarı siz merak edersiniz diye canım
bende sıkıştırdığımda sonrasında yapamam sancım olur
erverdi sen ne testine gidiyorsun?
Ya birde bu iğne progestoron iğnesi acayip kalçamı ağrıttı normal mİ? Dün öğleden sonra yaptırdım akşam çok ağrıdı
Erverdicim, benim esim bana diyorki "Sana hastaneden bir oda satin alalim" sempatiksalakcinni Allah hakikaten eksik etmesin ama arkadaslar bu aralar her sabah gidiyorum, tup bebek tedavisinden bile cok gidiyorum. Allah devasiz dert vermesin.
Himmm, demek hasta bezi! Umarim bana lazimlik verirler, ben o beze yapabilecegimi cok sanmiyorum. Deniz'in dedigi gibi basinda lazimlik isteyeyim. Testlerin biri karboksihemoglobin, kandaki karbonmonoksit gazinin degerini olcuyor. Iki yil once benim kanimda normalin iki katindan fazla cikmisti. Sigara icmiyorum ama hava cok kirli, trafik cok yogun-egzoz dumani, kalabalik bir sehir! Bunlarin hepsi Istanbul'da da var, sizin de olcturmenizde fayda olabilir belki. Digerleri de evet, evcil hayvanlara bagisikligim var mi diye? Daha once hic yaptirmadim, Ekim'e hazirlik yapiyorum. Bunlari kendi istek ve irademle yaptiriyorum, doktor onermedi. Ama daha onceki karboksihemoglobini Bahcecinin doktoru Murat Berksoy onermisti. Kisaca kanim pisti, umarim degerim dusmustur. Ense agrim icin bir baska doktor gormedim. Bu hafta yine her sabah fizyoterapi var, acaba gitsem mi?bilmiyorumkismile Ayy sende neredeyse her gun kan veriyorsun, haftaya mi dusmustu, cok kolay gelsin.
Ayyy Deniz, iste bahsettigim o! Masayla sokulup yapilan ve son derece rahatsizlik veren ve kasilmalara yol acan dezenfekte-yikama isi! Hakikaten o zaman aynen kalkip birilerini dovmek, hastaneyi ayaga kaldirmak istiyorsun. Seninkini yumurta toplamadan once yapmislar anladim sanki....Nicin bayilttiktan sonra yapmamislar ki? Benimki burada transferden once yapildi hep...O yuzden orada bir de sikisik olma durumu nedeni ile bu dezenfekte isi nasil uyusacak onu anlamaya calisiyorum ama tabii pasa pasa yapilacak, care yok!eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Toxoplazma testi bilgileri icin tesekkurler, evdeki testini sonra bir ara kontrol eder misin lutfen, cunku haftaya sonuc ciktiginda sizinle de teyit etmek istiyorum.fisfisfis
Deniz Bulut evet haklısın 3.gün oluyormuş 1 gün sonrası sayılıyormuş yarın sabah bilgi veririz dediler bekliyorum hayırlısı
ama midemi ağrıtan ilaç için önceden içmek için Gaviscon şurubu aldım.
lasonilleyi bulamadım ısıtılmış bir sıcak bezle masaj yapıcam az sonra
Hulya59 ilk denemem evet saol duaların için.
Cans iyi tatiller
Zarpandit lab. ı aradım bugün açıp bakmıyoruz yarın sabah bakıcaz dediler yarın için haber bekliyorum 3.üyüde o zaman görceklermiş. Drumla görüştüm 2 si döllenmiş dedim drumda yarın sabah belli olur dedi. Gelişimleri şimdiden birşey söylenilemez dedi. Denizin dediği gibi 3.gün embriyosu oluyormuş ilk günü saymıyorlarmış.
Erverdi sabah erkenden kalktım gittim 20 kilo domates aldım ben taşımadım market görevlisine mazeretim var hastayım dedim sağolsunlar eve kadar getirdiler :) konservelerimi yaptım az kaldı son tencere kaynıyor kıskandım seni napıyım guclubacismile
HÜLYA gelmiş uğramış .hoşgelmiş.kendisinden pek söz etmemiş. hülya;senden ne haber?
BAHARNAZ;duramamışsın yapmışsın domatesleri.afiyet olsun yemesi...bi daha yaptığım şeyi söylemiyeyim.sonra transferden sonra da kalkar yaparsın.neme lazım.
hadi yarın da güzel haberi verirsin.çarşamba da bitirirsin....
tam onu yazıcaktım hee.bende gittim bugün Deniz WATERSSa...yok ben mokunu çıkarmadım.akıllı akıllı uslu uslu oturdum döndüm.delikafadulden
evet.Waters a ve bebeğine maşallah.bende minik bir ziyaret yaptım.Wterssın annesi de çok tatlı hanım bir teyze.çok sevdim onu.çok ta bilgili maşallah dr gibi.
ben baharnaz ın transfer sonrası tarhana yapmaya kalkmasından korkuyorum kaydirigubbakcemile3
yok yok.onu yapamaz. daha saklamasını püf noktalarını açıklamadım.özellikle düşeceğim not
asla tarhanayı yapan birinden yaparken görmeden denemeye kalkışmasın.kim olursa olsun.
bildiğim badenur da gimişti ay bi ben mokunu çıkarıp rezil oldum yani :çok üzgünüm:ne yapalım sizler de bana gelip mokunu çıkarırsınız artık izin veriyorum opuyorumnanaktan
valla o taktı. seni ziyarete gelebilir görmek için veya seni eve çağırabilir göster diye delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?