38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

gunaydın arkadaşlar
ben tatıldeyım .. bu yıl oruc tutamayacagım maalesef .. zaten cok fazla da tutamıyordum .. dr um tutmasan daha ıyıolur dedı .. carpıntım cok artabılırmıs.. ben de attım kendımı denızlere .. cok guzel bır otele geldık .. denız kum guneş havuz en kotusu de acık bufe .. etraf rus kaynıyor. hatunlarda bır gram yag yok .. sankı soz bırlıgı etmısler gıbı tanga mayolar ..akşam kısacık etekler .. ıyı kı esım yanımda degılkaydirigubbakcemile
herkese guzel bır hafta dılıyorum .....

Cans, iyi tatiller. Sanirim Antalya civarlarindasin cunku Ruslar genelde oraya geliyorlar. Neyse gozun-gonlun acilsin. :dance:Acik bufeye dikkat! Ben acik bufede hic kendimi tutamam!cokacimcoook

Erverdicim, benim esim bana diyorki "Sana hastaneden bir oda satin alalim" sempatiksalakcinni Allah hakikaten eksik etmesin ama arkadaslar bu aralar her sabah gidiyorum, tup bebek tedavisinden bile cok gidiyorum. Allah devasiz dert vermesin.

Himmm, demek hasta bezi! Umarim bana lazimlik verirler, ben o beze yapabilecegimi cok sanmiyorum. Deniz'in dedigi gibi basinda lazimlik isteyeyim. Testlerin biri karboksihemoglobin, kandaki karbonmonoksit gazinin degerini olcuyor. Iki yil once benim kanimda normalin iki katindan fazla cikmisti. Sigara icmiyorum ama hava cok kirli, trafik cok yogun-egzoz dumani, kalabalik bir sehir! Bunlarin hepsi Istanbul'da da var, sizin de olcturmenizde fayda olabilir belki. Digerleri de evet, evcil hayvanlara bagisikligim var mi diye? Daha once hic yaptirmadim, Ekim'e hazirlik yapiyorum. Bunlari kendi istek ve irademle yaptiriyorum, doktor onermedi. Ama daha onceki karboksihemoglobini Bahcecinin doktoru Murat Berksoy onermisti. Kisaca kanim pisti, umarim degerim dusmustur. Ense agrim icin bir baska doktor gormedim. Bu hafta yine her sabah fizyoterapi var, acaba gitsem mi?bilmiyorumkismile Ayy sende neredeyse her gun kan veriyorsun, haftaya mi dusmustu, cok kolay gelsin.

Baharnaz, bekliyoruz canim.

Ayyy Deniz, iste bahsettigim o! Masayla sokulup yapilan ve son derece rahatsizlik veren ve kasilmalara yol acan dezenfekte-yikama isi! Hakikaten o zaman aynen kalkip birilerini dovmek, hastaneyi ayaga kaldirmak istiyorsun. Seninkini yumurta toplamadan once yapmislar anladim sanki....Nicin bayilttiktan sonra yapmamislar ki? Benimki burada transferden once yapildi hep...O yuzden orada bir de sikisik olma durumu nedeni ile bu dezenfekte isi nasil uyusacak onu anlamaya calisiyorum ama tabii pasa pasa yapilacak, care yok!eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Toxoplazma testi bilgileri icin tesekkurler, evdeki testini sonra bir ara kontrol eder misin lutfen, cunku haftaya sonuc ciktiginda sizinle de teyit etmek istiyorum.fisfisfis

[

yok canım burada transferden önce öyle bir uygulama yok. olsa sanırım herkes altına eder :roflol:bir tarafından soktukları gazlı bez (ay neyse artık o) ağzından çıkacak gibi oluyor kötükedihüso anestezisti beklemeden hazırlığı bitirmek istedi hemşire de ben de bittim. iğrenç birşey o yani onu yapınca bayıltmaya gerek olmayabilir, canlı canlı kürtaj gibi akannehirlaelaelaelaelaeerverdi tüpleri devlet hastanesinde yaptırmıştı belki orada dezenfekte vardı ben özellerde hiç duymadım. bir de büyük özellerde bez değil lazımlık veriyorlar. yoksa çok zor gerçekten beze işemek.
akşama saatimi kurdum gidince şu testlerime bakayım ne yazıyor

Son düzenleme:
Deniz Bulut evet haklısın 3.gün oluyormuş 1 gün sonrası sayılıyormuş yarın sabah bilgi veririz dediler bekliyorum hayırlısı
ama midemi ağrıtan ilaç için önceden içmek için Gaviscon şurubu aldım.
lasonilleyi bulamadım ısıtılmış bir sıcak bezle masaj yapıcam az sonra

Hulya59 ilk denemem evet saol duaların için.

Cans iyi tatiller

Zarpandit lab. ı aradım bugün açıp bakmıyoruz yarın sabah bakıcaz dediler yarın için haber bekliyorum 3.üyüde o zaman görceklermiş. Drumla görüştüm 2 si döllenmiş dedim drumda yarın sabah belli olur dedi. Gelişimleri şimdiden birşey söylenilemez dedi. Denizin dediği gibi 3.gün embriyosu oluyormuş ilk günü saymıyorlarmış.

Erverdi sabah erkenden kalktım gittim 20 kilo domates aldım ben taşımadım market görevlisine mazeretim var hastayım dedim sağolsunlar eve kadar getirdiler :) konservelerimi yaptım az kaldı son tencere kaynıyor kıskandım seni napıyım guclubacismile

Zarpandit yaptırdığın bu kan testlerinin sonuçlarına göre ilaçmı kullanıyorsun canım

Karbonsihemoglabin benim yüksek çıkar herhalde sigara içiyorum çünkü ( biraz azalttım ama

iğne yerlerini kolonyalı pamukla ovabilirsin.bana hemşire öyle demişti
.ZARPANDİT;şimdi hatırladım da transferden önce değil.pudan önne dezenfekte diyorlardı.transferde çok sıkışık olmak gerekiyordu.karıştırmışım.opu da dezenfekte transferde çok sıkışık olunacak
Baharnaz;bu bilgiler sana da ışık olsun.
canım bende kan pıhtılaşması hastalığı var onun tedavisini görüyorum.belirli aralıklarla kan veriyorum.test o test.

ah Zarpanditçim...ben de eşime dedim ki bize piyango çıkarsa eğer memorialden bir oda tutarız.sen arada dolaşırsın beni.yerimsenibengel gör ki başka piyango vurdu bana.memorial sepetledi beni.hahahahhahahaha.parayla da olmuyormuş yani.
geçenlerde de eşim diyor ki bir daha dünyaya gelirsen sen en iyisi bir başhekimle evlen.kestirmeden her işini halledersin!!

öyle de bir yazmışsın ki hastane serüvenini.yalnız olmadığımı anladım.kaydirigubbakcemile5
artık dondurmaları sadece iftarlarda yollama .oruç ta yasaklandı bana.2 gün tuttum bir daha yok.bıraktım.tv de bir dr diyordu.şeker ve tansiyon hastaları tutmamalılar.havalar çok sıcak.oruç süresi de uzun.vücut susuz kalacağı için beyine pıhtı atabilir.bu da beyin felcine sebep olabilir.. e zaten bende pıhtı var.tırstım.(kötü bir kelimeydi alsanaalsanasmile bu sopa kendime)dr la bugün görüştüm.test sonrası.o da onayladı doğru bulmadığını söyledi.gitti bizim oruç yanisenağlama..geceleri insan bir mahzun oluyor.insan kendini suçlu gibi hissediyor.yaşlılar hastalar oruç tutamaz kategorisine girdim.ühüüüüü

demek kanın pisti......ıyyy..persille omomatiği karıştır.tertemiz olurdelikafadulden

yahu yazılarınızı okudukça hatırlıyorum.transferden bir gece önce bir fitil veriyorlardı.içeriyi temizlesin diye.sanırım adı biokadin di.aman Allahım o ne pis birşey öyle.zaten için tentürdiyotlu gibi oluyor.ilk kez kullandığımda çok yakmıştı beni içimi.sonrakinde atmadım yani koymadım fitili.nasıl olursa olsun demiştim.o fitili :1no2:asla tavsiye etmem.

HÜLYA gelmiş uğramış .hoşgelmiş.kendisinden pek söz etmemiş. hülya;senden ne haber?

BAHARNAZ;duramamışsın yapmışsın domatesleri.afiyet olsun yemesi...bi daha yaptığım şeyi söylemiyeyim.sonra transferden sonra da kalkar yaparsın.neme lazım.
hadi yarın da güzel haberi verirsin.çarşamba da bitirirsin....

zarpandit toksoplazma testinde Toksoplazma Ig G Pozitif (sanırım bu geçirilmiş demek kanda var yani) Toksoplasma Ig M Pozitif Negatif (bu da şu an geçirilmiyor 3 aydan önce bir süre de geçirilmiş demek herhalde)

baharnaz inşallah yarın güzel haberler verirsin. ben eczaneden saf alkol almıştım ovmak için o dereceydi yani ama kolonya da iş görür.

bu akşam waterss ı ziyerete gittim iş çıkışı. maşallah kızı çok tatlı kendisi de öyle :dance:her zamanki rahatlığında ve enerjisindeydi beren (beren koyacağını burada da yazmıştı) 3300 doğmuş olmasına rağmen pek minik geldi bana. darısı hepimizin başına. :Saruboceq:annesiyle yalnızdılar. hayatımın en uzun bebek ziyaretini yaptım 1 saat!:kedi:yetmedi bir de orlar akşam yemeklerinden verdiler. mokunu çkardım yani. sempatiksalakcinni

ben baharnaz ın transfer sonrası tarhana yapmaya kalkmasından korkuyorum kaydirigubbakcemile3

tam onu yazıcaktım hee.bende gittim bugün Deniz WATERSSa...yok ben mokunu çıkarmadım.akıllı akıllı uslu uslu oturdum döndüm.delikafadulden
evet.Waters a ve bebeğine maşallah.bende minik bir ziyaret yaptım.Wterssın annesi de çok tatlı hanım bir teyze.çok sevdim onu.çok ta bilgili maşallah dr gibi.

bildiğim badenur da gimişti ay bi ben mokunu çıkarıp rezil oldum yani :çok üzgünüm:ne yapalım sizler de bana gelip mokunu çıkarırsınız artık izin veriyorum opuyorumnanaktan

ben baharnaz ın transfer sonrası tarhana yapmaya kalkmasından korkuyorum kaydirigubbakcemile3

yok yok.onu yapamaz. daha saklamasını püf noktalarını açıklamadım.özellikle düşeceğim not
asla tarhanayı yapan birinden yaparken görmeden denemeye kalkışmasın.kim olursa olsun.

yok yok.onu yapamaz. daha saklamasını püf noktalarını açıklamadım.özellikle düşeceğim not
asla tarhanayı yapan birinden yaparken görmeden denemeye kalkışmasın.kim olursa olsun.

valla o taktı. seni ziyarete gelebilir görmek için veya seni eve çağırabilir göster diye delikafadulden

bildiğim badenur da gimişti ay bi ben mokunu çıkarıp rezil oldum yani :çok üzgünüm:ne yapalım sizler de bana gelip mokunu çıkarırsınız artık izin veriyorum opuyorumnanaktan

kesin ben sende çıkarırım mokunu.üzülme sen.bibisini çekiceğimi söylemiştim.bundan büyük mokluk olur mu?
ama hadi kıyamadım şimdi.amanın elimde melimde kalır.yenisinide yapamam.hahahahhaha.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…