• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Hanımlar merhaba,
Benim bu hafta feleğim şaşmış, seyahatin üstüne ilk hafta zor geçti epey. Akşamları resmen baygın gibi uyumuşum evde :))) Ev bile elden çıkmış, bomba patlamış gibiydi :))) Neyse ki Cumartesi günleri yarım gün. Ay çok alışmışım rahata, düzene girmek zor geldi şimdi, alışana kadar canıma okuyacak :)

Bugün onkoloğa gittik, herşeye izin verdi. İstersen tamoksifene hiç başlamayız bile dedi. Kalan hayatımı ilaçsız da geçirebilecekmişim yani :) Bebek olsun-olmasın, bu ilaçsız hayat fikri nasıl mutlu etti beni anlatamam. Artık süre kısıtlamasında hissetmiyorum kendimi. Test sonuçlarına baktı kısaca "domuz gibisin maşallah" dedi :) Tüp denemesine de izin verdi, doktor önerdi. Gelecek haftaya da araştırıp doktor-merkez önerilerde bulunacak bize...

Geçmişe pek bakamadım, umarım herkes iyidir. Selamlar...

Absynth, ozledik seni... Umarim bu hafta itibariyle duzene girersin canim.
Haberlerin harika! Senin adina cok sevindim. Simdi sira bebek tedavisinde, merkeze karar verdigini saniyordum ama sanirim bu doktorunun soyledikleri ile de gorusmek istiyorsun anladim? Umarim bu hafta kararlarin netlesir.opuyorumnanaktan

Baharnaz gecmis olsun. Neyseki 5 yumurtani catlamadan kurtarmislar.Umarim onlar guzelce dollenirler canim, Simdi sana yarin itibariyle dollenmelri hakkinda bilgi verirler yada sen ararsin. Senin bize folikul buyukluklerini yazdiginda rakamlar yuksekti nicin seni 11"e kadar bekletmisler, lutfen bunu bir sorar misin? Benim tum OPU'lar sabah erkenden oldu, o yuzden de catlatma ignesini hep gecenin bir yarisinda yapildi + bir de zaten buyuk olan folikullerinin catlatma ignesinin akabine hemen catlayacagini biliyorlardi ben halen nicin seni OPU'ya gec aldiklarini anlamadim canim. Ben olsam bunun iyice hesabini sorardim. Umarim su an sahip olduklariniz size bebeginizi getirir.

Transfere kadar recete verdiler diye yazmisin, neler bunlar bir yazar misin lutfen?
Bir de cerezleri meyve ile birlikte yenmesi gerektigini oneriyorlar, ceviz her zaman yararli olan bir sey, devam...kaydirigubbakcemile5

Niye beklettiler bir bilsem zamanından önce yumurta toplanınca içi boş olabiliyormuş nasıl oluyor anlamadım?

Zaten yumurtalarımın büyüklüğünden ziyade o gün druma dedimki bugün çatlatma iğnemi yapın hissiyatım o yönde dedim 1 kutu gonal f daha alcaktım o gün hormon sonucundan sonra tamam gerek yok dediler. Benim hissiyatıma güvensenler daha iyi olcak yumurta toplama saatinide çatlatma iğnemi gece 22 45 te vurduğum için o saatte toplamaları gerekiyormuş 36 saat sonra. Ama yinede transfere gitiğimde bunları görüşücem drumla.
Zaten opudan önce ağrılarım o kadar şiddetlenmişti druma benim sancılarım çok fazla dedim normal olabilir demişti işte o saatte çatlamışlar ahh benim güzel yumurtalarım neyse olsun bakalım gelişmelere nasıl olcak?

Sana ilaçlarımı yazayım

Rulld 300 mg 4 gün günde 1 tablet gebelik şansını düşürme ihtimali olan anefeksiyonları önlemek için

Prednol 16 mg 4 gün günde 1 tablet Annenin immun sisteminin baskılamak ve embriyonun rahim içi dokusuna tutunma şansını arttırmak

Parol ağrı kesici

Yumurtlama işleminin ertesi günü

Progynex 50 mg ampul 2 ampul tek seferde kalçadan yapılcakmış Taki gebelik testimizi yaptıracağımız güne kadar hergün sonuçtan sonra ilacın kullanımı değişebiliyormuş
progesteron içeriyormuş. Endometriumu embriyoınun tutunması için uygun hale getiriyormuşrahim kasılmalarını engelliyormuş.

Coraspın 100 mg veya Babyprin 80 mg Buda gebelik testi sonucuna kadar devam edicekmiş Ben babyprini aldım

O kadar ilaca karşı bir insanımki ve hep ilaç. zaten antibiyotikle bağırsak sistemimi bozar.
Dünkü ilaçlarımı yarım saat ara ile aldım yinede biraz mide ağrısı yaşadım bugün saatlerini değiştiricem

Absinth hoşgeldin.

Yavaş yavaş girersin düzene. Sağlığınla ilgili gelişmelere sevindim. Bebişle ilgili çalışmalarınıza başlamanızda sevindirici hadi hayırlısı

günaydın arkadaşlar;
bugün ilaç tedavisine başlayalı tam 7. gün. folikülün biri 12.5 diğeri 13.5 mm ve canımı sıkan bişi daha dün 6. gündü ve ( reglimin de 8. günü) rahim duvarı kalınlığım sadece 4 mm di . sizce az mı bu tedevinin 6. günü için?

baharnaz zarpandit e katılıyorum onlar bunun zamanlama hesabını tam yapmalılardı.ben de endişelendim sadece 2 folükülüm var heba olsun istemem..
baharnaz o ilaçlara ne kadar para ödedin? yani en son aldıklarına?
bir de şu ananası nerden alıyorsunuz ben bulamıyorumda?

zarpandit ben fırsat buldukça ceviz kuru incir ve kuru kayısı yiyorum. ama meyveyle nasıl yenirki? başka neler yapmam lazım lütfen bilgi verirseniz sevinrim. benim yumurtalarda çarşamba toplanabilirmiş..

günaydın arkadaşlar;
bugün ilaç tedavisine başlayalı tam 7. gün. folikülün biri 12.5 diğeri 13.5 mm ve canımı sıkan bişi daha dün 6. gündü ve ( reglimin de 8. günü) rahim duvarı kalınlığım sadece 4 mm di . sizce az mı bu tedevinin 6. günü için?

baharnaz zarpandit e katılıyorum onlar bunun zamanlama hesabını tam yapmalılardı.ben de endişelendim sadece 2 folükülüm var heba olsun istemem..

zarpandit ben fırsat buldukça ceviz kuru incir ve kuru kayısı yiyorum. ama meyveyle nasıl yenirki? başka neler yapmam lazım lütfen bilgi verirseniz sevinrim. benim yumurtalarda çarşamba toplanabilirmiş..

Rahim kalınlığını tam bilmiyorum canım ya druna bi sor istersen opuna da az kalmış hayırlısı canım.

Son adlığım ilaçlara 108 ödedim. Sgk dan da alınabilirmiş ama eşim kim uğraşcak dedi. Hastaneden aldık.

Henüz Ananası bulamadım bizim marketlerde yok büyük alışveriş merkezine filan gitmek lazım oralarda olur belki.

kızlar ananasla ilgili neler buldum.
Metin içinden seçtiğim bir cümleyi sizle özellikle paylaşmak istedim ÖNEMLİ
Ben ananası yemekten vazgeçtim
Zaten aspirin kullanıyoruz

Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez.

Ananasın son yapılan araştırmalarda doğal yapısında bulunan bromelain enziminin CCS molekülünü içerdiği ve bunun da kansere karşı insan vücudunun bağışıklık sistemini harekete geçirdiği kanıtlandı. Bromelain, vücuttaki proteinleri ayrıştıran ve sindiren bir enzim olduğundan hazmı kolaylaştırır, mide asidini düzenler. Kemik ve eklemlerdeki kireçlenmeyi önler. Alerjilere karşı korunma sağlar. Ananasın içindeki enzimlerin yağ yakma özelliğinin olması kozmetik sektörünün de bu meyveye olan ilgisini giderek arttırıyor. İdrar söktürücü etkisi nedeniyle vücuttaki toksinlerin atımına yardımcı olduğundan selülit tedavisinde de kullanılıyor.
Ananasın içindeki enzimler, protein sindirimini hızlandırdığından oldukça doyurucudur.

Protein sindiren ve zayıflamayı sağlayan enzim olan bromelain sayesinde sadece sindirime yardımcı olmakla kalmaz, vücutta meydana gelebilecek olan iltihapları ve şişkinlikleri de etkili bir biçimde azaltır. Özellikle sinüzit, bademcik iltihabı, gut hastalığı, mafsal iltihabı ya da yaralanma veya ameliyatlardan sonraki iyileşme dönemlerinde ananasın faydalı olduğu bilinmektedir.
Bromelain, vücudun su tutmasını azaltır, iltihapları giderir, Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar oluşturabilir veya kalp hızını yükseltebilir.

Ananas, az bulunan bir mineral olan manganezin mükemmel bir kaynağıdır. Anti oksidan koruma sağlar ve bağışıklık sisteminin destekçisidir. Sağlıklı bir diyet meyvesidir.

Hanımlar merhaba,
Benim bu hafta feleğim şaşmış, seyahatin üstüne ilk hafta zor geçti epey. Akşamları resmen baygın gibi uyumuşum evde :))) Ev bile elden çıkmış, bomba patlamış gibiydi :))) Neyse ki Cumartesi günleri yarım gün. Ay çok alışmışım rahata, düzene girmek zor geldi şimdi, alışana kadar canıma okuyacak :)

Bugün onkoloğa gittik, herşeye izin verdi. İstersen tamoksifene hiç başlamayız bile dedi. Kalan hayatımı ilaçsız da geçirebilecekmişim yani :) Bebek olsun-olmasın, bu ilaçsız hayat fikri nasıl mutlu etti beni anlatamam. Artık süre kısıtlamasında hissetmiyorum kendimi. Test sonuçlarına baktı kısaca "domuz gibisin maşallah" dedi :) Tüp denemesine de izin verdi, doktor önerdi. Gelecek haftaya da araştırıp doktor-merkez önerilerde bulunacak bize...

Geçmişe pek bakamadım, umarım herkes iyidir. Selamlar...

canım gözün aydın çok sevindim. öncelikle bu derti atlatmış görünüyorsun :nazar: sonra da zaman derdin kalkmış işi hızlandırmak için tüp de eneyebilirsin ama bakarın kendi de gelir kaydirigubbakcemile4çok yormamaya çalış kendini yni tempona yavaş yavaş alışırsın.

günaydın arkadaşlar;

ananas büyük marketlerd var mesela ben carrefour un hipermarketinde buluyordum. 1 taneyi dilimleyip veriyorlardı.
rahim klınlığı ince gibi daha erkendir belki. zaten dr ince bulursa kalınlaşması için estrofeme başlıyor. toplama ve transfer gününe kadar kalınlaşır herhalde. transferde 8-12 mm olması normal sanırım. dr birşey demedimi? sen yazmıştın belki de unutmuşum nerede tedavi oluyordun?

erverdi yoksun hayırdır ?:uhm:

Son düzenleme:
Niye beklettiler bir bilsem zamanından önce yumurta toplanınca içi boş olabiliyormuş nasıl oluyor anlamadım?

Zaten yumurtalarımın büyüklüğünden ziyade o gün druma dedimki bugün çatlatma iğnemi yapın hissiyatım o yönde dedim 1 kutu gonal f daha alcaktım o gün hormon sonucundan sonra tamam gerek yok dediler. Benim hissiyatıma güvensenler daha iyi olcak yumurta toplama saatinide çatlatma iğnemi gece 22 45 te vurduğum için o saatte toplamaları gerekiyormuş 36 saat sonra. Ama yinede transfere gitiğimde bunları görüşücem drumla.
Zaten opudan önce ağrılarım o kadar şiddetlenmişti druma benim sancılarım çok fazla dedim normal olabilir demişti işte o saatte çatlamışlar ahh benim güzel yumurtalarım neyse olsun bakalım gelişmelere nasıl olcak?

Sana ilaçlarımı yazayım

Rulld 300 mg 4 gün günde 1 tablet gebelik şansını düşürme ihtimali olan anefeksiyonları önlemek için

Prednol 16 mg 4 gün günde 1 tablet Annenin immun sisteminin baskılamak ve embriyonun rahim içi dokusuna tutunma şansını arttırmak

Parol ağrı kesici

Yumurtlama işleminin ertesi günü

Progynex 50 mg ampul 2 ampul tek seferde kalçadan yapılcakmış Taki gebelik testimizi yaptıracağımız güne kadar hergün sonuçtan sonra ilacın kullanımı değişebiliyormuş
progesteron içeriyormuş. Endometriumu embriyoınun tutunması için uygun hale getiriyormuşrahim kasılmalarını engelliyormuş.

Coraspın 100 mg veya Babyprin 80 mg Buda gebelik testi sonucuna kadar devam edicekmiş Ben babyprini aldım

O kadar ilaca karşı bir insanımki ve hep ilaç. zaten antibiyotikle bağırsak sistemimi bozar.
Dünkü ilaçlarımı yarım saat ara ile aldım yinede biraz mide ağrısı yaşadım bugün saatlerini değiştiricem

Baharnaz, Sen zaten folikul olculerini bize yazmistin ve bir tanesi 19.5'tu yanlis hatirlamiyorsam. Folikul buyuklugu 18'e gelince catlama icin uygundur deniyor, onun icin catlatmayi yapinca senin buyuk folikuller hemen catlayinverdi sanirim. Toplanan folikullerin icin hucre bolunmesi ile ilgili bir bilgi alabildin mi? Ilac bilgileri icin cok tesekkur ederim, doktorunla gorusunce mide agrindan lutfen bahset. Bol sanslar.opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar;

Beyaz, folikullerin buyuyor, bu guzel haber fakat rahim kalinligi icin sanirim bir takviyeye ihtiyacin olacak, herhangi bir sey vermediler mi? Doktorlar genellikle tedavinin 5.6.gunu rahim kalinliginin 7 olmasini filan bekliyorlar. Transfer edilecegi zaman kalinligin 8-12 araliginda olmasi tutunmayi kolaylastiriyor. Bir dahaki gorusmene bir sor bakalim, ne yapmayi dusunuyorlar. Yediklerine devam, biraz cerez ye sonra bir tane de elma,armut ne varsa ondan ye canim. Bol sanslar.opuyorumnanaktan

kızlar kızlar ciğerim sızlardelikafadulden
ne habersiniz?
ben uğrayamadım bu ara...şu tarhana yordu beni.dışarı çıkar ser.akşam olur içeri al ser.eşimin kokusundan dolayı dırdırı...hafta sonları da kurs,sıcaklar...ayran içtim ayrı düştüm 38 den....şimdi hem okuyiiim hem yazıyiiim.. benim oci arkada uyukluyo.yaımı bitirmeden kalkmasa bari.

Merye; de çok yorgunluk varmış.ilk 3 ayda normal diye biliyorum.Deniz ve Zarpanditin anlattığı takviyelerle iyi olursun inşallah.hem dr lar da demir hapı vermiyorlar mı hamilelere?

Cans;şöyle bir uğramış.ce.eee demiş.bu sıcaklar çok fena.kimse de enerji bırakmıyor.selam ve sevgilerimi yolluyorum Cans........

Baharnaz;güldürmüşüm seni.ben daha bi kendime geliyiim.görürsün bak o zaman erverdiyi sen..yumurtalarının yarısını kaçırmışlar.hem cetreit te kullanmıştın değilmiAllah Allah?Memorialdeydi değil mi tedavin.neyse nasıl olsa geride daha var.istediğimiz zaten bir bebek değil mi?kaliteli 1 tanesi de yeter.inşallah alınanlar iyi,güzel güzel bölünürler..sanırım bugün haber gelri sana embriyoların gelişimiyle ilgili.hadi...hayır haber.....

ananası soran olmuş.ben de bir kere ön hazırlık olsun diye almıştım.büyük bir marketten.evt,heryerde bulunamn bir şey değil.zaten ilk olarak denemiştim bir dilim yemiştim.hiç te beğenmemiştim.baharnazın yazısını bende okudum nette ..gerisini hemen atmıştım.hem hiç te güzel değildi..ohaoldumsmile

Zarpanditçim dondurmacı arkadaşımbana iftara dondurma yollamış.yuttum bile...ımmmh.güzelmiş.

Beyaz;az iğneni kaçırmışsın.hiçbişeycik olmaz.oldumu her türlü oluyor

Abcdef,gelmişsin!!.hem de güzel haberlerle.senin için çok sevindim.haftaya nerde ve ne zaman olacağı netleşiyor o zaman tedavinin öyle mi?

Selam selam embriyolarımdan haber var .)) ya ne garip ya adım adım ilerliyoruz
sırf siz merak edersiniz diye laboratuvarı aradım :1: :)

5 inden 3 ü dolgun ama 2 si döllenmiş herşey yolundaymış bölünmeleri iyi filan dedi belki salı günü size transfer olur dedi. bana da 2 tane koncak ya inşallah Şimdi bana kaçcıncı gün tarnsferi olmuş olcak arkadaşlar?

üçüncüsü nazlanıyormuş belki döllenebilirmiş yarın öğlen belli olur dediler böyle işte

günaydın arkadaşlar;

BEYAZ; MERHABA;

Ben 6 7a y takip yaptırsım bunlara ve de dr un dddiğine göre söylüyorum.herşey yolunda.bu günlerd daha ince oluyor.daha sonra kalınlaşıyor.sanırım yumurtanın büyüklüğü ile orantılı.senin de daha var.19_20 olmasına.ben de 8 ile 10 arasının uygun olduğunu biliyorum rahim kalınlığında.hem hiç bu konuda üzülmeince bile olsa.estrofem veriyorlar.kalınlaştırıyorlar.o yönden için rahat olsun.opun ve transferin olumlu geçer inşallah..:Saruboceq:

erverdi canım kolay gelsin bak benim eşimde böyle işlerle uğraşmamı kendimi yormamı hiç istemiyor ama mutlu olduğumu görünce artık birşey demiyor bakalım birde tarhanaya geçince nolcak .)) pek sevmiyorda
bugün iğneden sonra 2 kasa daha domates alayım konserve kavanozlarımı tamamlayım dedim ama sıcaktı hava eve gelip uyumuşum ne uykucu oldum ya dolma kız olcam yakında

sevgiler..

Selam selam embriyolarımdan haber var .)) ya ne garip ya adım adım ilerliyoruz
sırf siz merak edersiniz diye laboratuvarı aradım :1: :)

5 inden 3 ü dolgun ama 2 si döllenmiş herşey yolundaymış bölünmeleri iyi filan dedi belki salı günü size transfer olur dedi. bana da 2 tane koncak ya inşallah Şimdi bana kaçcıncı gün tarnsferi olmuş olcak arkadaşlar?

üçüncüsü nazlanıyormuş belki döllenebilirmiş yarın öğlen belli olur dediler böyle işte

canım haberler ne güzell..onlar şimdi saat saat inceliyorlar.demek 2 si cepte..bence o dolgun olanlar da döllenebilir..inşallah öyle olur.
ben olsaydım şimdi kendime güzel bir dondurma ısmarlardım.böyle güzel bir haberden sonra.sen ne istiyporsan ne seviyorsan onu yap.yerimseniben

erverdi canım kolay gelsin bak benim eşimde böyle işlerle uğraşmamı kendimi yormamı hiç istemiyor ama mutlu olduğumu görünce artık birşey demiyor bakalım birde tarhanaya geçince nolcak .)) pek sevmiyorda
bugün iğneden sonra 2 kasa daha domates alayım konserve kavanozlarımı tamamlayım dedim ama sıcaktı hava eve gelip uyumuşum ne uykucu oldum ya dolma kız olcam yakında

sevgiler..

aman ol...dolma da ol,patlıcan da..bebişin gelsin de.sonrasında ne dolmalığın kalır ne birşey.dört döndürür seni.dönersin sivri bibere.:roflol:

canım haberler ne güzell..onlar şimdi saat saat inceliyorlar.demek 2 si cepte..bence o dolgun olanlar da döllenebilir..inşallah öyle olur.
ben olsaydım şimdi kendime güzel bir dondurma ısmarlardım.böyle güzel bir haberden sonra.sen ne istiyporsan ne seviyorsan onu yap.yerimseniben

dışarı çıkmıştım ya dondurmayı ısmarladım şimdi oruç olan arkadaşlar varsa ayıp olcak ama afedersiniz kızlar

Back
X