38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kesin ben sende çıkarırım mokunu.üzülme sen.bibisini çekiceğimi söylemiştim.bundan büyük mokluk olur mu?
ama hadi kıyamadım şimdi.amanın elimde melimde kalır.yenisinide yapamam.hahahahhaha.:roflol:

çıkarabilirsin canım ama bebişin değil pipisini hiçbiyerini çekiştirmem aaa bu yaştan sonra bulmuşuz bir tane buldumcuk olcez tabii boshayallersmilesağlıkla kucağıma alayım da inşallah :Saruboceq: darısı tüm arkadaşlara inşallah kaydirigubbakcemile3hadi ben yattım.

erverdi ve deniz bulut kaynatmışsınız kızlar çok güldüm sohbetlerinize

erverdi canım kan pıhtılaşman olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun Sağlığın için tutma olsun bende sahura kalkıyorum eşime hazırlıyorum onla vakit geçiriyorum. Tutamadığımız oruçları telafi ederiz.

slm herkese
baharnaz sana mesaj atmıştım özelden şimdi de yazayım buraya
tedavini memorialde yaptırıyormuşsunda hastane ve dr.lar hakkında bilgi almak istiyorum.ve sizin sorun neydi?

Erverdi demek tarhananın son perdesindeki sırrı vermedin ha öylemi klava:

Birde uygulayan birini nerden bulucam annem yapmaz, kayınvalidemde yapanlardan temin eder.

herkese günaydın.a.s.

tuttum vantilatörü size serinleyinnn

Vantilatör işe yarıyormu alsakmı yani sıcak havayı sıcak hava olarak üflemesin bize beni de çarpar ama napıcam zaten bugünlerde fazla uyuyamıyorum da farkındaysan eğer.

Şu buz parçacıkları ve buhar veren Ufonun bir ürünü varmış kullanan varmı?

Sıcakk sıcakk çok sıcak

kızlar hepiniz bir yıkamadan bahsetmişsiniz ama benim başıma öyle birşey gelmedi uyuturken yapmadılarsa eğer :)

gunaydın herkese...
baharnaz tedavın hayırlı olsun canım .. inşallah bugun 3. mınık de katılır aralarına ...
waterss dogum yapmış allah analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın
benım tatıl de cok guzel gıdıyor zarpandıt antalyada degılım çeşmedeyım .. guneş cok yakıyor .. kapkara oldum .. kız arkadaşlarla cok eglenıyoruz .. cogu bekar ..evlılık falan da dusunmuyorlar..
herkese tekrar çok selammm

cans teşekkür ederim iyi eğlenceler iyi tatiller kendini yakmadan kapkara ol

Siz merak edersiniz diye labı aramadım onlar beni aradı arkadaşlarınız merak eder diye :)

bugün 3 te transferim var döllenen ikisi transfer olcak 3. tembellik yapmış döllenmemiş halbuki ben ne kadar çalışkanım şimdi patlıcan konservesi yapıyorum :)

Baharnaz;canı senin adına sevindim.demek 3 te alıyorsun yavruları.iyi bak onlara.

Ben de domateslere devam ediyorum şu an.kaynamalarını bekliyorum bakıyiim dedim

Teşekkürler.yok ben eşime de kalkmıyorum o tutmuyor zaten.çalıştığı fazla efor gerektiren bir iş.böyle olunca da insana ramazan gelmemiş gibi oluyor.neyse yakında yemeğe alırım misafirlerimi.o zaman anlarım.benim tedavim izin verirse inşallah kışa tutarım.

Baharnaz;canı senin adına sevindim.demek 3 te alıyorsun yavruları.iyi bak onlara.

Ben de domateslere devam ediyorum şu an.kaynamalarını bekliyorum bakıyiim dedim

Hayırlısı bakalım nolcak. Herşey pozitif devam etsin diye transferi kendi drumun yapmasını istedim. Daha rahat olurum.

Benimde patlıcanlar kaynıyor. Domatesleri pişirip koyuyorum ama patlıcanları annemin yöntemiyle yaptım kavanozları kaynatıyorum bakalım buda tutacakmı belli olur haftaya kokarsa yapamamışım demektir.

Erverdi demek tarhananın son perdesindeki sırrı vermedin ha öylemi klava:

Birde uygulayan birini nerden bulucam annem yapmaz, kayınvalidemde yapanlardan temin eder.

b u seneyi kaçırdın.seneye sağ olursak inşallah.gösteririm yapılışını.yevmiyemi isterim ama:roflol:

İnşallah kışada bebiş için koşturursun canım

cans;hoşgeldin.uğramışsın.ooohh.keyifli tatiller.biz de burda domateslerin sıcağında yanıyoruz.sırnaşık şey

Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım, tamam tarhanayı paylaşırız işte nolcak yerimseniben

evet..herşeyin başı sağlık.bir bakmışın yazan ellerimiz yazmaz olmuş.o yüzden herşeyin başı sağlık.sağlık oldumu herşey olur.taranası da bulguru da.bebeği de...

yahu bende meslek yok.bir iş buldum dedim.sende boğaz tokluğuna yaptın.ben kendime yapıyorum zaten.:roflol::roflol:neyse şaka bir yana.gidip domateslerime bir bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…