- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kesin ben sende çıkarırım mokunu.üzülme sen.bibisini çekiceğimi söylemiştim.bundan büyük mokluk olur mu?
ama hadi kıyamadım şimdi.amanın elimde melimde kalır.yenisinide yapamam.hahahahhaha.:roflol:
herkese günaydın.a.s.
tuttum vantilatörü size serinleyinnn
erverdi ve deniz bulut kaynatmışsınız kızlar çok güldüm sohbetlerinize
erverdi canım kan pıhtılaşman olduğunu bilmiyordum geçmiş olsun Sağlığın için tutma olsun bende sahura kalkıyorum eşime hazırlıyorum onla vakit geçiriyorum. Tutamadığımız oruçları telafi ederiz.
Baharnaz;canı senin adına sevindim.demek 3 te alıyorsun yavruları.iyi bak onlara.
Ben de domateslere devam ediyorum şu an.kaynamalarını bekliyorum bakıyiim dedim
Erverdi demek tarhananın son perdesindeki sırrı vermedin ha öylemiklava:
Birde uygulayan birini nerden bulucam annem yapmaz, kayınvalidemde yapanlardan temin eder.
Teşekkürler.yok ben eşime de kalkmıyorum o tutmuyor zaten.çalıştığı fazla efor gerektiren bir iş.böyle olunca da insana ramazan gelmemiş gibi oluyor.neyse yakında yemeğe alırım misafirlerimi.o zaman anlarım.benim tedavim izin verirse inşallah kışa tutarım.
b u seneyi kaçırdın.seneye sağ olursak inşallah.gösteririm yapılışını.yevmiyemi isterim ama:roflol:
gunaydın herkese...
baharnaz tedavın hayırlı olsun canım .. inşallah bugun 3. mınık de katılır aralarına ...
waterss dogum yapmış allah analı babalı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın
benım tatıl de cok guzel gıdıyor zarpandıt antalyada degılım çeşmedeyım .. guneş cok yakıyor .. kapkara oldum .. kız arkadaşlarla cok eglenıyoruz .. cogu bekar ..evlılık falan da dusunmuyorlar..
herkese tekrar çok selammm
İnşallah kışada bebiş için koşturursun canım
Allah sağlıklı uzun ömürler versin canım, tamam tarhanayı paylaşırız işte nolcak yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?