Selam herkese
Doktordan geliyorum bugün tedavimin 9.günü endometrıuym 12 foliküler büyüklüğü 19,5 18 18,5 17 16 11 filanlar böyle işte akşama çatlatma iğnesi vurdurucakmışım cumartesi sabah 8 de toplancakmış Memorıalda tedavi gören arkadaşlar birşey sorcam bugün yumurtalarım vaktinden önce çatlamış olabilirmi herşey boşa gitmiş olabilirmi Niye çünkü sabah aldıklarından ekstra doktorum ekstra 2 tane hormnon biri progestron diğerini hatırlayamadım kan sonucu istedi. Çıkan sonuca göre ya iğne ya çatlatma olcaktım sonuç bildirimini ben 2 kez aradıktan sonra ve doktorumla görüşmemden sonra bildirdiler ama normalde sonuçlarımı hep öğlen bildiriyorlardı bir aksilikmi oldu diye düşünmeden edemedim. Eşim panikledi bu kezde onu sakinleştirmek bana kaldı. Yaa çok sakindim noluyor bana yaa
cans dileğin için tşkler canım
deniz bulut selam hayırlısı bakalım cumartesi belli olur
merye bugün akşam 11 de çatlatma cumartesi sabah 8 de toplama var bu zaman aralığı normal mi?
yarın sabahta gidip kan vermemi istediler.
Erverdi bu tarhana tarifi yarım kaldı ve yetişemiycek galiba ne zaman yapcam cumartesi sabah toplama var transfer ne zaman olur bilmiyorum
Kızlar herkese günaydınlar.......
Ben geçen bir hafta izin aldım buralarda bir deniz tatili daha yapalım dedik ablam ,ağabeyim falan bayağı kalabalık keyifli bir tatil oldu.Sizlere haber veremedim kusura bakmayın.Pazartesi işe döndüm ama işler o kadar birikmiş ki anlatamam.Siteye arada girdim geçmişi biraz biraz okuyabildim okuyabildim ama yazmaya fırsatım olmadı.
Waterss arkadaşım 2 günün kalmış heyecan doruktadır şimdi.Allah sorunsuz bir doğum nasip etsin arkadaşım.Senin ilk doğum da mı sezaryandı onun için mi bunu da sezeryan yapıyorlar.Benim de oğlum sezeryanla doğdu onun için kısmet olursa birgün hamile kalabilir ve doğuma kadar gidebilirsem sezeryan olacak kesin.Minik kızının o mis kokusunu bizim için de çek olur mu?
Erverdi canım gittiğimden beri seni bayağı toparlanmış buldum.Kış hazırlıklarına da başlamışsın.Bu sıcakta onları yapmak seni yormuyor demek ki.Benim de birşeyler ypmam lazım ama hiç cesaretim yok havaların biraz serinlemesini bekliyorum.Kontrollere gidiyorsun sanırım sorun yok pek yazmamışsın herhalde.
Merye arkadaşım bebeğin birini kaybetmişsin üzüldüm ama ben hep ikiz gebelikten korkmuşumdur çok riskli bence.Bir de anne adayının beden yapısıyla da alakalı.Biraz cüsseli olmak gerekiyormuş herhalde ikiz taşıyabilmek için.Sen şimdi moralini falan hiç bozma bir tanesi yeter canım sağlıklı olsun da.Sonra belki kafan rahatlayınca ikinci kendiliğinden geliverir hiç belli olmaz.
Alabama canım geçmiş doğum günün kutlu olsun daha nice senelere mutlu sağlıklı neşeli girmen dileğiyle arkadaşım.Bir dahaki doğum gününde oğlun kollarında olacak ne güzel.
Deniz bulut sana da geçmiş olsun bir spazm geçirmişsin bu yaz sıcaklarında oluyor neyse ucuz atlatmışsın diyeyim.Sıcaklarla aran iyi değil sanırım hamilelikte o sıcaklar da hiç çekilmiyor zaten.Ama sonuç iyi olmuş oğluşunu görmüşsün bari.
Zarpandit arkadaşım kolun iyileşmeye başlamış sanırım ama tedavin sürüyor.Tüpe de az zaman kalmış Eylül'de geliyordun herhalde Türkiye'ye.İnşallah bu denemede yüzün güler herşey gönlünce olur canım.
Patikler de tatilden dönmüş bir servis kazasından bahsedilmiş ben o haberi kaçımışım çok geçmiş olsun ne kadar sen serviste olmasan da arkadaşların varmış.
Abcdef,Kinderms,Cans,Altıyunus herkes iyidir umarım.Unuttuğum varsa lütfen kusura bakmasın.
kızlar herkese merhabaa.s.
antibiyotik konusu mu?bana da vermişlerdi Memorialde.daha doğrusu reçeteye yazılmıştı.tedaviye başlar başlamaz eşimle beraber başlıyacaktık içmeye..rahim filmi çekilmeden önce de veriyorlar antibiyotik.yalnız bize tabii.(sanırım olası)mikrop kırmak amaçlı.
WATERSS ın son iki günü.. sonrasında tamam bitti inşallah.bu kaçıncı bebeğimiz topikte..ben yeni girdiğimde.Defne ile Deniz Karayurt'u hatırlıyorum.sonra Rüzgar Deniz sonra da Roniyam...başka var mı bebeğini eline alan.Esterya var..şimdi Waterss...bu kadar hayal kırıklığının üzüntünü içinde sevinçler de olsun değil mi?birilerinin başarmış olduğunu görmek te güzel.
Sıra sizde şimdi.Alabama,Deniz.Merye.Altınyunus....haydi...siz de sıranızı savın..
başka unuttuğum yoktur umarım.herkese sevgiler.
şimdi aklıma geldi de bu Denizler de bir şey var galiba.kızlar nikimizi mi değiştirsek ne yapsak??
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bana bir bilgi verirseniz sevinirim.benim doktorum memorial de semra hanım 2 antral folükülün var dedi neyse başladık pazartesi günü üç gün iğne oldum( menagon 75 mg)bugün 4. gün geldim memorial e ve semra hanım yok hale hanım muayene etti ve dedi ki bir tane antral folükül var dedi 10 mm sonra ben dedimki semra hanım 2 tane dedi dedim oda bi tane geride bişi var ama bu folükül olabilirde olmayabilirde dedi. yani ne demekse gerideymiş. madem gerideydide semra hanım niye 2 antral var dedi. ben şimdi tedaviyi kessemmi ne dersiniz tek yumurta için bu çaba boşuna olabilir?
merhaba arkadaşlar
.. herkese guzel bır gun dılıyorum ..
merye .. uzgunum .. ama bebegının senınle olması cok guzel .. her sey yolunda gıdecek ve sağsalım kucagına alacaksın inşallah
alabama sana bebegıne ve ailene uzun bır omur dılıyorum ..
waterss guzel ve hayırlı dogumlar .. şimdiden gozun aydın ..
denızb ulut gecmıs olsun .. sıcaklarda yıyecekler cok cabuk bozulabılıyor ..
absnyth hulya patıkler hosgeldınız
baharnaz tedavın hayırlı olsun ..
zarpandit antıbıyotık bence gereklı herhangı bır enfeksıyona karsı .. sonrasında fulcan dıye tek kullanımlık bır ılac var mantarı onluyor .. dr na sor ıstersen
erverdı kolay gelsın .. daha ışler bıtmemış gıbı ..
kınderss sana da merhaba
ben de kalp dr ma gıttım rıtmı yavaslatan bır ılac verdı .. tıroidden kaynaklanabılır dedı ..yavas calısan tıroıdım şimdilerde hızlandı ..dun sabah adet oldum .. bu aykı umutlarım da suya dustu .. bıter bıtmez mını bır tatıl dusunuyorum .. .. herkese selam
Selam herkese
Doktordan geliyorum bugün tedavimin 9.günü endometrıuym 12 foliküler büyüklüğü 19,5 18 18,5 17 16 11 filanlar böyle işte akşama çatlatma iğnesi vurdurucakmışım cumartesi sabah 8 de toplancakmış Memorıalda tedavi gören arkadaşlar birşey sorcam bugün yumurtalarım vaktinden önce çatlamış olabilirmi herşey boşa gitmiş olabilirmi Niye çünkü sabah aldıklarından ekstra doktorum ekstra 2 tane hormnon biri progestron diğerini hatırlayamadım kan sonucu istedi. Çıkan sonuca göre ya iğne ya çatlatma olcaktım sonuç bildirimini ben 2 kez aradıktan sonra ve doktorumla görüşmemden sonra bildirdiler ama normalde sonuçlarımı hep öğlen bildiriyorlardı bir aksilikmi oldu diye düşünmeden edemedim. Eşim panikledi bu kezde onu sakinleştirmek bana kaldı. Yaa çok sakindim noluyor bana yaa
cans dileğin için tşkler canım
deniz bulut selam hayırlısı bakalım cumartesi belli olur
merye bugün akşam 11 de çatlatma cumartesi sabah 8 de toplama var bu zaman aralığı normal mi?
yarın sabahta gidip kan vermemi istediler.
Erverdi bu tarhana tarifi yarım kaldı ve yetişemiycek galiba ne zaman yapcam cumartesi sabah toplama var transfer ne zaman olur bilmiyorum
erverdi çok saol canım ya çatlatma iğnesini vurdurmaya gidicem yine mutlu ettin beni :)) Allah senide mutlu etsin ben tarifin devamını yine kopyalayıp yapıştırdım :))
hiç şımartmayı bilmiyorum kendimi galiba dinlenmeyide boş durmayı sevmiyorum dün gittim kendime bir sürü film aldım :) daha başka ne alsam acaba ne zaman izlerim onuda bilmiyorum
iyi akşamlar
Deniz;belki bi yerinden bulaşır.bende deniz mulut mu olsam ne!sempatiksalakcinni
bu arada herkese güanaydın sevgili hanımlar ya sanki ben çok çabuk yoruluyorum sizde çok çabuk yorulan varmı hanımlar hamişler inş.benmki normaldirdün yemeği yaptım ondan sonrasını görmedim ayaklarımda hal kalmamıştı dürekli yine uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?