Selam herkese
Doktordan geliyorum bugün tedavimin 9.günü endometrıuym 12 foliküler büyüklüğü 19,5 18 18,5 17 16 11 filanlar böyle işte akşama çatlatma iğnesi vurdurucakmışım cumartesi sabah 8 de toplancakmış Memorıalda tedavi gören arkadaşlar birşey sorcam bugün yumurtalarım vaktinden önce çatlamış olabilirmi herşey boşa gitmiş olabilirmi Niye çünkü sabah aldıklarından ekstra doktorum ekstra 2 tane hormnon biri progestron diğerini hatırlayamadım kan sonucu istedi. Çıkan sonuca göre ya iğne ya çatlatma olcaktım sonuç bildirimini ben 2 kez aradıktan sonra ve doktorumla görüşmemden sonra bildirdiler ama normalde sonuçlarımı hep öğlen bildiriyorlardı bir aksilikmi oldu diye düşünmeden edemedim. Eşim panikledi bu kezde onu sakinleştirmek bana kaldı. Yaa çok sakindim noluyor bana yaa
cans dileğin için tşkler canım
deniz bulut selam hayırlısı bakalım cumartesi belli olur
merye bugün akşam 11 de çatlatma cumartesi sabah 8 de toplama var bu zaman aralığı normal mi?
yarın sabahta gidip kan vermemi istediler.
Erverdi bu tarhana tarifi yarım kaldı ve yetişemiycek galiba ne zaman yapcam cumartesi sabah toplama var transfer ne zaman olur bilmiyorum
Baharnaz, iyi yumurtlamissin aferin sana! Aksama igneni guzel guzel yaptir, Cumartesi de yumoslarin alinsin. Umarim cok iyi dollenip, guzel guzel bolunurler ve sana bebek olarak geri donerler. Icini ferah tut.opuyorumnanaktan