38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ayıptır söylemesi
Birrr: Hep bu kadar erken mi kalkıyorsun
İkkiii: O popona yapıştırdığın bantlar ne için. Anam ben tecrübesizim biliyorsun. Tırstım gene. :1shok:

balance gel sende katıl sohbetimize,,,,,,,sen neler yapıyorsun??tedavi falan ne durumda

Ayıptır söylemesi
Birrr: Hep bu kadar erken mi kalkıyorsun
İkkiii: O popona yapıştırdığın bantlar ne için. Anam ben tecrübesizim biliyorsun. Tırstım gene. :1shok:

herzaman erken kalkıyorum,,,eşimi işine yolluyorum,,,bantlarda tedavinin bir parçası,,,,sen ilk mi gireceksin,,,,,,,ve nerde başlıyorsun,,yani dr kim

Etlik Zübeyde Hanım'a gidiyorum. Yani tahlil vs. aşaması yeni bitti. Şimdi sıra işlemlerde sıra. Doktorum Gülay Beydilli. Tatlı bir kadın. Ama orada sürekli doktorlar değişyor. Seda Hanım, Leyla Hanım ve Özlem Hanım'da bakıyor. Zaten tek kusuru bu oranın. Yoksa çok düzenli yer.

benim arkadaşın dr sedat dilbaz dı serdar da olabilir

Yav hakikaten şaka maka 40 oluyorum. Anneee tırstım şimdi. Ama valla görsen beni inanmazsın bu yaşta olduğuma. Herkes çok şaşırıyor. Hastanede hemşireler falan inanamadılar. Ama işte gerçek acı ne yazık ki. Ühü ühü. .:1shok:
Pazartesi yaşgünüm. Annemlerde kutlayacağız. Bir kaç gün giremeyeceğim internete. Bari kurtlarımı dökeyim dedim. Annemlere gidince de bir kaç gün kalıyorum valla. Gerçi onlarda da internet var ama fırsat olmuyor.

çok yavaş işliyor site yaaaaa,,,mesj gönderinceye kadar bayağa bekliyor

Of evet ya. O konudan ben de muzdaribim valla. Yani yazdıklarımız atlayabiliyoruz bazen. Bence msn'deki gibi cevap gelince ışık yanmalı.

Bu arada Monişim sen neden Ankara'da değil İstanbul'u tercih ettin. Hep soracaktım fırsat olmadı. Çünkü hakikaten çok zorluk yaşamışsın. O stresin sonunda insanın evine gelmesi başka, yabancı bir yerde olması başka. Ç

o zaman şimdiden yeni yaşın inş sana uğur getirsin ve bebişler gelsin:Saruboceq:,,,,bende pek yaşımı göstermem

ankarada içimin rahat edeceği bir merkez yoktu,,,,,benim bu ikinci,,,,,5 ayda ilk görüşmelere ve muayenelere verdiğim para nerdeyse 4/2 si,,,,,,
ben güveneceğim yer olsun dedim daha evvelki denememizde bir kazmanın eline düştüm ve ben korkudan 3 sene girmedim,,
tabiki zordu ,,,tanımadığın bir yer ve ben yalnızdım eşimde işini bırakıp gelemezdi,,,akrabalar vardı ama kimseye duyurmadık biz

Moniş yukarda yazdıklarımı okumuş muydun. Hani niye İstanbul'u tercih ettin bir de Diloş'la tanışıyor musunuz diye sormuştum.

Kız ne meraklı bir cadıyım değil mi ama.:jeyyar:

Off. Çok sıkıntı çekmişsin canım ya. Allah emeklerinin sonucunu çok güzel bir şekilde sana versin inşallah. :Saruboceq:
Nereye gitmiştin ilk denemende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…