Off. Çok sıkıntı çekmişsin canım ya. Allah emeklerinin sonucunu çok güzel bir şekilde sana versin inşallah. :Saruboceq:
Nereye gitmiştin ilk denemende.
başkent ünvrstesi tüp bebek ünitesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off. Çok sıkıntı çekmişsin canım ya. Allah emeklerinin sonucunu çok güzel bir şekilde sana versin inşallah. :Saruboceq:
Nereye gitmiştin ilk denemende.
e yazdım yaa ,,iyi bak hatun
Anam yandım ben bismillah. Kaçacak delik arayayım. Şimdi tokatı çakar makar mısın neme lazım. :roflol:
:roflol:ayyy korkma be bu kadar,,,e şincik biz ne yaptık balance (rüzgar gibi geldi geçti)CADIARZUhımmm yok o balance değildi scarlet tı
ankarada nerdesin???sakıncası varsa söyleme canım,,,,,bende az meraklı değilim yani:jeyyar:
Ben sana bir şey diyeyim mi canım. Ben o Başkent Üniversitesi'ne oldum bittim güven duyamadım. Hele de oranın sahibi Mehmet Haberal çok itici bir adam. Ne bileyim. Hakkında hiç olumlu bir şey duymadım. Yeğeninin eşi var I. Haberal. Onun hakkında da iyi şeyler duymadım. (Direk ismini vermedim.) Onları burada yazmamam. Belki bir gün konuşuruz.
Yani işte özel yerleri istemememin bir nedeni de bu. Daha ticari bakıyorlar sanki günahları boyunlarına. Ama Etlik Zübeyde sonuçta devlet hastanesi. Onların bir çıkarı olmaz gibi geliyor.
Batıkent'teyim. Ben zaten hep birgün tanışacağımı hayal ediyorum buradaki dostlarımla. Ama tabi Ankara'da olduğumuz için belki bizlerin tanışması daha kolay olur. Peki sen neredesin.
benim rahmetli annem hacettepe hastanesinden emekli,bilgin varsa haberal da oradaydı,annemin anlatımlarıda hep iyi olmuştur o şahıs hakkında hatta guatr ameliyatınıda o yapmış annemin,,,,hayatım sadece özeller değil,,,,,bu iş yani tüp bebek olayı kesinlikle ticari olmuş istisnalar kaideyi bozmaz tabiki
Hepiniz çok merak ediyorum. İlk bu topice girdiğim sıralarda (Kadınlar Kulübü'ne giriyordum ama başka topiclere) sen mapustaymışsın.:jeyyar:
Ama ben geçmişi okuduğumda Dilarem ve senin pozitifliğini zden çok etkilenmiştim. Bir de sen "Dilden Geçen Ele Gelir" demişsin ya eski sayfalarda. Ben de aynı düşüncede olduğum için "Helal olsun" demiştim içimden. Yani bir nevi karma felsefesi. "Düşüncelerimiz, Geleceğimiz Oluşturur". Hep buna inanırım. O yüzden karamsar olmamaya çalışırım.
y.ayrancıdayım hoşdere cad,sinde,,,,,,,,aaa bu gün tv de haber vardı orda 3 ceset bulundu,,biliyormusun
o kadar ilacı aldıktan sonra ve transferden sonralaelaelaelaelae ne karması ne sarması hiçbir felsefe sökmüyor aslında ,,bende inanırım,,,,ve pek kaderci bir insanda değilim???
Evet duydum. Hakikaten tüylerim diken diken oldu. Ama orası Batıkent değil. Yenimahalle'ye bağlı Yuvacık diye kuzey girişinde bir yermiş sanıyorum.
Anam zor mu kız. Korkutma şimdi beni. Karma sarma diye. delikafadulden
Paşa çayımı aldım geldim Diloş duymasın.
Evet Batıkent dedi haberlerde bende duydum. Ama pek alakası yokmuş Batıkentle. Eşim buraları çok iyi birlr o söyledi. Ama sonuçta Yenimahalle sınırında.