- 16 Aralık 2008
- 917
- 0
korkulacak birşey yok hayatım,,,,dışardan devamlı hormon takviyesi aldığın için allak bullak oluyorsun,,,beyninin bir tarafı kalk gidelim öbür tarafı b,,yeme otur diyor,,,ben unutkan oldum,,leyla leyla bakıyorum,,,bi tuhafım yani
olsun veletler gelsinde razıyım
Kızım benim aklım üjden bejden ne yapayım. Serde bir de balıklık alıklık durumlarım var. (Balık burcuyum ya) Bir de horman ilacı alırsam hepten giderim garii. Tam delü olurum. delikafadulden
Kızım benim aklım üjden bejden ne yapayım. Serde bir de balıklık alıklık durumlarım var. (Balık burcuyum ya) Bir de horman ilacı alırsam hepten giderim garii. Tam delü olurum. delikafadulden
selam kızlar kk daki tüp bebek çekilişine rağbet çok azmış Kazen bundan yakınmış oraya baktınızmı?
birde hastanelerden bahsetmişsiniz Ankaradaki ben Etli doğumevinde oğlumu dünyaya getirdim doktorum çok iyiydi oranın infertilite klinik şefi isterseniz özelden isimde verebilirim Zübeyde hanım kapanmış Etliğe taşınmış, Zekai Tahir ( diğer adı büyük doğum ) buraya karşı antipatim var arkadaşımında iyi bir anısı yok ondanmı bilmem pek sevmiyorum...
selam kızlar kk daki tüp bebek çekilişine rağbet çok azmış Kazen bundan yakınmış oraya baktınızmı?
birde hastanelerden bahsetmişsiniz Ankaradaki ben Etli doğumevinde oğlumu dünyaya getirdim doktorum çok iyiydi oranın infertilite klinik şefi isterseniz özelden isimde verebilirim Zübeyde hanım kapanmış Etliğe taşınmış, Zekai Tahir ( diğer adı büyük doğum ) buraya karşı antipatim var arkadaşımında iyi bir anısı yok ondanmı bilmem pek sevmiyorum...
meraketme sen dilarem ben sana sahip çıkarız (bu bizim deli,zararsızdır)deriz artıkın,,,e dost böyle günlerde belli olursositososito
Ali'nin annesi hoşgeldin aramıza. Ben açıkçası tüp bebek çekilşini gördüm ama ne bileyim hani düşünmemiştim hiç nasıl olsa çıkmaz filan diye. Üstelik de paralı olacak benimkisi. Moneta şimdi beklemede zaten.
Bu arada oğlunu Allah bağışlasın şans ve uzun ömür versin. İsmi buradan da verebilirsin bilmiyorum bir sakıncası var mı ama. Kendi adıma sevinirim. Belki başka arkadaşlar için de iyi olur.
allah evladını analı babalı büyütsün inş,,,,,canım ben yaptırdım arkadaşta zaten tedavisine başlamış bulunuyor ,,,,,dr aramıyoruz yani,,, sevgiler
teşekkür ederim Allah hepinize gönlünüze göre versin ben sadece paylaşmak istedim varsa araştıran diye,
ama sitedeki yere bi bakın ne kaybedersiniz Kazen katılım yok diye yazmış bir yere buda şansınızı arttırır ne bileyim işte fikir sadece :)))
çok teşekkürler canım darısı başına inşallah ismi Dç.Dr.Berna Dilbaz internettende aratırabilir isteyen arkadaşlara.s.
:roflol::roflol::roflol:Ayy güldürdün beni gene. Allah da senin yüzüznü güldürsün inşallah. :Saruboceq:
slm güzel bayanlar 38 yaş altıyım ama bakim dedim neler kaynatıyor bayanlar :)) Ali's motheride burda görünce :))