38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızım benim aklım üjden bejden ne yapayım. Serde bir de balıklık alıklık durumlarım var. (Balık burcuyum ya) Bir de horman ilacı alırsam hepten giderim garii. Tam delü olurum. delikafadulden

selam kızlar kk daki tüp bebek çekilişine rağbet çok azmış Kazen bundan yakınmış oraya baktınızmı?
birde hastanelerden bahsetmişsiniz Ankaradaki ben Etli doğumevinde oğlumu dünyaya getirdim doktorum çok iyiydi oranın infertilite klinik şefi isterseniz özelden isimde verebilirim Zübeyde hanım kapanmış Etliğe taşınmış, Zekai Tahir ( diğer adı büyük doğum ) buraya karşı antipatim var arkadaşımında iyi bir anısı yok ondanmı bilmem pek sevmiyorum...

Kızım benim aklım üjden bejden ne yapayım. Serde bir de balıklık alıklık durumlarım var. (Balık burcuyum ya) Bir de horman ilacı alırsam hepten giderim garii. Tam delü olurum. delikafadulden

meraketme sen dilarem ben sana sahip çıkarız (bu bizim deli,zararsızdır)deriz artıkın,,,e dost böyle günlerde belli olursositososito

bu haberleri ben duymadım aaaa neler oluyor bende Yenimahalledeyim ama dediğinize göre Yuvacıkmı- Yakacıkmı orası çok şehir dışı biyer Ynimahalleye bağlı olmasına rağmen dağın içinde ulaşımı bile olmayan ıssız bi yer köy yerleşimi var ve şu an steler kurulmaya başlamış...

Ali'nin annesi hoşgeldin aramıza. Ben açıkçası tüp bebek çekilşini gördüm ama ne bileyim hani düşünmemiştim hiç nasıl olsa çıkmaz filan diye. Üstelik de paralı olacak benimkisi. Moneta şimdi beklemede zaten.
Bu arada oğlunu Allah bağışlasın şans ve uzun ömür versin. İsmi buradan da verebilirsin bilmiyorum bir sakıncası var mı ama. Kendi adıma sevinirim. Belki başka arkadaşlar için de iyi olur.

allah evladını analı babalı büyütsün inş,,,,,canım ben yaptırdım arkadaşta zaten tedavisine başlamış bulunuyor ,,,,,dr aramıyoruz yani,,, sevgiler

teşekkür ederim Allah hepinize gönlünüze göre versin ben sadece paylaşmak istedim varsa araştıran diye,
ama sitedeki yere bi bakın ne kaybedersiniz Kazen katılım yok diye yazmış bir yere buda şansınızı arttırır ne bileyim işte fikir sadece :)))

çok teşekkürler canım darısı başına inşallah ismi Dç.Dr.Berna Dilbaz internettende aratırabilir isteyen arkadaşlara.s.

Tabi ki canım sağolasın. Teşekkür ederiz. Belki bu siteye girecek yeni arkadaşlar yararlanabilir. Bir de kendi doktorunun adını yazarsan sevinirim. Ben gerçi başladım sayılır ama aynı doktor mu diye merak ettim.

slm güzel bayanlar 38 yaş altıyım ama bakim dedim neler kaynatıyor bayanlar :)) Ali's motheride burda görünce :))

Hayatta bazı anlarda bütün dünya sessizleşir ve size kalan, kalbinizdir.Bu yüzden onun sesini bilmek iyidir.Başka türlü kalbinizin ne dediğini asla anlayamazsınız.............
görüşmek üzere neşeli sohbetler.............
Ali's mother kendine iyi bk görüşmek üzr ablam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…