ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?
ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?
roniyam ne olur umudunu kaybetme ,,,,,,,,ilerde bu günleri anarken yüzümüzde hep bir tebessüm olucak,,çocuklarımıza anlatıcaz '' onlar için ne kadar çaba gösterdiğimizi '',,,,bugun testi esim istedi diye yaptim. benim hic inancim yoktu testi yaparken de negatif cikacagini hissettim ama bunu bile bile yine de uzuldum. butun gun leyla leyla dolastim evin icinde ders de calisamadim.
ama inan senin icin cok seviniyorum. senin icin de cok dua etmistim inan bana. insallah gelecek ay da benim hamile haberimi aliriz.
aaa kizlar neredesiniz??ortaya cikin soz sizlanip durmayacagim :))
Anamm Moniş gelmiş
Günaydın fıstıık
Valla sabah gözümü açtım. Kahvaltımı yaptım, temizliğimi hallettim, şimdi de kahvemi alıp hemen bilgisayara attım kendimi. Hakikaten bu topicin tiryakasi olduk galiba hepimiz.
Sabah kalktım regl olmuşum. Yani pazartesi doktora gideceğim ve artık nihayet işlemlere başlanacak.
Monişciğim sen Dilarem'le gerçek hayatta da mı tanışıyorsun.