38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bugun testi esim istedi diye yaptim. benim hic inancim yoktu testi yaparken de negatif cikacagini hissettim ama bunu bile bile yine de uzuldum. butun gun leyla leyla dolastim evin icinde ders de calisamadim.
ama inan senin icin cok seviniyorum. senin icin de cok dua etmistim inan bana. insallah gelecek ay da benim hamile haberimi aliriz.

ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?

Hamilelikte sol tarafa yatmak daha iyidir cunku vena cava superiora olan baskiyi azaltir. hem anne kendini daha iyi hisseder tansiyonu dusmez. ilerde yani 6-7 aylik oldugunda sen de anlayacaksin ve kendiliginden sol tarafina yatacaksin :))

ah canimya bu bahsettigin hastaligi hic duymamistim neler cekmissin canim ..allah bebegini sana bagislasin..dilaremcim soluna neden yattin?kalple ilgili bir durummu?

Canım marjinal insersiyon bebegin beslendigi göbek bagının benim plasentama ortadan degil,yandan baglanması diye acıklanabilir kısaca,tabi bu da bebege besin ve kan akımının ayrıca oksijenin gidisinde sıkıntı demek.Soluna yatınca kan akısı daha iyi oluyor ve bebek daha iyi besleniyor.Gerci ilk üc ay o kadar sart degil ama simdiden alısman icin söyledim.Kalp solda oldugu icin ve sen tıp zekasına sahip oldugun için hemmen caktın köfteyikaydirigubbakcemile5 Hadi cici anne,dinlenmeye devammmm.

kızlar günaydın günümüz aydın olsun,,umutlarımız hep yeşil ve canlı kalsın,,,kalplerimiz güzelliklerle ve sevgiyle dolsun taşsın,,,,,,,hepinize sevgilerkaydirigubbakcemile3

roniyam ne olur umudunu kaybetme ,,,,,,,,ilerde bu günleri anarken yüzümüzde hep bir tebessüm olucak,,çocuklarımıza anlatıcaz '' onlar için ne kadar çaba gösterdiğimizi '',,,,
şimdi bize düşen istekli ve inançlı olmamız:teselli:

Valla sabah gözümü açtım. Kahvaltımı yaptım, temizliğimi hallettim, şimdi de kahvemi alıp hemen bilgisayara attım kendimi. Hakikaten bu topicin tiryakasi olduk galiba hepimiz.

Sabah kalktım regl olmuşum. Yani pazartesi doktora gideceğim ve artık nihayet işlemlere başlanacak.

her sabah 50 hatun burda olurdu,,,,bugün senden benden başka kimse yok,,,,,diloş ta bebişle uğraşıyordur herhalde gördün demi bana yazdığı formülü:roflol:

Yani yeni kalkmadım fıstığım. Ama iş, güç derken ancak girebildim. Sen ne yaptın görüşmeyeli. :jeyyar:

:teselli:hadi hayırlısı bakalım,,inş :CüvCüv:kalırsın,,,,,senin yaş kaçtı ve nerde yaptırıyorsun deniz cim

ben sabah 7.30 da kalktım,,,kahvaltı falan,,,,popoma bantlarımı yapıştırdım ,,,bugün ilkti,,,,,diloş u aradım şimdi müsaitse oda gelsin diye ama malesef dışardaymış sana bol bol selamı varmış

:jeyyar:Monetam pazartesi günü tam 40 olacağım söylemesi ayıp yaşgünüm. Ben Ankara Etlik Zübeyde Hanım'da yaptırıyorum.

Aleykimselam. Getiren götüren sağolsun. Ayyy Dilarem de çok şeker. Ben de onu çok öpüyorum. (Hadi hadi kıskanma sen de çok şekersin.):1hug:

Monişciğim sen Dilarem'le gerçek hayatta da mı tanışıyorsun.

biz bu siteden arkadaş olduk ESASLI HATUN dur,,,çok güzel bir DOST ve görüşmeye başladık telde,,,istanbula gittiğimdede evine misafir oldum sağolsum çok hoş ve asil karşıladı ,,,dünya tatlısı bir insan diyebilirim,,,oyy oyyy o kızını bir görsen o kadar tatlı ki allah nazarlardan saklasın allah hepimize öyle zilli mi zilli bir kız nasip etsin(erkek te olabiiliiir canıımmmnaniknanik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…