Deniz cim aslında bir yerde doğru söylüyorsun.hafta içi işyerinde 2 gün için idare edeyim diyorsun..ama geceler de felaket.ben yastığı kapıyorum bir o yana bir bu yana.odaları geziyorum.gece hırsız gibi.
aman hamileler Deniz,Alabama,Merye,Altınyunus,Waterss çok dikkat edin ..
.
Waterss; gittin mi dr a?nasıl geçti?
Abcdef;gittiğin yer de sıcakmış.kolaylıklar gelsin...kulağımı çınlatmışsın.ben de bir ara dedim biri beni söylüyor ama kim?yerimseniben
Patikler;canım ihmal etme.böbrekleri.film tahlil neyse ..hamile kalmadan tedavini ol canım.Allah Allah yakın mı yoksa?Allah mı söyletti ne...
Cans;evi teslim etmişsin.üzerinden yük kalkmıştır.geçmiş olsun.kızlarla tatil;kimbilir ne güzel olur..
Kinder,Hülya nerelerdesiniz?
tşk ederim canım a.s. bende sizler gibi meleğimin gelecegi gün için mücadele ediyorum 6 yıldır büyük bir sabırla uzun zaman dr gazabına uğradım bir problem yok dediler yükledler hormonları sonrasında rahim şekil bozukluğu oldugunu buldular histeroskopi ve laparoskopi yaptıldı sonrasında aşılama yine sonuç negatif tabii en son tüp bebeğe geçelim dedik eylül gibi tüp bebek için start verecegiz kısmet olursa tabii kısaca özetlersek böyle işte benim durumum canımzemuszemus Allahımdan hayırlısını diliyorum benim için bebiş isteyen herkes için ne hayırlıysa onu versin diyorum :Saruboceq:
zarpandit idare ediyoruz valla istanbul feci sıcak allah yardım etsin herkese sen nasıl oldun kolun ne alemde hareketler işe yarıyo mu?
Patikler, bilgi icin sagol canim ama biz merkezimize karar verdik.zemuszemus Umarim baska arkadaslar yararlanabilir.kaydirigubbakcemile5
kızlar;herkese selam....
Alabama kapsam dışı diyor.niye acaba?bileniniz var mı?
Alabamaaaaaaaaaaaaa sana ssleniyoruuumm.ne oldu kız.ne iş?sen bir ses vermeden gitmezsin.Allah Allah merak ettim şimdi.
baharnaz tedavin hayırlı olsun inşallah sonucun hayırlısıyla pozitif olsun canım
selam erverdi
Alabama ceza almıştır bizim zayıflama topiğinde de olmuştu açtığı biryeri kapatmaya yada bir msjını silmeye çalışmıştır o yüzden yarına ancak dönebilir
Patikler,neyseki iki bobregimiz var ama seninkini kurtarmislar. Duzenli kontrol yaptirmakta her zaman fayda var.
Erverdi, zeytinyag kazasi icin gecmis olsun demeyi unutmusum. Eminim cok zor temizlemisindir, gecmis olsun canim.
Absyhth, yine kacamaklarini bekleriz, uzun kalmiyorsun degil mi?
Uhde, Hosgeldin! Erverdi seni cevaplamis zaten, hepimiz 35 altiyiz inan hic gostermiyoruz, ruhumuz da cokkk genc...Tedavin Diyarbakir'da mi olacak? Tup merkezlerinin orada durumu nasil, ileri tedavi yapmak icin iyi lab.leri varsa sorun yok ama doktor-ekibi ve lab. cokk cokk onemli.
Kinders kayboldu yine?
Patikler,neyseki iki bobregimiz var ama seninkini kurtarmislar. Duzenli kontrol yaptirmakta her zaman fayda var.
Erverdi, zeytinyag kazasi icin gecmis olsun demeyi unutmusum. Eminim cok zor temizlemisindir, gecmis olsun canim.
Absyhth, yine kacamaklarini bekleriz, uzun kalmiyorsun degil mi?
Uhde, Hosgeldin! Erverdi seni cevaplamis zaten, hepimiz 35 altiyiz inan hic gostermiyoruz, ruhumuz da cokkk genc...Tedavin Diyarbakir'da mi olacak? Tup merkezlerinin orada durumu nasil, ileri tedavi yapmak icin iyi lab.leri varsa sorun yok ama doktor-ekibi ve lab. cokk cokk onemli.
Kinders kayboldu yine?
Hanımlar Muştan selamlar. a.s.
Nasıl güzel bir hava var anlatamam, akşam yemekte üşüdüm bile resmen. Püfür püfür. Çok ilginç.
Patikler çok geçmiş olsun, böbrek işi de hafif iş değil yav. Allah kolaylık versin.
Uhde, hoşgeldin, sende sonbahar grubuna giriyorsun. Heyecan bende de çok var, korku da var. Haydi bakalım hayırlısı...
Zarpandit, vallahi annem, ananem, kayınvalde hepsi fizyoterapi gördüydü, onlarda hep ”iyileştiriyorlar mı daha mı kötü oluyor belli değil” derdi. Ne yapıyorlarsa artık sonradan açılıyor herhalde.
Erverdi, geçmiş olsun ya, ay en sinir olduğum şeydir, yağ bal vb. dökülmesi.
Bugün nefis bir manzara gördüm. Büyük baş, küçük baş otlamışlar, büyük bir ağaç gölgesine sığınmış hepsi kucak kucağa dinleniyorlardı. Çok kalabalıklardı. Sırf sana gösterebilmek için fotoğraf çekmek isterdim, çok hayıflandım çekemedim diye. Olsun yine çınlattım kulağını.
Baharnaz, süprizim, deniz, waters, alabama, merye, kinder, altınyunus, hulya, vanilya sizler nasılsınız ?
Selamlar
Nasıl güzel bir hava var anlatamam, akşam yemekte üşüdüm bile resmen. Püfür püfür. Çok ilginç.
Patikler çok geçmiş olsun, böbrek işi de hafif iş değil yav. Allah kolaylık versin.
Uhde, hoşgeldin, sende sonbahar grubuna giriyorsun. Heyecan bende de çok var, korku da var. Haydi bakalım hayırlısı...
Zarpandit, vallahi annem, ananem, kayınvalde hepsi fizyoterapi gördüydü, onlarda hep ”iyileştiriyorlar mı daha mı kötü oluyor belli değil” derdi. Ne yapıyorlarsa artık sonradan açılıyor herhalde.
Bugün nefis bir manzara gördüm. Büyük baş, küçük baş otlamışlar, büyük bir ağaç gölgesine sığınmış hepsi kucak kucağa dinleniyorlardı. Çok kalabalıklardı. Sırf sana gösterebilmek için fotoğraf çekmek isterdim, çok hayıflandım çekemedim diye. Olsun yine çınlattım kulağını.
Baharnaz, süprizim, deniz, waters, alabama, merye, kinder, altınyunus, hulya, vanilya sizler nasılsınız ?
Selamlar
Selamlar
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?