38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Günaydın kızlar, günaydın herkesea.s.a.s.
Kızlar Ferticenter tüp bebek merkezi kampanya yapmış, ilaçlar dahil 4.000 TL +KDV DR.Aykut Coşkun.0216 386 66 86 / 0505 907 92 39 (Ağustos ve Eylül ayları içinmiş).
Bilginiz olsun kızlar. Ay keşke daha da güzel kampanyalar başlasa...

Ay inşallah allah söyletmiştir kız.opuyorumnanaktan

Hoş geldin canım. İnşallah mücadelelerin olumlu dönsün sana.

zarpandit idare ediyoruz valla istanbul feci sıcak allah yardım etsin herkese sen nasıl oldun kolun ne alemde hareketler işe yarıyo mu?

Alabama, aman dikkat edin. Sordugun icin sagol canim. Pazartesi gunu esas doktorumla randevum var, bana gore bir arpa boyu daha ilerleyemedik. Terapi esnasinda cok iyi hissediyorum ondan sonra tum gun kolum agriyor, bir de ev icin egzersizim var onu da yapiyorum ama ana kas hala cok sert.:sinifsinif:

Patikler,neyseki iki bobregimiz var ama seninkini kurtarmislar. Duzenli kontrol yaptirmakta her zaman fayda var.

Erverdi, zeytinyag kazasi icin gecmis olsun demeyi unutmusum. Eminim cok zor temizlemisindir, gecmis olsun canim.

Absyhth, yine kacamaklarini bekleriz, uzun kalmiyorsun degil mi?

Uhde, Hosgeldin! Erverdi seni cevaplamis zaten, hepimiz 35 altiyiz inan hic gostermiyoruz, ruhumuz da cokkk genc... Tedavin Diyarbakir'da mi olacak? Tup merkezlerinin orada durumu nasil, ileri tedavi yapmak icin iyi lab.leri varsa sorun yok ama doktor-ekibi ve lab. cokk cokk onemli.

Kinders kayboldu yine?

kızlar;herkese selam....
Alabama kapsam dışı diyor.niye acaba?bileniniz var mı?

Alabamaaaaaaaaaaaaa sana ssleniyoruuumm.ne oldu kız.ne iş?sen bir ses vermeden gitmezsin.Allah Allah merak ettim şimdi.

ZARPANDİT;teşekkürler canım.evet temizlemek sıkıcıydı.ama güle güle temizledim.böyle şeyler güldürür beni.oturdum bir güzel bir de yerler öyleyken tel görüşmesi yaptım bir arkadaşla.sonrasında üzerimdeki güzelim pijamam hemen yakında bulunan sofra bezim ve de eşimin bir iş tişörtüyle hemen toplayıverdim.tabiii arkadan defalarca sildim..yazık o zeytinyağını da bana balıkesirde vermişlerdi.güzelim şişeşesiyle...amaaaannn canım sağolsun.koy tötüne tazzik diyeceğim Alabamanın lafını.şimdi hala meraktayım.belki önemli bişey değildir.ya da ceza filan mı verdiler anlamadım.gidecekse de vedalaşırdı diye düşünüyorum.????bilmiyorumkismile

kolun daha iyileşmemiş!pazartesi söyle de başka tedavi şekli yokmuymuş??

Baharnaz, hayirli-ugurlu ikiz bebekli olsun! Hangi igneye basladiniz? Bu ilk tedaviniz mi ve nerede yaptiriyorsunuz? Hic soru sormadim. Evet, kaliteleri yumurtalar alindiktan ve dollendikten sonraki bolunme asamalarina gore degerlendiriliyor. (IMSI-spermlerin kalitelilerini secen metod, RA-CGH'de kaliteli embriyolari secen metod, bize bundan sonraki deneyecegimiz mikroda her ikiside yapilacak) Bu asamada muhtemelen ultrasona cagirmislardir-cagiracaklardir ve yumurtalarinin hem kac tane hem de hangi buyuklukte olacagina bakacaklar. 18m. civarina geldiklerinde OPU ve sonra transfer gunune karar verilecek. Simdiden bol sanslar.:CüvCüv:[/QUOTE]

:) gülümsedim çünkü mutluyum. İki tane konucak ama beni nedense ikiz olma ihtimali korkutuyor. Sağlıklı olsunlarda tek düşüncem o. Memorıalda yaptırıyoruz ve ilk tedavimiz daha önce herhangi birşey yaptırmadık. Yaşım 37. Şugünlerde sürekli yumurta kontrolü ve kan tahlili için gidiyorum. Bize dr mikro dedi ama başka hangi metodu kullanıcağna dair birşey söylemedi. Asıl o kısımlarını merak ediyorum ?
Hepimizin şansı bol olsun

kızlar;herkese selam....
Alabama kapsam dışı diyor.niye acaba?bileniniz var mı?

Alabamaaaaaaaaaaaaa sana ssleniyoruuumm.ne oldu kız.ne iş?sen bir ses vermeden gitmezsin.Allah Allah merak ettim şimdi.

selam erverdi
Alabama ceza almıştır bizim zayıflama topiğinde de olmuştu açtığı biryeri kapatmaya yada bir msjını silmeye çalışmıştır o yüzden yarına ancak dönebilir

selam erverdi
Alabama ceza almıştır bizim zayıflama topiğinde de olmuştu açtığı biryeri kapatmaya yada bir msjını silmeye çalışmıştır o yüzden yarına ancak dönebilir

aaaaaa..bilmiyordum hiç böyle birşey..sağol ...öğrenmiş oldum.bu ceza günlük mü oluyor?

tedavinde bol şanslar..

Deniz;büyük ihtimalle klimalı olan bir yere kaçmıştır..eğer evdekini yaptırmadıysa..yerimseniben

Hanımlar Muştan selamlar. a.s.
Nasıl güzel bir hava var anlatamam, akşam yemekte üşüdüm bile resmen. Püfür püfür. Çok ilginç.
Patikler çok geçmiş olsun, böbrek işi de hafif iş değil yav. Allah kolaylık versin.
Uhde, hoşgeldin, sende sonbahar grubuna giriyorsun. Heyecan bende de çok var, korku da var. Haydi bakalım hayırlısı...
Zarpandit, vallahi annem, ananem, kayınvalde hepsi fizyoterapi gördüydü, onlarda hep ”iyileştiriyorlar mı daha mı kötü oluyor belli değil” derdi. Ne yapıyorlarsa artık sonradan açılıyor herhalde.
Erverdi, geçmiş olsun ya, ay en sinir olduğum şeydir, yağ bal vb. dökülmesi.
Bugün nefis bir manzara gördüm. Büyük baş, küçük baş otlamışlar, büyük bir ağaç gölgesine sığınmış hepsi kucak kucağa dinleniyorlardı. Çok kalabalıklardı. Sırf sana gösterebilmek için fotoğraf çekmek isterdim, çok hayıflandım çekemedim diye. Olsun yine çınlattım kulağını.
Baharnaz, süprizim, deniz, waters, alabama, merye, kinder, altınyunus, hulya, vanilya sizler nasılsınız ?
Selamlar

hoşbuldum canım, inan bende yaşımı göstermiyorum sizler gibi önemli olan hissettiğin yaşta olmak değilmidir ??:lepi:
ben d.bakırlı değilim zaten iş nedeniyle burda bulunuyoruz canım burda doğru düzgün dr. bile bulmak çok zor inanki tedavimi Ankarada yaptıracagım buralara dr. açısından hiç güvenmiyorum zaten stresli dönem geçiriyoruz :1no2: tedavi sürecinde birde onlarla mücadele etmek istemiyorum izin alıp Ankaraya gidecegim tedavi bitene kadar kalmayı düşünüyorum hayırlısı artık kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canım evet sonbahar grubu olcam bende o kadar şey yaşadıktan sonra korkmamak eldemi sanki bundan sonra inş. güzel olsun herşey hepimiz için en güzeli olsun inş...:Saruboceq:

merhaba abcdef;
insanoğlu kuş misali.... bir bakmışsın bak neredesin..aldım kabul ettim Muş selamını.
.keşke imkanın olabilseymiş..ama yine de tasvir ettim hayalimde..ben çok severim.kuzuları meeeleri..şehir hayatında yaşadığım için hiç bilmem köy yeri.ama kuzular.yok mu o kuzular...tv de gördüğüm zaman içim gider.uzun yol yolculukları da ianılmaz güzeldir benim için...eşime derim hep bana ölmeden bir kuzu al diye...nerede büyütülür ki?:1no2:
ben de bugün sana yazıyordum.bilg.kapandı.hani demiştin ya.kan sulandırıcı kkayınvalidemin cildine iyi geldi güzelleşti diye..doğruymuş.ben de ilk önce son zamanlardaki yediğim bir kaç cipse bağlamıştım.ama ondan değilmiş.yüzüm cildim nasıl parlak oldu.yeni krem sürmüşsün gibi.kötünün iyisiyerimseniben

Tşkler canım sıcakla boğuşuyoruz hiç böyle bir yaz geçirmemiştim. Orada gördüğün yrlerin manzaraların bakmakla tadına doyum olmaz. serinlik basınca o kadar güzel uyunurki ohh. Gündüz sıcaklarına dikkat et.

Sağ ol canım. Evet gerçekten çok zor iş. Allah kimseye yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…