Kindersms, sukur kavusturana yani....Misafirlerin gule gule gitsinler. Zayi olan yumurtan icin de gecmis olsun. Bu ay bakarsiniz artik.
Memorial' da tedaviye 3500, ilaclara da 500-600 odedim diye yazmisin. Kullandiginiz ilac ve igneler aklinda mi? Niye soruyorum? Bize ilaclar 1500-1600 filan tutacak dediler. Bizimkiler nicin pahali ki?kafamçokkarıştıCADIARZU
Bir de oradaki tup tedavinde neler dahil bu fiyata bir yazar misin canim?
Kac kez doktoru goruyorsun, hormon degerleri, gebelik testi, ultrasonlar????
evet tatlımm
tüp tedavisine bütün tahliller ve dooktor opu dahil ilaçlarda yaşımız gereği çok yüklemediler ama sanırım normal hastalar için 1000-1200 tutar doktoru gün aşırı görüyorsun bi ilk tedavide sonra 4.yada 5.gün sonraki günlerdede gün aşırı çağırıyor çatlama iğnesinin ertesi günü gene hastanede oluyorsun bu başka hiç bi hastanede yok muayene ve tahlil yapılıyor erken çatlama riskine karşı öğleye kadar tutuyorlar sonra sonuçlar gelince normalse ertesi günü çağırıp opuya alıyorlar canım
selam kızlar
hiçbiryere gitmedim sadece cumartesi pazar kk ya gelemedim. bugün de gireyim dedim bi baktım beni almıyo kapsama dışı falan yazıyo şok oldum. benim mail adresime ulaşamamışlar hop hemen beni kapı dışarı. herneyse mesaj attım hemen düzelttiler ama çok bozuldum açıkçası. bana ulaşmak için buraya girmeme müsade edip burdan bana mesaj atsalar yine yapılması gereken neyse yapılabilirdi. çok ayıp kapı çalıyosun sana yapılan muhabete bak giremezsin mail adresini güncelle süre hiç. vallahi billahi eğer bu topik olmasaydı sizinle olan muhabbetim olmasaydı bir daha adımımı atmazdım o kadar söyliyim acayip sinirlendim. ben sadece kapsama altında değil yazısına alındım. yoksa nolcak olabilir biçok sebepten dolayı ulaşılamayabilirsin. acaba dedim biri mail adresimi mi hekledi. olur olur.
Herkese Merhabalar,a.s.
Gazetede son 23 yilin Turkiye en sicak yazini yasiyormus. Bence tum dunyanin iklimi degisti! Burada da muson yagmurlari cildirdi, burada da feci nem var sanirim % 195 filan, ben oyle hissediyorum da...Ozellikle hamilelerimiz kendine cok iyi baksin, herkes bol bol su icsin.:içelim:
Ohhh Deniz, ses geldi senden, sicaklarin disinda iyi oldugunu anliyorum.alkisalkisalkis
Absynth, bir cok arkadaslardan gelen yogun talep uzerine sana bir yeni "Nick"bulalim diyorum, ne dersin? Gezi bitti mi?
Alabama, Merye, Waters, Altinyunus, iyi misiniz? :CüvCüv:Ayy Esteryadan kimsenin haberi yok mu? Bebis nasilmis?
Kinderscim, hadi bu ay yap surpriz, cift sarili yumurtani...Merye'nin peine takilalim. Ben zaten ikiz olsun istiyorum. Benim co-culture icin 21. gunum sanirim Ekim basi-ortasi filan gibi olacak, dolayisiyle Istanbul'a biraz daha gec geliyorum, bayagi serinlemis olur degil mi o zamana kadar? Sen simdi sarkini degistireceksin sanirim.
Izlemeyenler icin Jennifer Lopez'in " The back up plan" filmini oneriyorum, ben cok sevdim, tavsiye ederim. Inseminasyonla hamile kaliyor.
Erverdi, evet canim bugun doktora gittim, unutmadigina sevindim. Iki igne daha yapildi, su an size yazarken sol kolum agriyor ama yine de yazacagim. Yarin itibariyle bir hafta daha fizyoterapiye devam edecegiz, sonra yine randevum var.
Cans, Uhde, Baharnaz opuyorumnanaktan
Vanilya, Hulya tatilde misiniz?hihoyyyt
Umarim unuttugum kalmamistir, bunlar da unuttugum arkadaslara...opuyorumnanaktan
UHDE;Allah acıdı bize.şimdi yağmur yağıyor.hava da kapadı.serinlikte çıktı şükür...az önce kızlara yazdım.bilgisayarım kaspandı.hepsi boşa gitti.yeniden yazıyorum ve çıkıyorum
ZARPANDİT;bugün kontrol vardı değil mi?gelince yaz.
PATİKLER;thy servis minbüsü kaza yapmış.çok geçmiş olsun.inşallah sen iyisindir.durumu bildirirsin olur mu?çok GEÇMİŞ OLSUN
WATESS;nasıl geçti kontrol?şafak 10 değil mi?
KİNDER'in misafirleir gitmedi mi? daha ses yok
ABCDEF;hala doğudamısın?şantiyede kolaylıklar.kulakları ıslat...bak görürsün iyi gelecek.
kızlar yeni gelişmeler var mı?
zarpandit canım geliyosun değil mi Eylül de
erverdimm istatistik bölümünü bitirdim ben takıldığın yerde sorabilirsin şekerim kaydirigubbakcemile2
denizbulut nasılsın canım olumunekankayizsmile
absynth valla ismin böyle kalıyo aklımda doğru sanırım bulmaca gibi isim şekerim sen nasılsın tatlımm
hülya canım her şey yolunda mı? kaydirigubbakcemile5
patikler haberler için teşekkürler ama memorialda da öyle değilmi zaten çok az ilaç veriyorlar tedavide çiderle 3500 tl ilaçlarımda 500-600 tutmuştu kaydirigubbakcemile5
alabama sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
merye şekerim her şey yolunda mı ikizler nasıl alkisalkisalkis
sen de bir geliyorsun bir yokoluyorsun şimdi yine 10 gün girmezsin. sonra da tatil filan zaten. neyse iyi ol da. inşallah süpriz yumutan da başka bir tedaviye gerek kalmadan süpriz yapar.
umarım sürekli olan birşey değildir. uzun sürerse kalbin başka yerlerini de bozuyormuş. sinir üzüntü arttırıyormuş. birşeye üzülmemeye çalış. demesi kolay da işte sonra hep biryerlerimizdn gidiyor.
erverdi eline sağlık. ben pek sevmezdim ama benim akılsız fikirsizin en sevdiği çorba ona yapa yapa ben de alıştım biraz. çocuklara da faydalıymış. artık benim oğluşa getirirsin yerimseniben
hülya uzun zamandır uğramadın umarım oğlun eşin iyidir
waterss yarına galiba tam günün belli olacak. inşş kızın doğana kadar bu sıcaklar olmasa da bu nem biter. ben istanbulda bu seneye kadar bu kadar uzun süren böylesi nem görmedim. ben fazla terlemem. terlesem de kokmam. akşamları 2 kere duş alıyorum. zaten çıplak yatıyorum ki en azından ince bir pikeyi totoma çekerdim. yine de bir bakıyorum kokmuşum :sinifsinif:sıcakta bebek bakmak kolaydır ama bu kadar sıcakta değil elbet. alah tüm 9 aylıklara ve bebek bakanlara yardım etsin.
baharnaz tedavin hayırlı olsun. inşallah bir daha uğraştırmadan pozitifi görürsün.
zarpandit, abzythfgz (ay anlaşıldı kim olduğu), vanilya, merye, altınyunus, patikler, alabama hepiniz iyisinizdir umarım. başka unuttuğum var mı :uhm: inşallah herkes iyidir işte.
İyiyim hayatım. Bu akşam yine mesai.... of of, en az 23:00'e kadar.
evet tatlımm
tüp tedavisine bütün tahliller ve dooktor opu dahil ilaçlarda yaşımız gereği çok yüklemediler ama sanırım normal hastalar için 1000-1200 tutar doktoru gün aşırı görüyorsun bi ilk tedavide sonra 4.yada 5.gün sonraki günlerdede gün aşırı çağırıyor çatlama iğnesinin ertesi günü gene hastanede oluyorsun bu başka hiç bi hastanede yok muayene ve tahlil yapılıyor erken çatlama riskine karşı öğleye kadar tutuyorlar sonra sonuçlar gelince normalse ertesi günü çağırıp opuya alıyorlar canım
canımmm annen rahmetli mi....başın sağolsun...sizlere bizlere ömür versin.kendini yalnız hissetme biz burada hepimiz anne gönüllüyüz.ben de evlenene kadar bilmezdim.sizler çalışıyorsunuz.yapmak isteseniz de vaktiniz olmaz belki..ben hem ekonomi açısından hem de doğal olduğu için her sene yaparım.İstanbul;a yolun düşerse o eski tattan bir tabak ikram edebilirim.yerimsenibenyanında da turşu...başka birşey istemez...senin kahve bitmek üzeredir.ben de işlerime döneyim.hoışçakal.sevgiyle kal.
selam bende konuya katkıda bulunayım
bizede 1900Euro + ilaçlar 1800 civarı 1700 TL lik ilaç aldım şu ana kadar
Tedavi öncesi istenen tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırdım eşim için istenen tahlillerden sadece 1 tanesini orda yaptırdık diğer tahlilleri eşimde devlet hastanesinde yaptı.
Benim ilaç çokmu tutmuş ne bana çokmu yükleme yapıldı kafamçokkarıştı
merak etme canım kişiye özel ıyguluyorlar benim daha önceki tedavilerim yüksek dozdan gitmişti o yüzden düşük doz kullandım ben senin tedavin nasıl gidiyor doktorun kim?
Ayyy Erverdi, ne beceriklisin! Cok kolay gelsin.:hulya:
absynth niye ısrarla absent olmaya çalışıyorsun? var olsana arkadaşım olumunekankayizsmile
zıttı ne bunun? present mı dersin exist mi available mı ? yani varol kısaca :dance:
selam kızlar
hiçbiryere gitmedim sadece cumartesi pazar kk ya gelemedim. bugün de gireyim dedim bi baktım beni almıyo kapsama dışı falan yazıyo şok oldum. benim mail adresime ulaşamamışlar hop hemen beni kapı dışarı. herneyse mesaj attım hemen düzelttiler ama çok bozuldum açıkçası. bana ulaşmak için buraya girmeme müsade edip burdan bana mesaj atsalar yine yapılması gereken neyse yapılabilirdi. çok ayıp kapı çalıyosun sana yapılan muhabete bak giremezsin mail adresini güncelle süre hiç. vallahi billahi eğer bu topik olmasaydı sizinle olan muhabbetim olmasaydı bir daha adımımı atmazdım o kadar söyliyim acayip sinirlendim. ben sadece kapsama altında değil yazısına alındım. yoksa nolcak olabilir biçok sebepten dolayı ulaşılamayabilirsin. acaba dedim biri mail adresimi mi hekledi. olur olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?