38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herkese Merhabalar,a.s.

Gazetede son 23 yilin Turkiye en sicak yazini yasiyormus. Bence tum dunyanin iklimi degisti! Burada da muson yagmurlari cildirdi, burada da feci nem var sanirim % 195 filan, ben oyle hissediyorum da...Ozellikle hamilelerimiz kendine cok iyi baksin, herkes bol bol su icsin.:içelim:

Ohhh Deniz, ses geldi senden, sicaklarin disinda iyi oldugunu anliyorum.alkisalkisalkis

Absynth, bir cok arkadaslardan gelen yogun talep uzerine sana bir yeni "Nick"bulalim diyorum, ne dersin? Gezi bitti mi?

Alabama, Merye, Waters, Altinyunus, iyi misiniz? :CüvCüv:Ayy Esteryadan kimsenin haberi yok mu? Bebis nasilmis?

Kinderscim, hadi bu ay yap surpriz, cift sarili yumurtani...Merye'nin peine takilalim. Ben zaten ikiz olsun istiyorum. Benim co-culture icin 21. gunum sanirim Ekim basi-ortasi filan gibi olacak, dolayisiyle Istanbul'a biraz daha gec geliyorum, bayagi serinlemis olur degil mi o zamana kadar? Sen simdi sarkini degistireceksin sanirim.

Izlemeyenler icin Jennifer Lopez'in " The back up plan" filmini oneriyorum, ben cok sevdim, tavsiye ederim. Inseminasyonla hamile kaliyor.

Erverdi, evet canim bugun doktora gittim, unutmadigina sevindim. Iki igne daha yapildi, su an size yazarken sol kolum agriyor ama yine de yazacagim. Yarin itibariyle bir hafta daha fizyoterapiye devam edecegiz, sonra yine randevum var.

Cans, Uhde, Baharnaz opuyorumnanaktan

Vanilya, Hulya tatilde misiniz?hihoyyyt

Umarim unuttugum kalmamistir, bunlar da unuttugum arkadaslara...opuyorumnanaktan

evet tatlımm
tüp tedavisine bütün tahliller ve dooktor opu dahil ilaçlarda yaşımız gereği çok yüklemediler ama sanırım normal hastalar için 1000-1200 tutar doktoru gün aşırı görüyorsun bi ilk tedavide sonra 4.yada 5.gün sonraki günlerdede gün aşırı çağırıyor çatlama iğnesinin ertesi günü gene hastanede oluyorsun bu başka hiç bi hastanede yok muayene ve tahlil yapılıyor erken çatlama riskine karşı öğleye kadar tutuyorlar sonra sonuçlar gelince normalse ertesi günü çağırıp opuya alıyorlar canım

merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan

ben ilk tüp bebek yaptıracagım uzun protokol ve kısa protokolden bahsediliyo dr. onu neye göre uyguluyor kısa yada uzun olacagını birde uzun kaç gün sürüyor kısa kaç gün ben izin alıp iş yerinde öyle gitmeyi düşünüyorum ve ne kadar izin almalıyım bilmiyorum tabiiki beni aydınlatırmısınız kızlarropuyorumnanaktan

zarpandit5 nasılsın canım tedavin devam ediyo anladığım kadarıyla

kindersms canım inş. tedavinde iyi sonuçlanır son tedavin olur canım

deniz cim geldim canım şimdi yokolmam ama kıştaki gibi sık sık giremiyorum nedense işlerim yoğundu bide evdede yaz olunca hep dışarılardaydım ondan olumunekankayizsmile
zarpandit demek beğendin hemen izleyim bakayım jeni bayan popo yu sempatiksalakcinni bu arda banada öyle derler sempatiksalakcinni

erverdi becerikli hatun bide konserveye başlamış maşallah maşllah olumunekankayizsmile

selam kızlar
hiçbiryere gitmedim sadece cumartesi pazar kk ya gelemedim. bugün de gireyim dedim bi baktım beni almıyo kapsama dışı falan yazıyo şok oldum. benim mail adresime ulaşamamışlar hop hemen beni kapı dışarı. herneyse mesaj attım hemen düzelttiler ama çok bozuldum açıkçası. bana ulaşmak için buraya girmeme müsade edip burdan bana mesaj atsalar yine yapılması gereken neyse yapılabilirdi. çok ayıp kapı çalıyosun sana yapılan muhabete bak giremezsin mail adresini güncelle süre hiç. vallahi billahi eğer bu topik olmasaydı sizinle olan muhabbetim olmasaydı bir daha adımımı atmazdım o kadar söyliyim acayip sinirlendim. ben sadece kapsama altında değil yazısına alındım. yoksa nolcak olabilir biçok sebepten dolayı ulaşılamayabilirsin. acaba dedim biri mail adresimi mi hekledi. olur olur.

Son düzenleme:

onlar da yön değiştirdi. geçen yaz 2 kere görüşmüştüm. 2 keresinde de az değişik ama sonuçta 450 iu ilaç kullanılan tedavi planlanmıştı. hatta gonal f ile. ben ilaçlar da 3500-4000 tutacak diye 2. tüpü orada yaptıramamış başka yere gitmiştim. şimdi tedaviyi değiştirdiler. 38 üstüne özellikle klasik bir tedavisi varsa daha önce (yüksek dozlu) çok az ilaç kullanıyorlar.

allah allah nereden akıllarına gelmiş mail adresine bakmak? evet çat diye kapamaları ayıp olmuş. herhalde çok fazla üyeleri var ya başka türlü başedemiyorlar. osun bak dönmüşsün olumunekankayizsmile

dr kolun için birşey dedi mi? inşallah doğru yoldasınızdır tedavinin sonucunu alırsın. ben jennifer lopez i sevmem. bizim hülya avşar veya gülben ergen gibi şımaık ukala ve sonradan görme gelir. hoş yetenekli sanırsam dünya tanıdığına göre. delikafaduldenbir de bir ara triatlon mı ne katılmıştı, sporcu yönünü taktir etmiştim herkesin harcı değil o. ben sevmediğimden hiçbir filmini izlemeim bunu araştırayım bakayım.

Canım benim çok çok sağ ol hatırladığın için. Benim servisim değildi. Yakınlarım hep arayıp durdular, bana mı birşey oldu diye. Allaha şükür ben o serviste değildim ama başka yürekler yandı. Şirkette hepimiz çok üzgünüz. Allah bir daha yaşatmasın.

Doğru haklısın. Yine de bilginiz olsun istedim :)

İyiyim hayatım. Bu akşam yine mesai.... of of, en az 23:00'e kadar.

İyiyim hayatım. Bu akşam yine mesai.... of of, en az 23:00'e kadar.

offff çekilmez hiç hele tatil dönüşü. benim de işim vardı işe gitmedim evdeydim. geçtiğimiz 2 hafta da dr ve test için 1 er gün izin almıştım. haftaya ne bulsm acaba ? delikafadulden

selam bende konuya katkıda bulunayım
bizede 1900Euro + ilaçlar 1800 civarı 1700 TL lik ilaç aldım şu ana kadar
Tedavi öncesi istenen tahlillerin hepsini devlet hastanesinde yaptırdım eşim için istenen tahlillerden sadece 1 tanesini orda yaptırdık diğer tahlilleri eşimde devlet hastanesinde yaptı.

Benim ilaç çokmu tutmuş ne bana çokmu yükleme yapıldı kafamçokkarıştı

Canım selam. Kış hazırlıkları yapmaya bayılırım. Herşeyin doğalını yapmaya çalışırım.
Ama şu senin tarifi verirsen onuda denerim :)
Ben de bazı yiyecek ve içecekleri şimdiden yaparım çok severim bu işleri En çokta domates konservesi yaparım :)) bayılırım ya

merak etme canım kişiye özel ıyguluyorlar benim daha önceki tedavilerim yüksek dozdan gitmişti o yüzden düşük doz kullandım ben senin tedavin nasıl gidiyor doktorun kim?

Merhaba hanımlar, nihayet döndüm. Pazar günü sabah 7 de çıkıp, şantiyelere uğraya uğraya gelince gece 1 de evdeydim. Arabayla, çile şeklinde geldik. Bugün de işbaşı olunca uzak kaldım epey.
Arkadaşlar gerçekten de nem ne kadar fazlaysa, o kadar çok bunaltıyor. Doğuda daha az bunaldık biz. Mümkün olduğunca dışarı çıkmamak lazım. Aman dikkat edin.
Erverdi, ilacın böyle bir estetik etkisinin olması çok hoş tabi, sevindim. Sende aynı şeyi söyleyince teyid edilmiş oldu. Ne beceriklisin kız, bana hayal gibi geliyor, çok sevmeme rağmen hiç beceremem ben tarhana filan yapmayı.
Kinder, hoşgeldin. Yumurta zaiyatına üzüldüm yav. Benimde öyle oldu herhalde, seyahatteyken hissettim çatladığını, kaçırdık yani. Benimki 19.günde çatladı galiba, çok geç değilmi? Normal mi? kafamçokkarıştı
Cans, geçmiş olsun, sonuçlardan haberdar et bizi de.
Zarpandit, az kalmış artık ama bunaltmıştır seni epey. Gidişat hakkında birşey diyor mu doktorlar?
Alabama, KK da biraz garip uygulamalar var maalesef. Senin şansına da böyle bir aksilik çıkmış, geçmiş olsun. Dönemene sevindim.hihoyyyt
Patikler, hiç haberim olmadı bu kaza olayından. Dünyayla bağlantım kesilmiş bu son üç gün. Geçmiş olsun.
Baharnaz, sende marifetliymişin, ne güzel ya. Ben tembelim biraz valla, nasıl üşenirim böyle salça filan yapmaya anlatamam. Sonra da doğalını bulacağız diye organik pazar aşındırırız.
Uhde, baharnaz, süprizim, deniz, waters, merye, altınyunus, hulya, vanilya selamlar. opuyorumnanaktan

Arkadaşlar madem yoğun istek var, şu nicki "absint" yapayımmı ne dersiniz? CADIARZU

merak etme canım kişiye özel ıyguluyorlar benim daha önceki tedavilerim yüksek dozdan gitmişti o yüzden düşük doz kullandım ben senin tedavin nasıl gidiyor doktorun kim?

Tedavim iyi gidiyor canım yumoşlar kaça kadar büyür bilmiyorum Dr Nur hn memnunum. Şimdilik iyi gidiyor herşey diyorlar

Ayyy Erverdi, ne beceriklisin! Cok kolay gelsin.:hulya:

teşekkürler canım..ayyyhhh şımarttınız beni güller..ruhumu okşadınız.işe yaramak güzel şey.Zarpandit,dr a gidip geliyorsun son durumu ile ilgili bişey demedle mi?git gel heğ iğne sonrasında ağrı sızı...böyle geçmiyecekse başka bişey yapsalar.
yine çok acele ettim değil mi?kız banakötükedihüsobu dr lara...

absynth niye ısrarla absent olmaya çalışıyorsun? var olsana arkadaşım olumunekankayizsmile
zıttı ne bunun? present mı dersin exist mi available mı ? yani varol kısaca :dance:

Son düzenleme:
absynth niye ısrarla absent olmaya çalışıyorsun? var olsana arkadaşım olumunekankayizsmile
zıttı ne bunun? present mı dersin exist mi available mı ? yani varol kısaca :dance:

yav deniz güldürdün beni, ilahi. sırnaşık şey Absynth aslında içki adıydı, türkçe olsun kolayınıza gelsin diye absint olsun bari dedim ama böyle bir yorum geleceğini de tahmin etmiştim :smiley-cool:

Ben aslında yoğummmmmmm :roflol:

Dedim çok da değişmesin de kendim yadırgamayım bari, başka sayfalarda da ara sıra yazıyorum, ismimi değiştiriyormuş gibi hissediyorum. akannehir

buldum içkini. tadı güzel mi bari? ben de absent demek istemiş neden öyle zor yazmış diyordum. cahilliğime ver. yine de alkol her kötülüğün anasıdır :roflol:

gitme de zaten...
sana mail gelmedi mi?bana KK dan güncelleme maili gelmişti.cevapladım sorun olmadı..neyse burdasın ya...opuyorumnanaktan

Deniz cim.sen beğenme senin fikirsizi.ama çorbadan anlıyormuş.kışın soğukta karda daha iyisini bulamazsın.hem bebeklere de çok faydalı.yağsız bir cezvede ona kadar pişirir taza taze içirirsin.köy çocukları gibi al al olur yanakları seniyerimsenibenn bibilinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…