38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam
şehir dışına çıktım o yüzden buralarda değildim amcamın kızıydı hasta olan göğsü alındı morali yok şimdi kemoterapi görüyor 6 kez alcakmış. Herkes etrafında dönüyor moral vermek için ama içine kapanmış Zor tabiki.

6 gün oldu geleli. şimdi benim maratonum başladı hastaneye gidiyorum fırsat buldukça giriyorum çoğunuzun paylaşımları çok eski olduğu için sizi tanımaya çalışıyorum pat diyede yazışmalarınızın arasına girmek istemiyorum

baharnaz selam canım hoşgeldin amcanın kızına da çok geçmiş olsun tabi zordur allah yardım etsin.

meryecim benimde ilk üc ayda en büyük sıkıntım sürekli başağrılarımdı doktoruma sormuştum kendini kısma çok ağrın olursa minoset alabilirsin demişti. bende aldım anca minosetle geçiyodu baş ağrım. mide bulantısına gelince ,şanslıydım ki benim bulantım olmasına rağmen kusmam falan olmadı. idare ettim yani. kuzenim çok şiddetliydi hamileyken o kendince tespit etmiş yemeklerde soğan kullanırsa kusuyodu soğansız yaparsa kusmuyodu. bilmiyorum bi faydası olur mu ama yediklerine dikkat et diyeceğim sende bişi yemiyorum ki diyeceksin. bunun için de doktoruna sorup bazı ilaçlar kullanılabiliyo. 12 hafta sonra geçiyo idare etcen artık.

patikler canım valla çok zoru yarın daha da sıcak mı olcakmış allah yardım etsin valla. son günleri olanlara daha çok yardım etsin.

waters canım sen yarın son kontrole mi gitcektin. haberlerini bekliyorum. allah bi avazda kurtarsın seni.

evet canım haklısın çok bilmke te araştırmak ta iyi değil.sonra bilmeden yalan yanlış kendimize teşhis koyup boşuna üzülebiliyoruz.içerde materyal bırakmaları normal mi?bu etik mi?fazla bir bilgim yok bu konuda.hadi inşallah haftaya start verir onkolok...

doğuya batıya nereye gidersen git.kuzuları meeleri kavunları karpuzları es geçme...anladın senyerimseniben..hayırlı yolculuklar.

merhaba bahar;amcanın kızına çok geçmiş olsun.çok zordur.gel gel...anlat bilelim yanında olalım.şimdi tedavinin hangi kısmındasın..şansın bol olsun.

Baharnaz çok geçmiş olsun, içine kapanması kötü tabi. Lenfler temiz miydi canım? Herhangi bir konuda faydam olabilirse, yardımcı olmayı çok isterim. Allah yardımcınız olsun.

Erverdi, evet özellikle parça koyuyorlar, ameliyat sınırlarını işaretliyorlar ki radyasyoncular ona göre hedef alsın ve daha sonraki kontrollerde de değerlendirme bu bölge bilinerek yapılsın diye. Minnacık şeyler...

Çanta hazırladım biraz önce, ay çok sıcak olacakmış ya, ne koyacağımı şaşırdım. Şantiyede olunca turist gibi de giyinilemiyor... Kuzucuklar kesin görürüm de, tarladan pek emin değilim, o bölgede genelde uğraşmıyorlar ekip biçmekle. Gördüğüm her güzelliğe selamını söyleyeceğim merak etme :)

sıcaklayınca kulaklarını ıslat.mutlaka yanında içme suyu taiırsın.başına dökemesen de azar azar dök avucuna.kimseye çaktırmadan mesh eyt suyla sıvazla kulaklarını.serinletiyor.yerimseniben

Baharnaz, eminim hedefine yakinda ulasirsin, buyuk basari! Kuzenine cok gecmis olsun.

Tamam, Denizcim oyle yapayim, sagol canim.

Absynth, iyi yolculuklar canim. Iyi haberlerini bekliyoruz. Sonucunun iyi ciktigina sevindim, simdi sira tedavide artik seyahat sonrasi hizlandirirsin sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…