Günaydın kızlar, günaydın herkesea.s.a.s.
Kızlar Ferticenter tüp bebek merkezi kampanya yapmış, ilaçlar dahil 4.000 TL +KDV DR.Aykut Coşkun.0216 386 66 86 / 0505 907 92 39 (Ağustos ve Eylül ayları içinmiş).
Bilginiz olsun kızlar. Ay keşke daha da güzel kampanyalar başlasa...
Ay inşallah allah söyletmiştir kız.opuyorumnanaktan
Hoş geldin canım. İnşallah mücadelelerin olumlu dönsün sana.
Kızlar Ferticenter tüp bebek merkezi kampanya yapmış, ilaçlar dahil 4.000 TL +KDV DR.Aykut Coşkun.0216 386 66 86 / 0505 907 92 39 (Ağustos ve Eylül ayları içinmiş).
Bilginiz olsun kızlar. Ay keşke daha da güzel kampanyalar başlasa...
Deniz cim aslında bir yerde doğru söylüyorsun.hafta içi işyerinde 2 gün için idare edeyim diyorsun..ama geceler de felaket.ben yastığı kapıyorum bir o yana bir bu yana.odaları geziyorum.gece hırsız gibi.
aman hamileler Deniz,Alabama,Merye,Altınyunus,Waterss çok dikkat edin ..
.
Waterss; gittin mi dr a?nasıl geçti?
Abcdef;gittiğin yer de sıcakmış.kolaylıklar gelsin...kulağımı çınlatmışsın.ben de bir ara dedim biri beni söylüyor ama kim?yerimseniben
Patikler;canım ihmal etme.böbrekleri.film tahlil neyse ..hamile kalmadan tedavini ol canım.Allah Allah yakın mı yoksa?Allah mı söyletti ne...
Cans;evi teslim etmişsin.üzerinden yük kalkmıştır.geçmiş olsun.kızlarla tatil;kimbilir ne güzel olur..
Kinder,Hülya nerelerdesiniz?
Ay inşallah allah söyletmiştir kız.opuyorumnanaktan
tşk ederim canım a.s. bende sizler gibi meleğimin gelecegi gün için mücadele ediyorum 6 yıldır büyük bir sabırla uzun zaman dr gazabına uğradım bir problem yok dediler yükledler hormonları sonrasında rahim şekil bozukluğu oldugunu buldular histeroskopi ve laparoskopi yaptıldı sonrasında aşılama yine sonuç negatif tabii en son tüp bebeğe geçelim dedik eylül gibi tüp bebek için start verecegiz kısmet olursa tabii kısaca özetlersek böyle işte benim durumum canımzemuszemus Allahımdan hayırlısını diliyorum benim için bebiş isteyen herkes için ne hayırlıysa onu versin diyorum :Saruboceq:
Hoş geldin canım. İnşallah mücadelelerin olumlu dönsün sana.