valla canım burası sıcaktan kavruluyor klimalarda olmasa nefes bile alamayacagız çok sıcak çokkk
cans sende hoğgeldin bu arada a.s.
afiyet olsun Cans;aman ihmal etme kalbini.hele bu sıcaklarda hiç şakaya gelmez..dilerim geçici bir rahatsızlıktır.tekrar kahvene afiyet olsun.ben işlere bir ara vermiştim.bakıyim demiştim.burası çok sıcak.hani vücudumuzun her gözeneğinden su çıkıyor desem kesinlikle yalan olmaz.
teşekkur eedrım canım .. sana da kolay gelsın .. en guzelını yapıyorsun .. bu soyledıklerının hıcbırını yapamıyorum ben .. eskıden hep canım annem yapardı ..bız de taze taze yerdık .. ama maaleseff ... butun o guzel tatlar gıbı annem de yok artık ..
..
tekrar azizliğe uğramıyayım diye gönderdim.
HÜLYA;dan ses yok.herşey yolunda mı?sıcaktan,iş yoğunluğundan mı?
ALABAMA,DENİZ,MERYE,ALTINYUNUS hamileler aman siz daha bir dikkat..
bende hiçbişey yok..2 günde bir kan verip duruyorum sonra dr rapor ediyorum.evde de hiç konuşma yok o konuda.kurs ders....birde yaz bitecek.kış hazırlığı başlıyacak.erkenden başladım sayılır.seveniniz içeniniz var mı bilmem.tarhana hamuru yoğurdum.haftaya onu çıkarıcam.biraz konserve biraz domates melemenlik filan.şimdi çıkarım.hoşçakalın.sevgiyle kalın..arada bakarım.
Merhaba arkadaşlar .. okuduklarımdan anladıgım kadarıyla herkes ıyımıs . ne guzel .... ben de bugun kalp ve damar dr na gıdecegım .. kalbımde rıtm bozuklugu var.. sıcaklarla ıyıce rahatsız edıyor .. su anda ızmırde bır alısverıs merkezındeyım .. starbucks coffee de kahve ıcıyorum .. herkese guzel bır hafta dılıyorum ..
selam güzellerrr olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :içelim:
bu beni özleyen soran tüm güzel bayanlara a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug:
buda diğerlerine :asigim:klava:a.s. a.s. a.s. a.s.
nihayet misafirlerimi gönderdim onları çok seviyorum ama yoruluyorum bütün günümü aldılar gece 1-2 lere kadar oturduk gündüz havuzdaydık dışarı alışverişe çıktık derkennnn günler geçti 10 gün kaldılar
bugün evdeyim biraz kendime geleyim diye izin aldım ramazandan sonra da inşallah 2 haftalık tatile gidiyorummm :icecream: :dance: :dance: :hooray:
ahh ah benim çatlayan yumurtam gene zayi oldu hastalınıcam sanırım artık nolur bi tanesi de tutsun ya off offf bi gün bi sürpriz yapsam nasıl güzel olur adım gibi sürpriz yumurta yapsam :1rolleyes::1rolleyes:
teşekkur eedrım canım .. sana da kolay gelsın .. en guzelını yapıyorsun .. bu soyledıklerının hıcbırını yapamıyorum ben .. eskıden hep canım annem yapardı ..bız de taze taze yerdık .. ama maaleseff ... butun o guzel tatlar gıbı annem de yok artık ..
..
selam güzellerrr olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :içelim:
bu beni özleyen soran tüm güzel bayanlara a.s. a.s. a.s. a.s. :1hug: :1hug:
buda diğerlerine :asigim:klava:a.s. a.s. a.s. a.s.
nihayet misafirlerimi gönderdim onları çok seviyorum ama yoruluyorum bütün günümü aldılar gece 1-2 lere kadar oturduk gündüz havuzdaydık dışarı alışverişe çıktık derkennnn günler geçti 10 gün kaldılar
bugün evdeyim biraz kendime geleyim diye izin aldım ramazandan sonra da inşallah 2 haftalık tatile gidiyorummm :icecream: :dance: :dance: :hooray:
ahh ah benim çatlayan yumurtam gene zayi oldu hastalınıcam sanırım artık nolur bi tanesi de tutsun ya off offf bi gün bi sürpriz yapsam nasıl güzel olur adım gibi sürpriz yumurta yapsam :1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?