- 8 Ocak 2009
- 10.338
- 30.955
- 798
Merhaba hanımlar,opuyorumnanaktan
Patikler, hoşgeldin. Bu sıcaklarda gidilebilecek en güzel yere gittin mis gibi. Daha nice böyle tatiller olsun inşallah.
Baharnaz nerelerdesin, sırra kadem bastın vallahi. Akraban rahatsızdı, merak da ettim, topici de ayaklandırdım meraktan.
Sürprizim, testlerde kolaylıklar dilerim, allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Zarpandit, bence denizin dediği gibi yap. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Bir küçük su yeter sanırım, zaten o heyecanla o kadarcığı bile bereketleniyor.
Meryecim, “sea band” denen bileklikler var. Kemoterapi ve hamilelik bulantılarını da geçirdiği söyleniyor. Geçenlerde bir arkadaş 4 yaşındaki şiddetli araba tutması olan kızına aldı, inanılmaz memnun kaldı. Bildiğin tenisçi bilekliği gibi ama bileğin belli noktalarına baskı yapıp mide bulantısının önüne geçiyormuş. Mideyi rahatlatıyormuş. Fiyatı da 20TL civarı. Bir dene istersen belki faydası olur. Bu sıcaklarda bir de mide derdi çok zor gerçekten, allah yardımcın olsun.
Erverdi iyi çalışmalar.
Alabama, waters, kinder, deniz, altınyunus, hulya, vanilya selamlar.
Ben bugün sonuçları aldım. Akciğer filminde tümör gibi küçük noktalar çıkmıştı, korkmuştum. Çok bilmekte iyi değil, artık röntgenlere filan bakınca görüyorum nerede terslik var. Röntgencilerde huylanmıştı, meğer onlar ameliyat sırasında konan metal işaretlermiş. Raporda da “operasyon materyali olabilir” demişler. Çok şükür geçti gitti ama sopa yemiş gibiyim. 3 ay sonra yine aynı telaş olacak . Şimdi gelecek haftaya onkoloğa gideceğiz de tüp bebe işini netleştireceğiz artık.
Yarın da elazığ, muş, bingöl seyahati var. Haftasonu oralarda geçecek, sonra da işbaşı zaten. En sıcak günlere geldi şu seyahatler, bakalım nasıl geçecek.
Selam
şehir dışına çıktım o yüzden buralarda değildim amcamın kızıydı hasta olan göğsü alındı morali yok şimdi kemoterapi görüyor 6 kez alcakmış. Herkes etrafında dönüyor moral vermek için ama içine kapanmış Zor tabiki.
6 gün oldu geleli. şimdi benim maratonum başladı hastaneye gidiyorum fırsat buldukça giriyorum çoğunuzun paylaşımları çok eski olduğu için sizi tanımaya çalışıyorum pat diyede yazışmalarınızın arasına girmek istemiyorum