- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın merye
günaydın herkesea.s.
Alabama süpersin, aslında bu bekletilme olayına verilecek en iyi cevabı sen vermişsin. Pek güzel olmuş.Müstehak bunlara kaydirigubbakcemile3
Benim de aklıma şey gelmişti, hani istersen anestezi altında yapıyorlarmış ya transferi, dolu mesaneyle anesteziyi de alınca ne oluyor acaba diye sempatiksalakcinni
Erverdi, ne kadar yorulduğunu tahmin edebiliyorum canım ama bir görüş daha alırsan bence daha rahatlarsın. Şimdi kafandaki cevapsız sorular seni çok meşgul ediyor, o düşünceleri ancak profesyonel birileri dağıtabilir. Bizde tıbbi yorum yapamadığımız için kayda değer birşey diyemiyoruz ki sana faydamız olsun.
İnan ki bende aynı senin yorgunluğunu yaşıyorum, mümkün olduğunca az doktora görünmek istiyorum ki bir daha durumumu izah etmem gerekmesin. Ben kanserim demekten bile bıktım vallahi ama bak ne kadar doktor yüzü görmek istemiyorum desem de yine dayanamadım başka merkezleri de sorgulamya başladım.
Seninde kafandaki bulutların yavaş yavaş dağıldığını görüyorum ama, az kaldı yakında daha ferahlamış hissedeceksin bak görürsün. O zaman her konuda daha rahat düşünebileceksin.
günaydın merye
günaydın erverdi
günaydın herkese a.s.
patikler gelmiş! hoşgelmiş.a.s...tatil bitti mi?stresler atıldı mı?yediğin içtiğin senin olsun.yaz biraz.işbaşı yaptıysan hadi kolay gelsin.hayırlı işler
günaydın merye
günaydın erverdi
günaydın herkese a.s.
selam herkese
hoşgeldin patikler tatilin iyi geçmiş ohh bu gazla çalışmaya devam. hava dayanılacak gibi değil bugün sabah işe gittim ama hemen eve döndüm açtım klimayı oturuyorum valla. kılımı kıpırdatamıyorum allah herkese yardım etsin. biz iyiyiz patikcim çok şükür havaların haricinde.
merye canım valla ikizlisine baktım ama bulamadım bulursam yollucam sana.
Herkese Merhaba, hihoyyyt hihoyyyt
Patikler, Hosgeldin canim! Ohhh temiz havalari icine cekmissin, yanaklarin pembe pembe olmus, kesin yaramis tatil sana...
Patikler, cok iyi yaptin. Simdi artik calisma ve normal hayata donme zamani...Merak etme orada simdi acilirsin. Ben sol kolumdaki ana kastaki problemden dolayi fizyoterapi aliyorum. Ondan sonra daha cok aciyor, tam ertesi gune agri gecmisken bir daha fizyoterapiye gidiyorum bakalim daha ne kadar boyle devam edecek. Istanbul'a reglime gore Ekim basi-ortasi gibi filan gelecegim. Atasehir Memorial'de karar kildik bundan haberin varmiydi hatirlayamadim. Simdi yakin bir yerden otel ariyorum bir de mesaneyi nasil dolu tutacagimin kaygisi simdiden aldi beni...Dolu tutmak sorun degil de o asama nasil transferin yapilacagi endiselendiriyor. Burada transferden once bizzat WC'ye gidiyordum, orada da tam tersi olacak. Bizdeki sicagi sicagina son durumlar bunlar canim...yerimseniben
Zarpandit;merhaba
mesaneyi dolu tutma konusunda endişelenme.benim kazayla vc ye gitmek zorunda kalmışıtım yani mesane boşalmıştı.hmde transferden birkaç dk öncesi..orda hemşireler birşey yaptılar.doldurdular.ne yaptıklarını anlamadım ama.sanki suyla doldurdular.aynı sıkışmış gibi..belki de iğneyle doldurdular.yani son anda da çözümleri var.her türlü aksiliğe karşı..bu yüzden için rahat olsun.koluna yine şifa diliyorum.
şimdi kapıycam bilgisayarı biraz des çalışıcam..yoksa dikkatim dağılıyor..hoşçakal.
Günaydııııııııııın Erverdi'cim günaydın herkese, hepinizi çok özledim.... Evet geldim, çok çok çok güzeldi. Ah Karadeniz ah... Aldı beni götürdü valla. Hele Ayder Yaylası, hele Kaçkar dağlarının 2.800 metre yükseğinde olan eteklerine tırmanmak mükemmeldi...
Şimdi işbaşı yaptım. Orası başka burası başka bir dünya... Hayat böyle değil mi zaten. Valla kızlar bıraktığım yerden okuyayım dedim ama ne mümkün. O kadar vaktim yok ki... Beni soran sormayan herkese selamlar. Nasıl değişiklikler oldu acaba çok da merak ediyorum herhalde zamanla anlayacağım bunu.
Tekrar öpüyorum hepinizi...
Sagol Erverdicim. Himmm ne yapiyorlar acaba? Ben sizin gibi cok su icmeyecegim bir de basinda doktora beni zamaninda almalarini rica edecegim, boylelikle sorunu biraz hafifletmis oluyoruz. Tamam, sana da iyi ders calismalar, istatistiklere gore en iyi ders calisma, en iyi ogrenme zamanlari sabah 7-9 arasiymis, bilgilerine...olumunekankayizsmile![]()
meryecim çizelgeni ikizlerine göre yap.ikiz çizelgesi..yerimseniben
günaydın merye
günaydın erverdi
günaydın herkese a.s.
Patikler, cok iyi yaptin. Simdi artik calisma ve normal hayata donme zamani...Merak etme orada simdi acilirsin. Ben sol kolumdaki ana kastaki problemden dolayi fizyoterapi aliyorum. Ondan sonra daha cok aciyor, tam ertesi gune agri gecmisken bir daha fizyoterapiye gidiyorum bakalim daha ne kadar boyle devam edecek. Istanbul'a reglime gore Ekim basi-ortasi gibi filan gelecegim. Atasehir Memorial'de karar kildik bundan haberin varmiydi hatirlayamadim. Simdi yakin bir yerden otel ariyorum bir de mesaneyi nasil dolu tutacagimin kaygisi simdiden aldi beni...Dolu tutmak sorun degil de o asama nasil transferin yapilacagi endiselendiriyor. Burada transferden once bizzat WC'ye gidiyordum, orada da tam tersi olacak. Bizdeki sicagi sicagina son durumlar bunlar canim...yerimseniben
Hoş bulduk canım. Nasılsın, umarım iyisindir. Karnıcığın da büyümüştür bayağı. Evet hava çok sıcak sorma, yarın da en sıcak gün olacakmış galiba, dikkkat et kendine tatlım.
hoşgeldin tatlı tatilden keyif alman çok güzel hemen işe başlamak biraz kötü gibi ama allaha şükür işimiz var
selam herkese
hoşgeldin patikler tatilin iyi geçmiş ohh bu gazla çalışmaya devam. hava dayanılacak gibi değil bugün sabah işe gittim ama hemen eve döndüm açtım klimayı oturuyorum valla. kılımı kıpırdatamıyorum allah herkese yardım etsin. biz iyiyiz patikcim çok şükür havaların haricinde.
merye canım valla ikizlisine baktım ama bulamadım bulursam yollucam sana.
canın sağolsun ben onuda beceremezdim ki
ya labama ben çok kütüyüm hiç halim yok yemk isteğim hiç yok korkunç bir durum ne yesem çok zorluyourm kendimi şimdi korkunç bir baş ağrısı ve mide durumu çekiyorum ilkdefa bbugün çok kötü kustum çk kötüydü hiçbir şey yiyesim yok yiymiyince bşaım çok kötü ya ne yapacam bilmiyorum
Baharnaz, supersin! 10.5 kilo verdin demek, buyuk basari! Neler yapiyorsun?