38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şimdi keyif çayımla buradayım.aman güller bu sıcaklarda az tuzu artırın.ter döküyoruz.
Hülya;girmemişsin bu aralar.tatil dönüşü işler birilti ha.
hamileler aman daha dikkat!

oooo Zarpandit;tekrar günaydın...özet geçmek mi.ayyy.nasıl haberle dönücez kimbilireyvahedigeldismile..aman koluna baktırmaya devam et..artık yaş gittikçekemiklerimiz de zor iyileşiyor biliyorsundur.

sana hayırlı işler Zarpandit..

of of.şimdi haberlerde dinledim.henüz yeni evliler.düğünleri oluyor.evleri Rizedeymiş.Rize de oturacaklarmış.düğün Artvin de oluyor.kızın babası bu gece gitmeyin diye yalvarmış yarın gidersiniz demiş.çıkmışlar yola..trafik kazası......damat artık yok.gelin ağır yaralı.offf offf.düğünlerini de gösterdi,yazıkk.döküldüm yine...ne diyeyim.kimi daha baharında gidiyor.kimi her türlü havasında..dünya hali işte...bizler de burada .....böyle işte....umarım gelin iyileşir...

Erverdi, nice mutlu yıllara senin mesajını göremedim ama arkadaşların yazdıklarından anladıığım kadarı ile evlilik yıldönümünüz. Allah birlikte uzun ömürler ve ağız tadı versin seneye de bebeğiniz ( ya da bebeklerinizle ) ile bir kutlama nasip etsin. Mutlu ve sağlam temelli bir evliliğe sahip olmak da son derece önemli ve mutluluk kaynağı ..ağız tadınız hep daim olsun.

erverdicim ben de sizi kutlarım 18 yıl dile kolay tebrik ederim ikinizide sevginizden bağlılığınızdan dolayı. nice mutlu seneler geçirmenizi birdaha ki yıldönümünüzde evladınızı kucağınıza almanızı allah inşallah nasip etsin.

teşekkür ederim yavrucum...sağolasın.hayırlısı be gülüm.herşeyin hayırlısı...sende bir ömür boyu yavrunla ve eşinle mutlu ol inşallah.

güller hepinizin kandili mübarek olsun...burdan kuru bir yazı ama.yine de hayırlara vesile olsun.amin.:Saruboceq:

teşekkür ederim hamiş..çok teşekkür ederim..siz de kızlarınızla mutlu olun inşallah..

hanımlara merhabalar nasılsınız alaha şükür bügün bakabiliyorum size ne var ne yok diye bugün biraz gayet iyiyim
önce heppinizin kandili hayyırlara vesile olsun

DENİZ BULUT:canım nasılsın bacağın çok ggeçmiş olsun varisler azmış ayaklar şişmiş allah şifa versin ben normal hayatımda çok yorulunca özellikle düğünlerde ve bayramlar bacağım ağrıyınca limaon sürerdim sende bi işe yarar m bilmiyorum ama yine denesen belki işe yarar bende çok işe yarıyordu
demek bebiş babaya benziyor hayırlısı olsun canım bence fazla dert etme allaha şkr var ya de bence

şimdi ben bu durumlardan korkayım mı acaba ben de kilo almaya çok müsait bir yapıdayım bakalım hayırlısı

hani varlığına hala inanamıyorum diyorsun ya bende aynen o durumdayım allah hayırla kurtulmamazı sağlasın
inş.bütün hamiş sağlıkla doğurcaaz ve bütün hamiş olmak isyeyenler de hamiş olur ve doğurur.

ZARPANDİT : merhaba canım nasıl onca sene beklemişsin anlamadım vallahi benim yanımda olsaydın asla bugünlere kalmadan dr götürürdüm hay sana szzarpandit çok geçmiş olsun canım demek iltihap olup olmadığı haftaya beli olacak alah şifa verisn

alabama sakın zencefil içme dedi şimdi benim kliniğin ilgisizliği bana şöyle :şimdi ilk gidiyorsun -belki tüp yapanlara böyle yapıyorlar diye de olabilir - dr seni iyice inceliyor hatta bütün ayrıntılarımı bana söyledi hemşiler önce seninle görüşüyor senin kaydını tutuuyor sonra dr seni görmeye geldiğinde o bilgilerin hepsini kafasından sana söylüyor. arası bana ilginç gelmişti hatta nereli olduğunu bile söylemişti
sonra artık her gidişimde diğer drlar bakıyordu mehtap hanım ve diğeri ben sadece yumurta toplama ginü ve transfer günü bülent beyi gödüm bülent bey ve hakan bey hep beraber giriyorlarmış yumura topl.ve transfere
bi ara kıyameti kopardım niye ben hiç bülnt beyi görmüyom neden o ilgilenmiyor diye ama adece öyle kaldı
ama hehale gerçeklen işlerine iyi yoğunlaşmak için diper tetkikleri diğer dr lara biırakıyorlar yoksa nasıl günde kırktane tranfer yapacaklar

benim transferimde kırktan fazla kadın transfer yapmışrı bir de bunun yumurta tplamsı işlemi var

ccanım mide bulatsısına katı kuru tuzlu tavsie etti dr artık bilmiyorum ama iyi geldi bunlar

ABCDEF: CANIM RAAHATSIZLANMIŞSIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA BENCEDE SEN DE İLAÇLAR ETKİŞSİNİ GÖRSTERMİŞ
ben klomen kullandıktan sonra korkunç bel karın kasık ağrısı çekmeye başladım ve kaç ay kistle uğraştım kist yapmştı bende
sonra gitiğim her dr klomeni 35 yaş üstü kadınlara asla tavsiye etmeyiz dediler yine de hala veren dr lar varmşı

birde klomen yan etkiis i çok fazla olan bir ilaç sana nasıl vermişler anlamadım valla
bugün mide çok iyi midem en son gittiim dr kraker tuzlu katı kuru kuruyemiş bol meyve ve corba önerdi az ve sık ye dei ama özellikle katı kuru ve tuzlu ye dedi
bende alabama gibi sana gerçekten aşılamayı önermemm ben her gittiğim dr aşılama senin işine yaramaz sadece zaaman kaybı olur dedi benim yurtlar çok azdı diye öyle yaptılar
iş teklifi almşsın bence çok güzel değerlendr
hay asana falcı gittimşsin ya seni çok üzecek şeyler söylseydi
gerçekten benim klinik le görüşmeni tavsiye ederm nasıl olsa ben hamiş diye artk onların övmeye başladım ama bana kaçtane dr durumun kötü dedi tüpp bile çok zoar dedi ama allaha şkür şimdi

hamişim inş.allah sizelrede nasip edeck amian

HÜLYA 59 ADETİN geçikmiş geçmiş olsun ama bence de yaz etkisi ve uğraş çok olunca olabilir ama yine de bence dr en iyisin bilir

ALABAMA WATESR nasılsınız iyisin cici kızlar bende hamiş artk ama gerçekten hala tam etkisinede değilim hayal gibi geliyor
alabama zencefil içmeyecem canım
vatesr gerçekten kraker iyi geliyor a gün içşyerinde bilr arkadşta gördüm nasıl canım çekti yiyince fark ettim işe yaradığını

PATİKLER canım sanada iyi tatiller allahn izniyle çok iyi gelecek sana tatil ve herşey arka arka güzelliklerle gelir inş.canım

KİNDERMS CANIM sanada dr güzel şeyler söylemiş inş.arkası gelecek ve dört foliklül çok iyi şimdi bir şey söyleycemm kızma ama sen bir ara yumurtalıklar alındı dedin gibi geliyor bana yoksa karıştırıyor muyım hani sormuştun kız belki hamilesin demişti adetin geçikince dr na hemşire cevaplamıştı öyle hatırlıyorum
ama canım allah in.ş istediğini vereecek amin sağlıkla huzurla amin

ERVERDİ :canım sen nasılsın çok tandır gremdim sanda allah şifa versin ne ilginç durumlar var dr çok iyi iyice araştırayım öyle seni yanıtmmayayım diyor gerçekten iyi dr . demek kendini kendini tedavi ediyor beynin demekki rahatsızlığın nüksettiği zaman mı iyice anlayacaklar
bu arada caın 18 yıllık evliliğin iki 18 yıla daha diyeyim canım allah kocşle mutlu mesut çocuklu yıllar nsip etsin

ben yaşım katı kadar yaşamak istiyorum allah nasip ederse
bu arada daha şimdiden hergün bebşlerimle konuşuyorum hergün onlara sakın beni terk etmeyin diyorum umarım beni dinlerler

buarada cumartesi dr gtim herşeyin iyi dedi tansiyon kanşekri kan uyuşmazlığı ne bilem artık ne yapıyorlarsa iyi dedi dr

heppinizi öptüm bu arada sertap rengarenk şarkısını çok seviyorm heppinize hediy ediyorm çok hoş okumuş ve müziği de çok orijinal olmuş hem bizim müzik hemde hint müziği iyi harmanlamnş bana gör e arık iiyi arkşamalar

Meryecimmm,
bebişlerimle konşuyorum demişin. Yani ikizler hala değil mi? Bir ara endişeliydin teke düşecek diye. Eğer ikizse çok sevindim, gözün aydın. Sağlıkla kucağına da alasın inşallah.

abcdef;önce duamı ettim kuranımı okudum canım...eşimde henüz gelmedi.işler sıkışık bu ara.şimdi sizi gördüm..burda kızlar yazıyodum koci geldi müsait olursam dönücem sevgiler

kızlar kimse yok muuu?

kociyi doyurdum uyuttum,geldim.sempatiksalakcinni
abcdef;canım gittim nöroloğa.memeorialin hemotoloğu ile telde görüştü.şu an için beyin damarlarında bir tıkanıklık bulunmadığını.o anda olduğunu beynin bunu kanalize ettiğini onardığını şanslı bir hasta olduğumu söyledi.risk olduğunu( görme kaybı)bunu hiçbir dr un garanti edemiyeceğini.her zaman olabileceğini söyledi.düşük yapabilirmişim.hamilelikte tüm vücut tamamen değişeceği için tekraralayabileceğini.kararı yine de benim verebileceğimi deneyebileceğimi söyledi.ben de__bu hastalık bende var olan birşey,ben tüpü denesem de olacak denemesem de.her zaman olabilir.ne zaman olacağı belli değil.denemek istediğimi söyledim.hayatta neyin garantisi var ki.riski göze alıyorum.geçen sene de böyle olmuştu.son tedavimde birşey olmamıştı.

son kez deniyeceğim..az yumurtama,anormal spermlerimize rağmen,belki de boşa harcıyacağım maddiayata rağmen,düşük tehdidine rağmen.hamile kalırsam eğer tedavi başlangıcından doğumdan sonra ki 3 aya kadar iğne olmak zorunda olmama rağmen,görme kaybı yaşıyacak olasılığıma rağmen...şimdilik sadece bunlar aklıma geliyor...yine her zaman ki gibi % 50 şans veriyorum kendime.işler ya yolunda gidecek ya da gitmeyecek..hepsi bu..yaaa nasip diyorum..başka da bişey demiyorum..

iş şimdi Hale Hanıma kalıyor.o da cızırtı çıkarmasa bari..ben bu kadar şeyi göze almışken..haaa.Memorialin hemotoloğu tedaviye başlamadan önce kısa bir görüşme için çağırdı...bu hafta içinde ona da gideceğim.

işte böylee.çıkmadık candan ümit kesilmez..ama bir kapının kapandığı yerde de başkası açılır.buna inanıyorum.herşeyin hayırlısı.çok dua ettim bu akşam..yaşımla..Allahım hakkımda hayırlısı ne ise ona razı olmayı öğret diye....(bir taraftan da içimde küçük küçük kıpırtılar var hee..bir yerlerde beni minik bir yavrunun beklediğni bilmek..buna da hazırlıyorum kendimi..)

merye cim;kraker demiştim.demk doğruymuş..tuzlu kraker...
sahi senin şimdi ikiz mi?
canım iyice nüksettiği zaman anlayamazlar ki.o o zaman oluyor geçiyor.o anda nasıl bulabilirim hemen bir MR çeken yer.amam o atağı yaşadığım çıkıyor MR da.yaşadığım onarıldığı gözüküyormuş.öyle dedi dr.
teşekkür ederim canım.size de nice 18 yıllar.mutlu yıllar.
ben yaşım katı kadar yaşamak istiyorum demişsin.ne demek bu ? anlamadım.açarmısın?
bebişinle ya da bebişlerinle konuşmaya devam et canım..sana sıkı sıkı tutunsunlar.öyle de.

KİNDER;uğramamışsın bugün...ne yaptın? gittin mi dr a?

DENİZ;senden de pek ses çıkmamış

Meryecimmm,
bebişlerimle konşuyorum demişin. Yani ikizler hala değil mi? Bir ara endişeliydin teke düşecek diye. Eğer ikizse çok sevindim, gözün aydın. Sağlıkla kucağına da alasın inşallah.

evet öyle gözüküyor yalnız birinin kesesinde yabancı ciism varmış ne olduğunu anlamak için iki hafta sonra gel dedid dr. artık bakalım hayılısı inş.

canım ya allah şifa versin çok zor bir durum seni üzüyorum belki ama gerçekten allah en hayırlı karaı almayı nasip etsin güzel dua etmişşin amin canımevet grçekten ona rzı olmak çok önemli ama çok zor allah şifa versin canım

canım 38 yaşındayım yani bir 38 yıl daha yaşamaka istiyorum anlamında

inş.konuşacam beni bırakmasınlar diy eumarım işe yarar
allah sana da şifa versin canım ya çok üzüldüm ya gerçekten çok üzüldüm dua yı bırakma canım çok önemli
gerçi hayat her an herşeyi değişterebiliyor hiçbir şey den emin olamayızki hayatta herkes için geçerli bu

Erverdi, geçmiş olsun. Zor karar allah yardımcın olsun ama sen zaten karar vermiş gibisin. O zamanda kararını uygularken allah yardımcın olsun :Saruboceq:
Sürekli kan sulandırıcı kullanacağın için belki de hamilelik dönemi rahat geçecek. Son bir deneme, daha sonra pişman olmaman için doğru karar diye düşünüyorum ama benim doktorun dediği gibi riskler ve kararlar hastaya aittir. Yine en iyisini kendin seçeceksin canım.
Umarım tüp bebe işi seni çok uğraştırmaz, mutlu sona ulaşır da bir de onun sıkıntılarıyla mücadele etmek zorunda kalmazsın.
Şu düşüncede çok haklısın, hayat gerçektende "ya kötüsü olursa" diyerek geçmiyor. Yani öyle düşünecek olsak hiç yaşamamamız lazım. İnsanoğlunun doğasında var iyiyi, güzeli hayal edip ona ulaşmaya çalışmak. Biz mücadelemizi veriyoruz gerisi allaha kalıyor, nasip kısmet neyse o olacak hepimiz için. Umarım senin mücadelen de sonuçsuz kalmaz, dualarım seninle. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…