- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erverdicim ben de sizi kutlarım 18 yıl dile kolay tebrik ederim ikinizide sevginizden bağlılığınızdan dolayı. nice mutlu seneler geçirmenizi birdaha ki yıldönümünüzde evladınızı kucağınıza almanızı allah inşallah nasip etsin.
Erverdi, nice mutlu yıllara senin mesajını göremedim ama arkadaşların yazdıklarından anladıığım kadarı ile evlilik yıldönümünüz. Allah birlikte uzun ömürler ve ağız tadı versin seneye de bebeğiniz ( ya da bebeklerinizle ) ile bir kutlama nasip etsin. Mutlu ve sağlam temelli bir evliliğe sahip olmak da son derece önemli ve mutluluk kaynağı ..ağız tadınız hep daim olsun.
Meryecimmm,
bebişlerimle konşuyorum demişin. Yani ikizler hala değil mi? Bir ara endişeliydin teke düşecek diye. Eğer ikizse çok sevindim, gözün aydın. Sağlıkla kucağına da alasın inşallah.
kızlar kimse yok muuu?
kociyi doyurdum uyuttum,geldim.sempatiksalakcinni
abcdef;canım gittim nöroloğa.memeorialin hemotoloğu ile telde görüştü.şu an için beyin damarlarında bir tıkanıklık bulunmadığını.o anda olduğunu beynin bunu kanalize ettiğini onardığını şanslı bir hasta olduğumu söyledi.risk olduğunu( görme kaybı)bunu hiçbir dr un garanti edemiyeceğini.her zaman olabileceğini söyledi.düşük yapabilirmişim.hamilelikte tüm vücut tamamen değişeceği için tekraralayabileceğini.kararı yine de benim verebileceğimi deneyebileceğimi söyledi.ben de__bu hastalık bende var olan birşey,ben tüpü denesem de olacak denemesem de.her zaman olabilir.ne zaman olacağı belli değil.denemek istediğimi söyledim.hayatta neyin garantisi var ki.riski göze alıyorum.geçen sene de böyle olmuştu.son tedavimde birşey olmamıştı.
son kez deniyeceğim..az yumurtama,anormal spermlerimize rağmen,belki de boşa harcıyacağım maddiayata rağmen,düşük tehdidine rağmen.hamile kalırsam eğer tedavi başlangıcından doğumdan sonra ki 3 aya kadar iğne olmak zorunda olmama rağmen,görme kaybı yaşıyacak olasılığıma rağmen...şimdilik sadece bunlar aklıma geliyor...yine her zaman ki gibi % 50 şans veriyorum kendime.işler ya yolunda gidecek ya da gitmeyecek..hepsi bu..yaaa nasip diyorum..başka da bişey demiyorum..
iş şimdi Hale Hanıma kalıyor.o da cızırtı çıkarmasa bari..ben bu kadar şeyi göze almışken..haaa.Memorialin hemotoloğu tedaviye başlamadan önce kısa bir görüşme için çağırdı...bu hafta içinde ona da gideceğim.
işte böylee.çıkmadık candan ümit kesilmez..ama bir kapının kapandığı yerde de başkası açılır.buna inanıyorum.herşeyin hayırlısı.çok dua ettim bu akşam..yaşımla..Allahım hakkımda hayırlısı ne ise ona razı olmayı öğret diye....(bir taraftan da içimde küçük küçük kıpırtılar var hee..bir yerlerde beni minik bir yavrunun beklediğni bilmek..buna da hazırlıyorum kendimi..)
merye cim;kraker demiştim.demk doğruymuş..tuzlu kraker...
sahi senin şimdi ikiz mi?
canım iyice nüksettiği zaman anlayamazlar ki.o o zaman oluyor geçiyor.o anda nasıl bulabilirim hemen bir MR çeken yer.amam o atağı yaşadığım çıkıyor MR da.yaşadığım onarıldığı gözüküyormuş.öyle dedi dr.
teşekkür ederim canım.size de nice 18 yıllar.mutlu yıllar.
ben yaşım katı kadar yaşamak istiyorum demişsin.ne demek bu ? anlamadım.açarmısın?
bebişinle ya da bebişlerinle konuşmaya devam et canım..sana sıkı sıkı tutunsunlar.öyle de.