38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kaderinize kapıları kapamayın bak kapıyacağım bu kapıyı ona göre diye tehdit etmeyin yarın kimin ne olacağı belli olmaz her zaman kapılar açık kalsın. vazgeçince vazgeçtim dersiniz zaten yada kapıyı kapadığınız gün kapadım dersiniz zaten şimdiden kendi kendinizi negatife yönlenirmeyinnnn. bakalım nolcak kapatcak mı diye şeytanı bi hazimet yaşatsın diye zorlamayınnnn...

Alabama haklısın da bu da iki ucu b..lu değnek durumu be anacım. Yani belki de hiç olmayacak birşey için şansımı - kaderimi fazla mı zorluyorum diye düşünüyor insan. Bilemiyorsun ki hakkında hangisi hayırlısı, sağlığını hiç riske atmamak mı, yoksa biraz daha şansını zorlayıp denemekten vazgeçmemek mi?!
Yani bu tam da çarkıfeleklik bir durum aslında. Biz kutumuza gidiyoruz. Boşda çıkabilir, bu sefer arada kaybettiklerine yanarsın...

Elbetteki hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olacak, ama insanın karşısına yol ayırımları çıkıp da tercih yapmak zorunda kaldığı zaman, "şimdi bu yollardan hangisi hayırlı ki?" diye şaşkın oluyor haliyle. O yüzden "temel" bir yol haritası belirlemek ve "kabuller" yapmak zorunda hissediyor kendini insan ama hani bir söz vardır, çok hoşuma gider benim "Hayat sen plan yaparken başına gelen olaylardır" diye...

Aynen de öyle olacak... Biz plan yapaduralım bakalım, hayat bize ne uygun görmüş, kutudan ne çıkacak hep beraber göreceğiz :)

Allah cümlemizin gönlüne göre hayırlısını versin, ne denir ki başka :Saruboceq:

Son düzenleme:
sevgili abcdef;son yazını okuyunca aklıma geldi bu söz;

İNSANLAR YERYÜZÜNDE PLANLAR YAPARKEN TANRI GÖKYÜZÜNDEN GÜLÜMSERMİŞ

evet bende aynen bunları demek istemiştim. yani elimizde değil evet binlerce düşünce uçuşuyor kafamızda neler düşünüyoruz nelerr ohoooo kelimelere dökülmez yazmaya kalksan. her ne yaparsak yapalım bu son demeyelim demek istedim birazda. insan olarak kendi üstümüze fazla anlam yüklemeyelim yani. geldik gidiyoruz işte kimsenin yarına garantisi yok. ne siz elde etmemiş sayılırsınız ne ben yolu yarıladım oldu bu iş sayılırım ne kavuşup bir ömür mutlu yaşamayı planlayan oldurdu bu işi sayılır aslında herşey boş. bunu tam özümseyebilsek aşarız zaten bunları ama işte kimine yek gelir kimine şeş ama bunun hiçbir dengesi formülü yada hakkedilmişliği yok. sadece öyle denk gelmiştir. yazıya böyle yazılmıştır kayıtsız şartsız kabul edilecektir bizim de çenemize vurur.

o zaman şöyle yapalım, feleğe ithafen bu şarkı gelsin.
yerimseniben
68 ruhuyla ayaklanalım, moral bulalım :dance: :lepi:

Buddy you’re a young man hard man
Shoutin’ in the street gonna take on the world some day
You got blood on yo’ face
You big disgrace
Wavin’ your banner all over the place

We will we will rock you ! lülülülülülü :lepi:
We will we will rock you ! hihoyyyt

ABCDEF;güzel kardeşim şunun bir türkçesini yazsan da bi güzel anlayabilsek..al bende de inciler;

TANRI İSTEMEZSE YAPRAK DÜŞMEZMİŞ
TANRI İSTEMEZSE İNSAN ÖLMEZMİŞ.

biraz arabeske kaçtı ama ..uydu naapıyiiim.

Son düzenleme:
Al bakalım erverdi. Çevirince birşeye benzemedi ama şarkıyı dinlemek lazım, kanını kaynatır...

dostum sen genç bir adamsın sıkı bir adam
sokakta bağırıyorsun bir gün dünyaya sahip olacaksın
yüzünde kan var
büyük bir yüzkarasısın
bayrağını her tarafa sallıyorsun
seni sallayacağız
seni sallayacağız

Ha bu arada bak, ben ilk hastaneye gittiğim zamanlarda 30 yaşında bir kadınla tanışmıştım. 22 yaşında serviks kanseri olmuş. Ameliyat filan etmişler ama o sırada hamileymiş ve üstüne gördüğü için anlamamış hamiş olduğunu ve eşek doktorlarda anlamamış, o şekilde ameliyat etmişler. Ameliyattan sonra ortaya çıkınca durum çok korkmuş tabi, babası ona "üzülme kızım yiyecek ekmeği varsa her şartta yer" demiş. Hakikaten de sağlıklı şekilde doğmuş bebek. Şimdi 8 yaşında. O zamanlar o da bu sözü bana söylemişti "fazla düşünme, ekmeğimiz varsa yeriz" diye. Sık sık aklıma gelir.

Son düzenleme:

haklısın ...o kötü çıtayı bayağı yükselttik.bundan sonra inşallah başka çıtayı yükseltiriz...kısmette varsa..

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı billahi anlamadım.kötü talihe yazılmış bir şarkı mı?

selam kızlar. kaynatmışsınız. valla ne desek ne yapsak boş. olacak olan oluyor. hayat da bir kabulenmeler bütünü. hani yiyorsa kabullenme. öyle veya böyle iyi kötü ne varsa kabulleniyoruz eninde sonunda. zaten bazen iyi sandığımız kötü çıkıyor, kötü sandığımızsa iyi. hayırlısını dileyelim. bebekler de hayırlıysa gelsinler. kaydirigubbakcemile5

Absynth, haberler guzel! Ise baslayacagina ve Eylul'de de tedaviye baslayacagina sevindim. Karar almak - Baslamak bence Bitirmenin yarisi demek.yerimseniben
Genart ile gorusecegine sevindim, bence digerlerinin de hakkini ver.buyrunnnnnnnnn En son hangisine icin isinirsa ona karar verirsiniz. Bayram sonrasi umarim hayirlisiyla baslarsiniz.:Saruboceq:

Alabamacim, guldurdun beni.....:lepi:

haklısın ...o kötü çıtayı bayağı yükselttik.bundan sonra inşallah başka çıtayı yükseltiriz...kısmette varsa..

Erverdi, bana pihtilasmam ile ilgili bir belirti var mi diye sormussun, normalde yok ama gecen hafta bir gun sokakta yururken, kafamin sol arkasinda asagiya dogru siddetli bir anlik agri hissettim, ne oldugunu anlamadim iyiki anlik bir seydi cunku uzun surse ne yapardim bilmiyorum. Sonra acaba bunun bir pihtilasma ile ilgisi varmi diye de dusundum, orada bir pihti vardi da zor mu gecti ama gecti diye...Gorme kaybi filan yok, bendeki sadece anlik bir agriydi atri pihtilasma ile bir ilgisi var mi onu da bilmiyorum.

Guzel citalari yukseltmek dilegiyle...opuyorumnanaktan

abcdef;canım işin hayırlı olsun.tam sana göre bir işmiş.senin şartlarına uygun.bundan iyisi şamda kayısı derler ya ..onun gibi birşey..ne güzel hem tedavilerini olucaksın.hemde çalışacaksın.izin aldım alamadım hesaplamaları yok.çok iyiymiş.
deneme konusuna gelince bence şimdiden acele etme .şu kadar yapınca bırakırım ya da bir daha yapmam diye.ruh halii bu..hiç birzaman belli olmuyoranaçlık ruhumuzda var...bizimle de gidecek..bugün istemeyip yarın şartları ya da kendini zorlayıp tekrar çünkü isteyebiliyorsun.yaşıyacaksın ve görüceksin.biz de seninle burada hep yanında olacağız..

müjdeli günlere...hoşçakal..

Zarpandit çim.aaaaaaaa şimdi sana yazıyordum.döneceğm sana gülüm.gideyim yumurtaları pişireyim.çaydan sonra görüşürüüüüz.opuyorumnanaktan

merhaba Zarpandit;
keyif açyımı aldım geldimzemuszemus
senin dediğin ani saplntılar pek nadir de olsa bende de olur.ama çok nadir.sanki birden şiş girmiş,birşey saplanmış gibi olur.misal 3 5 yılda bir..
benim geçen seneki şiddetli ağrı(hiç öyle bir ağrı olmamıştı)tam tepemde bir ağrıydı.bir arkadaş hatırlatmış burada.kolunla ilgili sorunun pıhtılaşma ile ilgisi olup olmıyacağı hakkında.aman ihmal etme seul güzeli..daha yaoacak çok şeylerimiz var.

evet.güzel çıtaları yükseltnek dileğiyle..

ben de bugün Memorialin hemotoloğuna gideceğim.bakalım ne diyecek.bilmiyorumkismile

günaydın çıtırlarrr.
kinders nerde yahu merak ettim işten güçten mi gelmiyor acaba?

evet aynen budur yiyecek ekmeği olan gelir bu dünyaya allah nafakasını versin yeter ki.

Alabamacim, guldurdun beni.....:lepi:
oh ne güzel allah hep güldürsün şekercim. ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…