- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
selam kızlar beni merak eden güzel rakadaşlarım hepinizi kucaklıyorum
akşam akşam bakındım size ben ancak eve girdim öğleden sonram izinliydi Hale hanıma gittim sonra kulak burun boğazcıma gittim benim 12 yaşımdan beri kulak rahatsızlığım 2-3 yılda bir kontrol ettirmem lazım akıntı oluyor da eyvahedigeldismile zar yok sol kulakta işitme kaybımda var %60 duyuyor da :kedi:
yalnız benim doktorum artık yaşlanmış beni zor duyar hale gelmiş kaydirigubbakcemile3 allahım çok güldüm yaa 12 yaşımdan beri giderim benim kulağı en iyi o bilir de
neyse ilaçlarımı yazdı haftaya kontroll
evet Hale hanıma gelince çok korktum valla menapoz mu der acep diye ama o direk gebelikten şüphelendi bide dış gebelik mi diye düşündü çünkü ilk defa 1 ay atlattım neyse baktı endometrium 6,5 mm olmuş bide 4 tane folikül gördü ben tedaviye başladığım ay 2 taneydi yuh dedim yaa bide dediki bunlara pazartesi bakalım yumurtaya dönecekmi duruma göre farlutal başalatcak güzel dedi beğenmiş
bide kafama takılan bi şey oldu karıştı benim yumurtam toplandığında 1 büyük 22mm lik bide 16 ve 17 mm lik 3 yumurtam varmış bunlar 2 küçük yumurtayı almışlar büyük olan kaçmış toplanmamış ohaoldumsmile ve bu 2 küçük 24 saatlik sıvıda tabi küçük olduklarından olgunlaşamamış ben büyük yumurtayı nasıl kaçırdıklarını anlamadım şaşırdım böyle kaldım pazartesi tekrar gidince bi daha sorcam hiç böyle bi şey duydunuz mu?
bendeki havadisler böyle bi sizleri okuyum bakıyım ben yokken çok yazılmış çizilmiş
günaydın herkese
badenur, şimdiden geçmiş olsun.
deniz, seninde ultrasonun iyi geçecek merak etme.
hepinizi tek tek yazamıyorum arkadaşlar kusuruma bakmayın.
herkese sevgiler.....
Verdiler deniz, progestan hap içtim. Eşim, gnc arginmax içiyor şimdilik, kara üzüm, pal+polen+arısütü filan yiyor. Keçiboynuzu pekmezi filan...
O benden daha çok hevesli, olmadıkça kendini suçluyor çok üzülüyor o yüzden vitaminlerden filan çok bahsetmek istemedim ona ama hergün arkadaşlarından filan birşeyler öğrenip geliyor eve :) Yalnız arginmax içmeye başladığından beri ağrım çok azaldı diyor, sanırım iyiye işaret :)
Vallahi sigara konusunda ne deseniz haklısınız. Hem sigara içip hemde "olmuyor" diye ağlanmanın da anlamı yok. Ben yarın niyetliyim bırakma denemesine. Dün abim birşey söyledi, doğru da diyordu içime oturdu...
selam kızlar beni merak eden güzel rakadaşlarım hepinizi kucaklıyorum
akşam akşam bakındım size ben ancak eve girdim öğleden sonram izinliydi Hale hanıma gittim sonra kulak burun boğazcıma gittim benim 12 yaşımdan beri kulak rahatsızlığım 2-3 yılda bir kontrol ettirmem lazım akıntı oluyor da eyvahedigeldismile zar yok sol kulakta işitme kaybımda var %60 duyuyor da :kedi:
yalnız benim doktorum artık yaşlanmış beni zor duyar hale gelmiş kaydirigubbakcemile3 allahım çok güldüm yaa 12 yaşımdan beri giderim benim kulağı en iyi o bilir de
neyse ilaçlarımı yazdı haftaya kontroll
evet Hale hanıma gelince çok korktum valla menapoz mu der acep diye ama o direk gebelikten şüphelendi bide dış gebelik mi diye düşündü çünkü ilk defa 1 ay atlattım neyse baktı endometrium 6,5 mm olmuş bide 4 tane folikül gördü ben tedaviye başladığım ay 2 taneydi yuh dedim yaa bide dediki bunlara pazartesi bakalım yumurtaya dönecekmi duruma göre farlutal başalatcak güzel dedi beğenmiş
bide kafama takılan bi şey oldu karıştı benim yumurtam toplandığında 1 büyük 22mm lik bide 16 ve 17 mm lik 3 yumurtam varmış bunlar 2 küçük yumurtayı almışlar büyük olan kaçmış toplanmamış ohaoldumsmile ve bu 2 küçük 24 saatlik sıvıda tabi küçük olduklarından olgunlaşamamış ben büyük yumurtayı nasıl kaçırdıklarını anlamadım şaşırdım böyle kaldım pazartesi tekrar gidince bi daha sorcam hiç böyle bi şey duydunuz mu?
bendeki havadisler böyle bi sizleri okuyum bakıyım ben yokken çok yazılmış çizilmiş
günyadın kızlarr olumunekankayizsmile a.s. a.s.
kahvaltı öncesi bi baktım size
birazdan kahvaltıya gidicez arkadaşa
erverdicim sen nasılsın valla bende şaşatım hatta nasıl yani bile diyemeden dinledim :a015: Hale hanım mel mel baktım yanii
Denizbulut maşallah arkadaşım kontrol iyi geçmiş çok sevindimm :teytey:
Badenur çok geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda güzel haberlerin gelir
alabamam şirin hamile kadınım sendede başladı o zaman şişmeler :1hug:
zarpandit günaydın canım eylülde gel şarkısını yolluyorunm sana Alpaydan :1hug:
merye canım hamilelik belirtin artmış umarım daha rahat geçirirsin bu dönemi :1hug:a.s.
absynth canım sen nasılsın? canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin bebek inşallah
patiklerim sen yoktun uzun zamandır canım benim nasılsın?
Denizcim, gozunaydin canim! Yanliz bir sey soracagim tipini nasil gordun bu kadar ki?Tamam, huyu sana benzesin, tuttugunu koparan!
Kullandigin ilacin iyi gelmesine sevindim, varis corabi giymek bu sicakta hakikaten cok zor olacak ama umarim dayanabilrsin. Varis corabi giymek kan dolasimini hizlandiriyor, bana da kan dolasimim hizlansin diye onerilmisti. Bir de kalbin kontrol olunmus olur fena mi? Bir tasla iki kus!:lepi:
canım yalnız sen anadolu yakasında tedavi olacaksın. bnim bildiğim avupa yakasında konukevi var. karışıklık olmasınKinderscim, musait olunca konukevini bir sorar misin canim?opuyorumnanaktan
Badenur umarim iyidir, biraz agrilari olabilir ama normal. Gorusen oldu mu?
Merhaba arkadaşlar, selamlar herkese opuyorumnanaktan
Birşey sorayım,
Kaç gündür bir uyuzluk, rahatsızlık vardı üstümde zaten, dün akşam ateşim yükseldi 38 in üstüne çıktı, parol filan içtim düştü biraz ama yumurtalıklarımda çok ağrı var, dik duramıyorum. Bir de karnımda balon varmış gibi eğilmemi filan engelliyor, Bugün ateş yok ama 2-3 gündür halsizlik, mide bulantısı değil ama zaman zaman kusma isteği gibi durumlar oluyor.
Acaba diyorum çok kan kaybı olduğu içinmi bunlar? Adetlerim çok sakin geçerdi benim, şimdi de gereksiz yere doktoru aramaya çekindim. İlaçların etkisinden dolayı olabilir mi böyle şeyler?
Kinder, kulak doktorun çok hoşmuş sırnaşık şey İnsan alıştığı, sevdiği doktoru da kolay kolay bırakamıyor değil mi sempatiksalakcinni Geçmiş olsun canım, ama farkında olunan ve kontrol altında tutulabilen birşeyse ne güzel... Yumurta olayında yorum yapamıyorum, şaşırdım. Esas kızı bırakıp, diğerlerini almaları ilginç geldi ama ne güzel ki 4 folikül varmış hihoyyyt
Dış gebelik vb. için başka bir tetkik istemedi mi?
Erverdi, alabama, zarpandit , patikler sizden naber?
Deniz, gözün aydın, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kim bilir belki de sürpriz yapar senin kopyan olur çıkar hihoyyyt
Merye, seninde kontrollerin vardı, hadi gel iyi haberler ver bize de :Saruboceq: Umarım sıkıntıların biraz daha azalmıştır.
Biraz önce haber geldi. Eve gelmiş. Çok şükür açık ameliyata gerek olmamış. Tüpler alınmış, miyom tıraşlanmış. Başarılı geçmiş ameliyatlar. Ağrıları varmış tabi de atlattığı stresin yanında artık vız geliyordur ona.
Merhaba arkadaşlar, selamlar herkese opuyorumnanaktan
Birşey sorayım,
Kaç gündür bir uyuzluk, rahatsızlık vardı üstümde zaten, dün akşam ateşim yükseldi 38 in üstüne çıktı, parol filan içtim düştü biraz ama yumurtalıklarımda çok ağrı var, dik duramıyorum. Bir de karnımda balon varmış gibi eğilmemi filan engelliyor, Bugün ateş yok ama 2-3 gündür halsizlik, mide bulantısı değil ama zaman zaman kusma isteği gibi durumlar oluyor.
Acaba diyorum çok kan kaybı olduğu içinmi bunlar? Adetlerim çok sakin geçerdi benim, şimdi de gereksiz yere doktoru aramaya çekindim. İlaçların etkisinden dolayı olabilir mi böyle şeyler?
Kinder, kulak doktorun çok hoşmuş sırnaşık şey İnsan alıştığı, sevdiği doktoru da kolay kolay bırakamıyor değil mi sempatiksalakcinni Geçmiş olsun canım, ama farkında olunan ve kontrol altında tutulabilen birşeyse ne güzel... Yumurta olayında yorum yapamıyorum, şaşırdım. Esas kızı bırakıp, diğerlerini almaları ilginç geldi ama ne güzel ki 4 folikül varmış hihoyyyt
Dış gebelik vb. için başka bir tetkik istemedi mi?
Erverdi, alabama, zarpandit , patikler sizden naber?
Deniz, gözün aydın, çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. Kim bilir belki de sürpriz yapar senin kopyan olur çıkar hihoyyyt
Merye, seninde kontrollerin vardı, hadi gel iyi haberler ver bize de :Saruboceq: Umarım sıkıntıların biraz daha azalmıştır.
Biraz önce haber geldi. Eve gelmiş. Çok şükür açık ameliyata gerek olmamış. Tüpler alınmış, miyom tıraşlanmış. Başarılı geçmiş ameliyatlar. Ağrıları varmış tabi de atlattığı stresin yanında artık vız geliyordur ona.
günyadın kızlarr olumunekankayizsmile a.s. a.s.
kahvaltı öncesi bi baktım size
birazdan kahvaltıya gidicez arkadaşa
erverdicim sen nasılsın valla bende şaşatım hatta nasıl yani bile diyemeden dinledim :a015: Hale hanım mel mel baktım yanii
Denizbulut maşallah arkadaşım kontrol iyi geçmiş çok sevindimm :teytey:
Badenur çok geçmiş olsun tatlım umarım en kısa zamanda güzel haberlerin gelir
alabamam şirin hamile kadınım sendede başladı o zaman şişmeler :1hug:
zarpandit günaydın canım eylülde gel şarkısını yolluyorunm sana Alpaydan :1hug:
merye canım hamilelik belirtin artmış umarım daha rahat geçirirsin bu dönemi :1hug:a.s.
absynth canım sen nasılsın? canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin bebek inşallah
patiklerim sen yoktun uzun zamandır canım benim nasılsın?
selam kızlar. erverdi demiş dünkü kontrolüm iyi geçti. bebek 500 küsür gr olmuş. tipi ne yazık ki aynı babası :umursamaz:ne yapalım ben hep dedim tipi benzesin de huyu benzemesin inşallah diye eyvahedigeldismileumarım tutturmuşumdur huyu benzemez. yerimseniben.
bacak ağrım için daflon diye bir ilaç var yıllar önce variscim vermişti yazın iç kışın varis çorabı giy diye. geçen haftaki doktor da kasık ağrısı bundan olamaz ama varis ağrın olursa daflon içebilirsin diye söylemişti. ben de denedim hem kasık ağrım hem sol bacağımın ağrısı oldukça hafifledi. doktorumu sordum önce üstte kasıkta mı varis diye panik oldu. sanırım bu tehlikeli. kalp ve damar cerrahına git dedi. ben tamam ama ilaç bebeğe zararlı mı dedim. o değil ama kalpçiye git o versin dedi. belki çorap verir dedi. ay onu ben de biliyorum da bu sıcakta giyilmez ki ölürüm. haftaya kalpçiye gideceğim bakalım madem öyle o versin. :1rolleyes:
eh bak durum kötü değilmiş. madem 4 folikülün olabiliyorbaşka bir tüp daha denersen böyle bir aya denk getirmeye çalışırsın. adetli veya adetsiz umarım bu 4 folikülden bir fayda görürsün. büyük folikülü alamamaları tuhaf. duymadım ama olabiliyor demek ki:uhm:
patikler
ne güzel tatilin iyi geçiyormuş. hep deniz kum ararız. bu da bir alternatif. şart sanki sıcaklarda deniz güneş yapmak. iyi dinlen.
canım ben tüpte de klomen ile 2-3 yumurta toplanır diye düşünmüştüm ama sonrasında estrofem ve vajinal veya iğne ile progesteron veriyorlar. eh senin tümör de duyarlıysa tehlikeli olabilir. o zaman tüpü boşver. doktorlarınla konuş tabii. olacaksa aşılamayla da olur doğal da. aşılama doğala göre çok az olasılığı arttırıyor. aslında eşinin değerleri çok kötü değildi. bence sigarayı bıraksanız ve doğal denemek için 4-5 ay süreniz olsa kesin kendi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?