Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erverdi şimdi baktım iyi akşamlar demişsin ama geç kaldım kimse yok diye gitmiştim. şimdide sen yoksun. sana da iyi akşamlaaaar
canım yalnız sen anadolu yakasında tedavi olacaksın. bnim bildiğim avupa yakasında konukevi var. karışıklık olmasın
off evde kaldım 2 koltuk kaplatmıştım onları bekliyorum sonra da ölmezsem dışarı çıkacağım bu sıcakta
Erverdi, nice mutlu yillara,:içelim: gelecek yila umarim bebeklerinizle kutlarsiniz. AMIN!
Evet, yillar o kadar cabuk gelip geciyor...Mutlulugunuz daim olsun.Şeniz
Deniz;merhaba.ışığın açık...
kızlar ,herkese günaydın.mutlu bir pazar olsun.
Zarpandit;güne enerjik başlamışsın.bize de bulaşsın.
bugün 18 yılı deviriyoruz.dolu dolu 18 yıllık evli oluyorum.dile kolay daha dün gibi..
hava çok sıcak herkes dikkat etsin.nefes almak bile zor nemden.hamileler siz daha bir dikkatli olun.
Erverdi, tebrikler. Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara inşallah... ve bebekliiii :Saruboceq:opuyorumnanaktan
teşekkürler abcdef;hep beraber olsun.sağlıllı bebekli günlere..kaydirigubbakcemile3
ne yaptın?buldun mu NİHAT dr u?sempatiksalakcinni
B]absynth,[/B] Ankara'da gidebilecegin klinikler:
Anatolia, HRS, Genart, City Hospital, Lina Klinik (yeni acilmis galiba dogum yapilmiyormus dogum icin anlasmali hastanelere gonderiyorlarmis) Baska merkezlar vardir mutlaka ama ben bunlari biliyorum. Bence simdiden hepsi ile gorusup bilgi almakta fayda olabilir. Cok kolay gelsin.opuyorumnanaktan
Arkadaslar Herkese Gunaydinlar, Mutlu ve Saglikli Bir Hafta Olsun....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.