• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdi şimdi baktım iyi akşamlar demişsin ama geç kaldım kimse yok diye gitmiştim. şimdide sen yoksun. sana da iyi akşamlaaaar

Merhaba arkadaşlar, yine ben zemuszemus
Haftasonu yine sayfa pek rağbet görmemiş :3:

Erverdi, sağolasın. Sanırım dediğin gibi ilaçların etkisi. Dayanamadım, doktoru da aradım sordum. Ateş yüzünden enfeksiyon olabilir, apranax forte alın, ağrı vb. devam ederse gelin bir muayene edelim dedi.

Bugünkü halimiz pek komikti arkadaşlar anlatmam lazım. Nasıl karnım ağrıyor, kıvranıyorum ama eşimde izinliydi bugün evde daraldık attık kendimizi sokağa. Hem belki yürümek iyi gelir dedik. Fal kafelerdeki falcılara da gittik -tatlicadiarzu- Dikkatinizi çekerim, falcılarrrrrr sırnaşık şey

Ben ayrı yerlerde iki kişiye, eşim bir kişiye baktırdı. Bana bakan, eşimin beni hiç aldatmadığını, hiçte aldatmayacağını, evine çok bağlı olduğunu söyledi sırnaşık şey
Onun dışında 2011 de bebek kucağımızdaymış, ikizmiş ancak hepsi de bir tedavi sonrası olabileceğini söyledi. Birisine göre benim yumurtalıklarda veya tüplerde bir problem varmış kötükedihüso Doktora ne gerek var, söylüyor işte hatunlar problemi. Ay çok eğlendim, anlatamam yani sırnaşık şey

Bu işle ilgili durumum çok iyiymiş ama hamilelik sebebiyle fazla çalışamayacakmışım çünkü dinlenmem gerekebilecekmiş. Düşük tehdidi olabilirmiş...

Bir de ilginç birşey var:
1-2 ay önce acayip bir adet dönemim olmuştu. Son adetimden 15-20 gün sonra sonra (ki benim hep çok düzenlidir) ikinci adeti görmüştüm ve acayipti, pıhtılı parçalı filan. Herhalde bebek vardı da tutunamadı düştü diye düşünüyordum. Doktora da sormamıştım ama düşük olduğunu düşünüyordum. Bu falcıların hepsi, sen bir düşük yaşamışsın, farkında olmamışta olabilirsin ama pıhtı gibi gitmiş dediler bilmiyorumkismile

Böyle işte arkadaşlar, falkolik acayip bir gün yaşadık ama çok eğlendik. Falcıların hepsi de dibe batmışınız ama artık çıkıştasınız dedi moral oldu. :kedi:

Haa bir de doktor değiştiriyormuşuz. Bu doktorla devam etmiyormuşuz, tavsiye üzerine... Bize tüpcanı gönderecek doktorun adının içinde N,H,T harfleri var galiba. Aklınıza gelen isim olursa beklerim tavsiyeleri yerimseniben

Şimdilik bu kadar, acayip bir cumartesi macerası kafamçokkarıştı Herkese selamlar opuyorumnanaktan

abcdef;çok hoş bir gün geçirmişsin.sen dr ları bırak en iyisi baksana herşeyi sööölemişler.:roflol:N H T HARFLERİYLE BEN nihat İSMİNİ ÇIKARDIM GÜZELİM.SEN EN İYİSİ aNKARA DA BU İSMDE BİR DR ARAŞTIRIVER.aaaaaaaa büyük yazmış.olsun.

düriyenin güğümleri diye yeni bir dizi başladı star'da...ben de ona takılıyorum.egede çekilmiş.çok hoş konuşmalar.seyrediverin garidelikafadulden...

erverdi şimdi baktım iyi akşamlar demişsin ama geç kaldım kimse yok diye gitmiştim. şimdide sen yoksun. sana da iyi akşamlaaaar

ah!.evet canım..benim koci balıktaydı.ben de KK da takılıyordum biraz.biraz da oyun oynadım.seni görmüştüm.
ben de reklam arası vermişti.çıkarım birazdan.hadi gariiii.öptüm gariii.sizi gidi bibililer sizi.alın işte giyiverin garii.çok datlı o tişörtler...:CüvCüv:

canım yalnız sen anadolu yakasında tedavi olacaksın. bnim bildiğim avupa yakasında konukevi var. karışıklık olmasın

off evde kaldım 2 koltuk kaplatmıştım onları bekliyorum sonra da ölmezsem dışarı çıkacağım bu sıcakta

Denizcim, umarim koltuklarin gelmistir, gule gule kullan canim. Bana Kindersms soyledi konukevi oldugunu, gecerken gormus. Kindercim tarafindan onayli yani...

Oooo absynth ve erverdi, diziler, falcilar.....bayagi hareketli zamanlar yasanmis...
absynth, bakalim senin falcinin dedikleri nasil gelisecek, takipteyiz.sengözlerimebaksanab

Deniz;merhaba.ışığın açık...
kızlar ,herkese günaydın.mutlu bir pazar olsun.
Zarpandit;güne enerjik başlamışsın.:nazar:bize de bulaşsın.
bugün 18 yılı deviriyoruz.dolu dolu 18 yıllık evli oluyorum.dile kolay daha dün gibi..
hava çok sıcak herkes dikkat etsin.nefes almak bile zor nemden.hamileler siz daha bir dikkatli olun.

Erverdi, nice mutlu yillara,:içelim: gelecek yila umarim bebeklerinizle kutlarsiniz. AMIN!
Evet, yillar o kadar cabuk gelip geciyor...Mutlulugunuz daim olsun.Şeniz

Erverdi, nice mutlu yillara,:içelim: gelecek yila umarim bebeklerinizle kutlarsiniz. AMIN!
Evet, yillar o kadar cabuk gelip geciyor...Mutlulugunuz daim olsun.Şeniz

teşekkürler Zarpandit...güzel dileğin için de sağol.öptüm seni.opuyorumnanaktan.dikkat ediyorum da.sen hep bana bebekler diliyorsun...okuması bile güzell.ahhh keşke biri benim olsa..:Saruboceq:
.olsun bee.hayat herşeye rağmen güzel..ne olursa olsun herkes mutlu mesut yaşasın.bebeli ya da bebesiz.nasipte ne varsa..tekrar teşekkür ederim.herkesin mutluluğu daim olsun.

Deniz;merhaba.ışığın açık...
kızlar ,herkese günaydın.mutlu bir pazar olsun.
Zarpandit;güne enerjik başlamışsın.:nazar:bize de bulaşsın.
bugün 18 yılı deviriyoruz.dolu dolu 18 yıllık evli oluyorum.dile kolay daha dün gibi..
hava çok sıcak herkes dikkat etsin.nefes almak bile zor nemden.hamileler siz daha bir dikkatli olun.

Erverdi, tebrikler. Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara inşallah... ve bebekliiii :Saruboceq::emir_bebek:opuyorumnanaktan

Erverdi, tebrikler. Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllara inşallah... ve bebekliiii :Saruboceq::emir_bebek:opuyorumnanaktan

teşekkürler abcdef;hep beraber olsun.sağlıllı bebekli günlere..kaydirigubbakcemile3

ne yaptın?buldun mu NİHAT dr u?sempatiksalakcinni

teşekkürler abcdef;hep beraber olsun.sağlıllı bebekli günlere..kaydirigubbakcemile3

ne yaptın?buldun mu NİHAT dr u?sempatiksalakcinni

he he sırnaşık şey yok yahu, zaten T harfinden pek de emin değilim. Onun yerine başka harf de olabilir. Zaten şimdi benim yumurtalıklar filan tatilde ya laelaelaelaelae Önce bir gönüllerini yapayım da sonra doktor peşine düşeceğim sırnaşık şey

B]absynth,[/B] Ankara'da gidebilecegin klinikler:

Anatolia, HRS, Genart, City Hospital, Lina Klinik (yeni acilmis galiba dogum yapilmiyormus dogum icin anlasmali hastanelere gonderiyorlarmis) Baska merkezlar vardir mutlaka ama ben bunlari biliyorum. Bence simdiden hepsi ile gorusup bilgi almakta fayda olabilir. Cok kolay gelsin.opuyorumnanaktan

B]absynth,[/B] Ankara'da gidebilecegin klinikler:

Anatolia, HRS, Genart, City Hospital, Lina Klinik (yeni acilmis galiba dogum yapilmiyormus dogum icin anlasmali hastanelere gonderiyorlarmis) Baska merkezlar vardir mutlaka ama ben bunlari biliyorum. Bence simdiden hepsi ile gorusup bilgi almakta fayda olabilir. Cok kolay gelsin.opuyorumnanaktan

Zarpandit, görüşeceğim canım. Şu ağrılarım biraz bitsin, gözümü bir açayım diye bekliyorum. Anatoliaya görüşmeye gideceğim yine de, acımasızca açık sözlüler deniyor genelde. O yüzden bir görüşmek istiyorum onlarla.
Şimdi senin yazdıklarına baktım biraz, Genartta Kutluk Oktay var mesela, ilgimi çekti o adam. Onlarla da görüşülebilir. Bu "Minimal Stimulasyon" konusunda uzman sanırım.
Umut Tüp Bebek Merkezinin adı geçiyor bir de onu da netten araştırma faslındayım.
Medicana da merkez açtı, ona da bakılabilir. Böyle işte, şimdili sakin sakin netten filan okuma faslındayım. Yine önerileriniz olursa sevinirim ama istanbul uymuyor bize maalesef. Kociş gelemez, bende çalışmaya başlarsam çok zor olur.

selamlar.

Arkadaslar Herkese Gunaydinlar, Mutlu ve Saglikli Bir Hafta Olsun....
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın Zarpandit günaydın kızlar.herkese günaydın
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Kinder bugün dr a gidecek,ben de öyle...varmıydı bugün için başkasının bir programı.
Zarpannnnnnnnnnndit;senin ko ne alemde...düzelme var mı?
Patkler tatilde..o yayla senin bu tur benim..oohh bizim için de gez patikler.oraların keyfini sür.İstanbul da nefes almak zor.çok nem var.şimdi çaya geçicem.herkese selamlar baayy

Erverdicim Gunaydin,

Oooo Kinderse ve sana cokkkkk kolay gelsin, gelince bize ozet gecersiniz artik.:1:

Aslinda ben de bugun hastaneyi aradim, kolum icin bugun sabah gideyim sonuclarim ciktiysa diye ama halen beni international clinic'ten aramadilar, normalde randevum Persembe sabahi idi, sanirim yine oyle kalacak cunku baska vaktim yok.CADIARZU Haftasonu tam dirsegin ic kismi sisti, simdi sislik biraz daha azaldi ama agri devam ediyor.mafoldumben

absynth, arastirmalara devam guzelim ama UMUT Istanbul'da haberin olsun.

Ben simdi ise gidiyorum, herkese cok kolay gelsin arkadaslar.opuyorumnanaktan

Back
X