38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kinder merye iyi akşamlar....gördüm sizi....SOBE...........
hadiii..çıkın ama.gördüm dedim ya...

abcdef;bu sana.çoook eski sayfalarda buldum.aslında başka bir yazımı arıyordum .hala arıyorum.bulunca onuda alıntı yapıcam.

buldum kız abcdef;çok aradım ama haaa.umarım biraz daha iyi hissedersin kendini.

buldum kız abcdef;çok aradım ama haaa.umarım biraz daha iyi hissedersin kendini.

he ya erverdi a.s.
kendi derdini bıraktın, bana yazı bulmaya uğraştın ya ne diyeyim, helal olsun :1hug:
buradan ahtım olsun, sıpa bir gün gelirse bana, ilk işim kıçına şaplak atmak olacak naniknanik

he ya erverdi a.s.
kendi derdini bıraktın, bana yazı bulmaya uğraştın ya ne diyeyim, helal olsun :1hug:
buradan ahtım olsun, sıpa bir gün gelirse bana, ilk işim kıçına şaplak atmak olacak naniknanik

at tabiii.hep hayat mı bize atacak şaplak...ne yapayım yaaa...ben böyleyim.işte..oysa gözlerim acıyor biliyormusun ağlamaktan.neyse sende ağlamışın.ama daha var di miii.hepsi çıkmadı di miiii. ........bilirimmm.
amaaann alabamacığımın bir sözü var.denk geldin mi hiç bilmiyorum.koy tötüne tazzik der...komiğime gider.tazzik ne oluyo onu tam çözemedim.ama çaktırmıyorum..herhalde lağman yapmak gibi bişey olsa gerek.:roflol:

işte tötüne tazzik yapmak lazım hayatın arada....

absynth
canım benim bende aynı şeyi yapıcam bi gün gelirse bu bebek
beni neden bu kadar beklettin uğraştırdın diye bi şaplak da ben atıcam poposuna opuyorumnanaktan :2: :2:

canım ya ne desem boş yine umut güzel şeydir umudunu yitrme

az önce site ye girdim bir sürü yazdım sonra bir elektrkler gitti hepsi boşa gitti canım sıkldım yazdklarımı yazasım geldmedi artık

iyi akşamlar kinder;

olur ya çok uzak ihtimal ama.olur da benim de olursa.hep ağlatıcam.herkes sustumaya çalışır ya...ben ağlamasına izin vericem.ağlayabildiği kadar ağlasın.çatlasın zilli.çünkü ben o sesi çok özledim.ağlasın dudakları titresin..

erverdi birinc hikayen çok güzle sen nasılsın canım

benm bu aralar midem çok kötü doğru dürüst yemek yiyemiyorum midem tuhaf oluyor tam bulanma da değil ama kestiremiyrom ne olduğunu

absdf allah huzur ve sakinlik versin

arkadaşlar bir zamanlar pek kabl etmediğim bir söz vardı ama şimdi çok seviyorum UMUDA KURSUN İŞLEMEZ CANLAR UMUT BİZİ HAYATA KARŞI DAHA POZİTİF BİR İNSAN YAPAR VE KENDMİZİE VE DE ETRAFIMIZDAKİ İNSANLARI DAAHA ÇOK SEVMEYE BAŞLARIZ UMUDU DİRİ TUTALIM HAYATIN BİZE VERMEDİKLEİNE DE DAHA DİK DURALIM

BENİM HAYATTA KAZANDIKLARIM HEP ÇOK GEÇ OLDU BU HERŞEYDE GEÇERLİ AMA HER ZAMAN İSTEMEY E DEVAM ETTİM VE DUA ETTİM ŞİMDİ BU BEBEKLE YOLU TAMAMLIYACAK MIYIM BİLMİYORUM TAMAMLAMAK İSİTİYORUM AMA EŞM BU KONUDA İÇİMİ KARARTMAK İÇİN ELİNDEN GELEN HERŞEYİ YAPIYOR BİRDE ONUNLA MİCADELE EDİYORUM ÇOK OLUMSUZ DÜŞÜNEN BİR KOCAM VAR BÜTÜN GÜZEL HAYALLERİMİ KURSAĞIMDA BIRAKIYOR EN AZINDAN SİZİNKİ UMARIM ÖYLE DEĞİLDİR

Ya arkadaşlar bir şey soracam şimdi ben 21 de dr gidecem ben onlardan özellikle hangi tahlilleri istiyecem kan uyuşmazlığım varmı bilmiyorum hangi hususlara özellikle dikkat edecem bu konda fikri olan cevap versin güzeller

yoksa sadece kalp atışı var mı yokmu ona mı bakacam

abcdfe canım çok geçmiş olsun inş.başka bir sefere

erverdi ben hala norolog olan görüşmn nsıl old anlamadım yoksa göüşemedin mi sanki başka birine gidiyorusn hayırlısı allah şifa versin canı

selam arkadaslar
ben 40 yasındayım erken menopoza girdım yumurta olusmunu saglayacak yumurta catlatacak ader olmayı saglayacak her hengı bır ılac yada bıtkı varmı?
bılgısı olan varsa
yardımcı olursa sevınırm

Erverdi canim sakin uzme kendini. insallah olucak buna inaniyorum. Sen de anne olucaksin, kizini kucagina alip opup koklayacaksin inan bana.
cok sevgiler

merye;canım nöroloğa ben devlete gittim.ilgilenmediği için sinirlerim bozuldu.yarın da ssk ile anlaşmalı özel bir hastaneye gideceğim.yeniden nöroloğa...

yine bamya dediğim buydu..hani tv de bir reklam vardı.kız çocuğunun önüne istemediği sevmediği bir yemek (bamya yemeği)konuyordu.kız da tepki olarak _yine mi bamya!! diyordu..yani benim demek istediğim şey.yine bamya;işler yolunda gitmedi anlamında idi..istenmeyen şey olduğu anlamında idi.bakalım yarın ne görücez.inşalah yolunda gider..

eşinin tutumunu eşine bırak derim.sen yine kur hayallerini.sadece ona söyleme.söylemezsen o da bozamazyerimseniben

dr un eminim gerekli tetkikleri isteyecektir senden.deniz daha tecrübeli.bilgilendirir sanırım seni bu konuda..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…