38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Roniyam,sıkılmak her insanın hakkıdır,ama önemli olan sürekli sıkıntılı bir ruh halinde dolasıp olumsuzlukları üzerine cekmemektir paratoner gibi.Kiiiii gördügüm kadarıyla sen bu degilsin.Sen cok tatlı,pozitif,hatta (karakter tahminlrerimde yanılmam genelde) cok temiz kalpli bir insansın:asigim:.Ara sıra herkes seytana uyup olumsuz düsüncelere kapılabilir,ama bu duygular da gecicidir:teselli:

Canim guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim. burda saat gecenin biri. bugunluk bu kadar calismak yeter. artik uyuyayim ben. hadi size iyi gunler kizlar.........

Canım nasıl agrılar,belin agrıyo mu haaala:1hug:

kasık ağrısı ve bel ağrıları devam canım,,dün iğne yaptırdığım kliniğin hemşiresi bel ağrıları bu süreçte sevindiricidir dedi yaniiii dün senin söylediğn şeyi yineledi,,,inş ,,allahım emeklerimin karşılığını versin ,,,,terside olursa ne yapalım caannnnn pes etmek yok devam,,2-3 aylık dinlenme süreci,,,ve tekrar rota aynı,,,,bunlar tabiki en kötü ihtimaller ,,,
hemen diyet,spor,iyi bir bakım,,,,,zaman kısıtlı
ama kalben diliyorum ŞİMDİ olsun,,,biliyorsun ne aksilikler yaşadık

kasık ağrısı ve bel ağrıları devam canım,,dün iğne yaptırdığım kliniğin hemşiresi bel ağrıları bu süreçte sevindiricidir dedi yaniiii dün senin söylediğn şeyi yineledi,,,inş ,,allahım emeklerimin karşılığını versin ,,,,terside olursa ne yapalım caannnnn pes etmek yok devam,,2-3 aylık dinlenme süreci,,,ve tekrar rota aynı,,,,bunlar tabiki en kötü ihtimaller ,,,
hemen diyet,spor,iyi bir bakım,,,,,zaman kısıtlı
ama kalben diliyorum ŞİMDİ olsun,,,biliyorsun ne aksilikler yaşadık

ŞİMDİ dedin bebito hamile kaldı.ŞİMDİ demeye devam et,hamilesin bacım,bu sefer tamamŞeniz

Defnecim,
oncelikle seni tebrik ediyorum ve saglikla hamileligin devamini diliyorum!!Korkma,sakin ol .....Senin kismetinde bebek varsa sonuca ulasirsin,ki eminim ulasacaksin cunku cok istiyorsun!!!

Bende hamile oldugumu sabahlari icime bir fenalik gelmesinden hissettim.mide bulantisi degilde,yataktan kalktigim an bir an fenalik geliyordu sadece ilk 3-5 dk.sonra geciyordu.birde bacaklarim cok yorgundu hala da yorgunlar:)

Bende hamile oldugumu sabahlari icime bir fenalik gelmesinden hissettim.mide bulantisi degilde,yataktan kalktigim an bir an fenalik geliyordu sadece ilk 3-5 dk.sonra geciyordu.birde bacaklarim cok yorgundu hala da yorgunlar:)

serpilinha,,,,senin bu yaşadıklarını ben transferden sonra sabahları yaşadım,,sadece bu sabah olmadı,,,,,genel anlamda bir yorgunluk hissi var zaten ben normal düzenimde hiç gündüzleri uyumam ama şimdi (güzellik uykusu tutkunu) oldum çıktım-tatlicadiarzu-,,

Moneta,insallah hamilesindir...benim belirtilerim tamitamina transferden sonraki 6. gunde netlesti.yapilan igneden sonra sanki butun anatomim degisti.ama ben hic hamilelige yormadim,cunku umudum yoktu.

Moneta,insallah hamilesindir...benim belirtilerim tamitamina transferden sonraki 6. gunde netlesti.yapilan igneden sonra sanki butun anatomim degisti.ama ben hic hamilelige yormadim,cunku umudum yoktu.

umarım canım inş,,,,,,,dilarem de öyle diyor, bakalım ,,,,,,,,ak koyun kara koyun haftaya yarın belli olur,,,,,mesela beni cildimdede farklılıklar var (aşırı yağlanma)dilarem in de öyle olmuş tabiki ilaçlarında etkiside olabilir ayrıca benim hafif çillerimde vardır sanki onlarda yoğunlaştı,,,amaaannn ne bileyim işte bir mutasyona girdik bakalım,,,,,inş E.Tye falan benzemem:roflol:

DİLAAAAREEEEMMMM benim hoşşik bacım,gadasını aldığım,,yine gılligıllicik hatın gızınlamı uğraşıyorsun????moni ısırsın onun pompişini,,,,,,,
senin çorbadan yaptım hatın gıız,,ama biraz değiştirdim,,,ama hariikaaaaa oldudelikafadulden,,,,,,,,kızım yaaaa ben hamileysem ahanda nolcek,,benim iştahım çok açık yaa:çok üzgünüm:beni mezoterapi falanda kurtarmaz,,,,,,tren raylarına yatıp bi sağdan bi soldan fazlalıkları kaptırmaya çalışırım artıkınnaniknanik

DİLAAAAREEEEMMMM benim hoşşik bacım,gadasını aldığım,,yine gılligıllicik hatın gızınlamı uğraşıyorsun????moni ısırsın onun pompişini,,,,,,,
senin çorbadan yaptım hatın gıız,,ama biraz değiştirdim,,,ama hariikaaaaa oldudelikafadulden,,,,,,,,kızım yaaaa ben hamileysem ahanda nolcek,,benim iştahım çok açık yaa:çok üzgünüm:beni mezoterapi falanda kurtarmaz,,,,,,tren raylarına yatıp bi sağdan bi soldan fazlalıkları kaptırmaya çalışırım artıkınnaniknanik

Sen bi dogur iki tane,tren raylarına yatmana gerek kalmayacak,üstünden tren gecmiş gibi olacak-tatlicadiarzu-

Sen nasılsın serpilinha?Hamilelik belirtilerin var mı yoksa benim gibi belirti arar mı oldun:bbo:

Monetacim,zordur sonucu beklemek ama ayni zamanda da guzel bir heyecan.haftaya insallah senin icin gobek atariz buralarda...

Dilarem,
sabahlari biraz halsiz oluyorum ama genel anlamda iyiyim..odum kopuyor feci hamilelik gecirecem diye.daha once sonlandirilmis 2 hamileligim 7.hafta da falandi cok fenaydi,tuvaletten cikamiyordum.insallah oyle olmam!

Dilarem,
sabahlari biraz halsiz oluyorum ama genel anlamda iyiyim..odum kopuyor feci hamilelik gecirecem diye.daha once sonlandirilmis 2 hamileligim 7.hafta da falandi cok fenaydi,tuvaletten cikamiyordum.insallah oyle olmam!

Bana bebek yedi haftalıkken baslar belirtilerin demişlerdi,o yedinci hafta hiiiic gelmedihihoyyyt.Sadece koku hassasiyeti ve istahsızlık olmustu.Ama öyle böyle degil,köpek gibi koku alıyordum iki kilometre öteden:roflol:.Uykuya düskünlük derler,tam tersi uykusuzluk oldu.Bazen dua ederdim,bebisimin yasadıgına,sag salim olduguna bi isaret diye.Ama tık yoktu.Umarım hafif de olsa belirtin olur ama cok kolay bi hamilelik yasarsın canımmm.Şeniz

X