38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ooooooy ooooy sayfa senlenmiş ayollkaydirigubbakcemile2.Cooook güzel bir paylasım var arkadaslar bu sitede,Denizcim,Roniyam,Monetam kızlarrr,hepiniz anne olmaya o kadar yakınsınız kiii,hepiniz o kadar güzel anneler olacaksınız kii,vazgecmek yok. Roniyam,erken testler yanılabilir ayrıca,yoksa bile mikro var,annelik öyle bir duygu ki hormonlarınızda var ve yavrulamadan rahat yok hicbirinize.:CüvCüv::emir_bebek:

Monetaaaam,hatın kızım,yüregi de sıfatı da güzel kızım,sivilcelerin için biformül veriym mi:jeyyar:Hatırlarsan ellerim icin vermistin sen güzel bi formül:kızgın:

Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.:KK43:(( keske size guzel haberler verebilseydim

Roniyam canım,
Ben test olayına pek sıcak bakmıyorum. (Ortada kesine yakın bir belirti yoksa.) Moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor gibime geliyor. O yüzden inanır mısın "olacak" diye beklediğim günlerde bile hiç ama hiç test yapmadım.
Hiç canını sıkma. Zaten sen şu süreç içinde vücudunu hazırlıyorsun. Eminim ki yumurtaların çok iyi bir duruma gelmiştir. O yüzden önümüzdeki ay Defne gibi normal yolla hamile kalacaksın. :dance:

Ooooooy ooooy sayfa senlenmiş ayollkaydirigubbakcemile2.Cooook güzel bir paylasım var arkadaslar bu sitede,Denizcim,Roniyam,Monetam kızlarrr,hepiniz anne olmaya o kadar yakınsınız kiii,hepiniz o kadar güzel anneler olacaksınız kii,vazgecmek yok. Roniyam,erken testler yanılabilir ayrıca,yoksa bile mikro var,annelik öyle bir duygu ki hormonlarınızda var ve yavrulamadan rahat yok hicbirinize.:CüvCüv::emir_bebek:

Muhteşemsin.kaydirigubbakcemile5

Ne biliyim valla ben de anlamadım da. Doktor hafta sonuna den gelmese dedi. Galiba reglin 2.günü iğneye başlanacak ya, onun nasıl yapılacağını öğreteceklermiş. benneyaptımki

Kız sen ne esaslı kızsın.Eminim işine ve dostlarına da sadıksındır.Geriye dönüp okuyor,bir de atlamadan hepsini cvp.lıyorsun:asigim:Beni adetimin ikinci günü de pazardı,ama merkezde igneleri gösterecek birileri vardır muhakkak,yoksa da gelsinlerkötükedihüso,adetimizi kendimiz düzenliyo olsaydık dokuz ay on gün olmayıverirdik diii mi ama:eek:

Roniyam,
Saglik olsun! onumuzdeki aya bekleriz guzel haberini...Ama sakin umutsuzluga kapilma.bak bana tam 1,5 sene her ay hamileyim diye bekledim ama sonunda oldu.bu bir mucize ne kadar yakin oldugunu bilemezsin,belki bir adim belkide fazlasi ama her an gelebilir!

Kız sen ne esaslı kızsın.Eminim işine ve dostlarına da sadıksındır.Geriye dönüp okuyor,bir de atlamadan hepsini cvp.lıyorsun:asigim:Beni adetimin ikinci günü de pazardı,ama merkezde igneleri gösterecek birileri vardır muhakkak,yoksa da gelsinlerkötükedihüso,adetimizi kendimiz düzenliyo olsaydık dokuz ay on gün olmayıverirdik diii mi ama:eek:

Ya hakikaten çok tatlısın ve de haklısın valla. :roflol:

Kızlar bebekleriniz olacak ve 38lik genc kızların bebek gelişimleri diye bi topik acıcaz insallah.Mesela diş çıkarmaları,uyku düzenleri vs. herseyden bahsedicez orda.Hadi calısın çalısınnn köleleeer,şraaaak(kamçı efekti)sırnaşık şey

Sagolun kizlar moral verdiginiz icin. 2 kez ivf yapmis biri olarak spontan hamile kalma sansimin hic denecek kadar az oldugunu biliyorum. ama nedense bu ay umutlandim, defnenin durumu da beni heyecanlandirdi. neyse kismet degilmis.bu ay da denerim. zaten nisanda tup bebege baslayacagiz

Roniyam,
sende biliyorsun ki tup bebek sonrasi kendiliginden hamile kalanlarda oluyor.bu buyuk bir sans olurdu tabii ki.ama olmadi ne yapalim,kismet tup bebege belki de:)

Ya bu site hakikaten hergeçen gün daha da güzelleşiyor. Ben bu siteye ilk girdiğimde sadece 38 yaş üstü bayanların genel sohbet ettiği bir yer sanmıştım. Aslında bu tespit doğru bir anlamda. Ama, bir de hepimizin bebek istemesi, ortak noktalarımızn çok olması beni çok sevindiriyor. Ne güzel, ne güzel, ne güzellll.:sm_cool:

Roniyam canım,

Neler yapıyorsun ders vs. dışında. Dışarı çıkıp zevk için, temiz hava almak için filan böyle moral verici gezintiler, yürüyüşler yapıyor musun. çünkü bu aralar ben yürüyorum. Ankara'da hava biraz rüzgarlı filan ama, bahar havası gibi. Oksijen alınca insan mutluluk hormonu salgılıyor galiba. (Pardon ya, doktor ahkam kesiyorum:asigim:)

Bu arada Moneta ve Dilarem,
İkinize de bayılıyorum. Çok tatlısnız. Beni gülmekten öldüreceksiniz bu gidişle. Moeta, önüne gelene toakatı indiryorsun, bana da elinin tersiyle çakıverme ha.

Kizlar selam hepinize. sabah test yaptim maalesef sonuc negatif. Ne yapalim kismette bu ay yokmus. onumuzdeki ay da deneyip sonra tup bebege baslayacagim yine.:KK43:(( keske size guzel haberler verebilseydim
canim uzme sakin kendini bak gecen ay daha 3 hafta once onca zahmetten sonra negatif sonucu aldim ve o gunlerde bir daha pozitif sonuc alamayacagimi dusundum..hatta yumurta donasyonu sitelerine girdim herneyse ben inaniyorumki senin mucizende bir sonraki ay:)sen benden daha gec basladin bu ilaca:)hem ben senden buyugum bak benim zamanim daha dar biliyorsun benden sonra sira sende:))insallah..ama bu aarda benim ilk hamileligimde adet gunume kadar erken test dahil hic ikicizgi goremedim testlerde yani birde o durumvar gec dollenme olabilir belkide daha idrara cikmamistir...canim ben inaniyorumikimizde bu ilaca inandik insallah olacak:)

Defne'ciğim hoşgeldin. Nasılsın görüşmeyeli.

canim merhaba:)iyiyim cok sukur yani sanki bebisi uhu ile tutmaya calisiyor gibi hissediyorum bazen:))icim sikiliyor aslinda elbette bebekicin herseyi yaparim ama isim canimi sikiyor cok mesuliyetim var terkettim:KK43:annemdeyim oda beni sikiyor:KK43:pro kullandigim icinde icimde darlik var...hani karnim buyuse dusuk tehdidi falan kalksada hani bir aycik bileolsa hamileligin keyfini cikarabilirmiyim diye dusunuyorum:)sen nasilsin canim?

X