38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

haklisin kaytariyorum valla. ama kizma dur canim. tamam hadi ben cikip ders calisayim biraz. hepinizi cok seviyorum ve opuyorum yarin gorusuruz

haklisin kaytariyorum valla. ama kizma dur canim. tamam hadi ben cikip ders calisayim biraz. hepinizi cok seviyorum ve opuyorum yarin gorusuruz

kızmam aşkım niye kızayımmm,,,,şaka yapıyorum biraz gül istedim,,,,hadi sanada iyi geceler,,,,,,,uyumadan evvel suratına çok güzel bir gülücük oturtacak şeyler düşün tamammı?yerimseniben

canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracakti:KK43:anneme geldim bugun annemin evi ecz yakin..bugun ecz 1-2 saat mecbur takildim ama ne sorunlar aglayacaktim resmen:KK43:ecz.de anneme giderken hayat okadar kotu gorunduki gozume...diyeceksinizki hem pozitif sonucu alip nasil boyle karamsarsin ama inanin ilk saatlerde kanama ile sevincim dondu kaldi:KK43:artik sevinmeye korkuyorum simdi kanamam daha az pro iciyorum surekli yatiyorum ama kendi isim oldugu icin rapor alamiyorum isler karisik ..hadi bebek en onemlisi diyorum..oda sagliksiz basladi..kalbim pirpir:KK43:inanin neyi anladim biliyormusunuz aylardir hamile kalmaya calisiyorum asil sorunu unutmusum saglikli devam etmesini yani ve simdi saglikli devam edecekmi korkusu icimi sardi beni hasta ediyor:KK43:yine alisip umutlanip kaybetmek perisan edecek..ve cmrtesi gunu ikinci testi yaptirmaktan vazgectim ne olursa olacak cunku belki sonuc iyi cikacak ama ben o sirada kalpkrizinden gitmis olacagim:))))delikafadulden

inanamıyorum rabbim mucizesini göstermiş hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım hayırlı olsun kucağınada almayı nasip etsin.seni merak ettim biraz ileriye gittim yazını gördüm ollleyyyyyyyy :teytey::teytey::teytey:

roniyam darısı başına sendende rabbim böyle güzel haber vermeyi nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn

sagol balance. amin insallah yarin ben de size kizlar hamileyim diye bagiririm. lutfen dua et benim icin

canım inşallah. inan kendime hep ettiğimde sizleride unutmuyorum bu sitedeki insnların rabbim yüzünü güldürsün.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AAAAA sinirlenicem ama sayfayı bıraktıgımda nasıldı simdi nasıl olmusÇok üzgünüm çoook.Yok arkadaslar felaket tellellıgıyla bu isler yürümez canlarım.Lütfen olumlu düsünmek o kadar zor mu?İcinizdeki sıkıntı arttıgında ilginizi cekecek seylerle ugrasıp dagıtın kafanızı.Roniyam bitanem keske sıkıntını alabilecek bi mıknatısım olsaydı da cekiverseydim yüreginden:teselli:.
Gece korku hikayeleri anlatılır,biri gelir baslar anlatmaya,digerleri de ona katılır ya,iste öyle bir hava esmis buralarda.Bence gece her sey bulanık görünür,Tevfik Fikret Sis siirinde İstanbulu sisli bir gecede tasvir etmis,Allahım o ne beter tasvirler.Siz de gecenin azizligine ugramıssınız.Geceler bulanıktır,gercekleri göremezsiniz,hadi canlarım nice aydınlık sabahlara.Kocaman bir günaydın kızlar,kocaman bir gülümsemeyle baslayın bugüne,gününüz sen olsun.GÜNAYDIIIINNNNN:dance:

GÜNAYDIN MONETAMMMM.Cok sinirlendim:kızgın:,sen bile dagıtamamıssın buranın kasvetini:1no2Ugrasmak bile yetmez bazenfisfisfis

Ben sabah bi kacamak yaptım,simdi gidiyorum,gelicem.Döndügümde roniyamdan güzel haberler bekliyorum..

hiççççç sinirlenme canım,,,,e öyle işte,,,,benim gibi pozitif insan durup dururken niye çıldırdı??????kızzz hatıın gıızz??nassın?

Kizlar gunaydin. bak siz uyudunuz kaltiniz ben hala ders calisiyorum. nasil uslu ogrencimiyim.
ya kusura bakmayin sizi SIKTIYSAM. bir yandan su sinav bir yandan da bebek olayi bir an cok SIKILDIM. esimde sehir disina cikti 3 gun yok. yani hepsi ustuste geldi. daha en az bir saat daha calismam lazim sonra uyuyacagim. sabah ta kalkip test yapacagim

GÜNAYDIN MONETAMMMM.Cok sinirlendim:kızgın:,sen bile dagıtamamıssın buranın kasvetini:1no2Ugrasmak bile yetmez bazenfisfisfis

e biliyorsun aşkım doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlar,,,,ben 256.ncı köydeyim,,,,,,anlayana sivrisinek saz,,anlamayana davul zurna az,,,,,,ne diyim,,,,güzel arkadaşım:tomato:

Kizlar gunaydin. bak siz uyudunuz kaltiniz ben hala ders calisiyorum. nasil uslu ogrencimiyim.
ya kusura bakmayin sizi SIKTIYSAM. bir yandan su sinav bir yandan da bebek olayi bir an cok SIKILDIM. esimde sehir disina cikti 3 gun yok. yani hepsi ustuste geldi. daha en az bir saat daha calismam lazim sonra uyuyacagim. sabah ta kalkip test yapacagim

yooookkk canım hiç sıkarmısın olcak tabiki :teselli:ama kendimizi çabuk toparlayacağız değilmi roniyamcım,,,boşver arada eşlerin uzaklaşması güzeldiryerimseniben,,,ohhhhh '' on dönüm bostan yan gel yat osman'',,,birbirimize kuvvet vericezki kuvvetlenelim,,,
bebklerimiz er geç gelicek hayatım önemli olan azmini kaybetme,,,azim derkende olayı paranoya yapmayalım aşkım SAKİN--EMİN ADIMLARLA VEN ÖNEMLİSİ KARARLILIK,,,hadi bakalım bezginlik yok:mymeka:

Moneta sen ne sekersin ya. orda olsam sana surtunurdum azcik ki pozitifligin bana da gecsin. hep boyle kal canim arkadasim insallah guzel haberlerini de alirsin ve daha da mutlu olursun. kac gun kaldi guzel haberi almana

Moneta sen ne sekersin ya. orda olsam sana surtunurdum azcik ki pozitifligin bana da gecsin. hep boyle kal canim arkadasim insallah guzel haberlerini de alirsin ve daha da mutlu olursun. kac gun kaldi guzel haberi almana

transferim 2 mart taydı,,,gelecek hafta cumartesi herhalde,,,,umarı burdan güzel haberler veririm tek dileğim ,,,ama olmazsada yola devam aşkım ne yapalım yılmak yok,,bu saatten sonra hızlı hızlı hareket edeceğiz,,,benim hakkımda güzel düşüncelerin için de ayrıca teşk,ederim,,,zor değil DENE aşkım dene
inanırmısın opu da transfer de kendimi bıraktım oradaki insanlara yardımcı olmaya rahatlatmaya çalıştım (elimden geldiğince)en azından bir çaba gösterdim,,,doktorum ve hemşirelerimiz şaşırdı,,,,ışık olmak güzel yaaaaa,,,kendimi o kadar huzurlu hissediyorumki anlatamam,,,,,,şimdi benden çok ekip(doktorum,hemşireler)benim hamile kalmama dua ediyor ve istiyorlar,,,ne kadar güzel bir duygu bu biliyormusun????büyük bir haz içindeyim

yalnız tek sıkıntım,,,sıvı içtiğimde popomdan ve göbişimden sızıntı vermeye başladım:roflol:

canim ben eminim ve hic suphem yok sen hamilelik haberini alicaksin ve biz de burda sevinc cigliklari aticaz.

Roniyam,sıkılmak her insanın hakkıdır,ama önemli olan sürekli sıkıntılı bir ruh halinde dolasıp olumsuzlukları üzerine cekmemektir paratoner gibi.Kiiiii gördügüm kadarıyla sen bu degilsin.Sen cok tatlı,pozitif,hatta (karakter tahminlrerimde yanılmam genelde) cok temiz kalpli bir insansın:asigim:.Ara sıra herkes seytana uyup olumsuz düsüncelere kapılabilir,ama bu duygular da gecicidir:teselli:

X