araycim kotu dusunmeyelim. moneta hakli. hayir olsun diyelimki hayir olsun.
ruyani da hayra yor canim.
roniyam senin dersler ne oldu?,,,kaytarıyorsun :mymeka:herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araycim kotu dusunmeyelim. moneta hakli. hayir olsun diyelimki hayir olsun.
ruyani da hayra yor canim.
haklisin kaytariyorum valla. ama kizma dur canim. tamam hadi ben cikip ders calisayim biraz. hepinizi cok seviyorum ve opuyorum yarin gorusuruz
canim geldim:)sevgili arkadaslar inanin bana okadar destek oluyorsunuzki ..gercekten saskin tedirgin garip gunler geciriyorum..bugun kan testi yaptirdim benim 25. gunum degerim 79.48 cikti test sonucunu alana kadar kalbim duracaktianneme geldim bugun annemin evi ecz yakin..bugun ecz 1-2 saat mecbur takildim ama ne sorunlar aglayacaktim resmenecz.de anneme giderken hayat okadar kotu gorunduki gozume...diyeceksinizki hem pozitif sonucu alip nasil boyle karamsarsin ama inanin ilk saatlerde kanama ile sevincim dondu kaldiartik sevinmeye korkuyorum simdi kanamam daha az pro iciyorum surekli yatiyorum ama kendi isim oldugu icin rapor alamiyorum isler karisik ..hadi bebek en onemlisi diyorum..oda sagliksiz basladi..kalbim pirpirinanin neyi anladim biliyormusunuz aylardir hamile kalmaya calisiyorum asil sorunu unutmusum saglikli devam etmesini yani ve simdi saglikli devam edecekmi korkusu icimi sardi beni hasta ediyoryine alisip umutlanip kaybetmek perisan edecek..ve cmrtesi gunu ikinci testi yaptirmaktan vazgectim ne olursa olacak cunku belki sonuc iyi cikacak ama ben o sirada kalpkrizinden gitmis olacagim:))))delikafadulden
roniyam darısı başına sendende rabbim böyle güzel haber vermeyi nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn
sagol balance. amin insallah yarin ben de size kizlar hamileyim diye bagiririm. lutfen dua et benim icin
GÜNAYDIN MONETAMMMM.Cok sinirlendim,sen bile dagıtamamıssın buranın kasvetini:1no2Ugrasmak bile yetmez bazenfisfisfis
Kizlar gunaydin. bak siz uyudunuz kaltiniz ben hala ders calisiyorum. nasil uslu ogrencimiyim.
ya kusura bakmayin sizi SIKTIYSAM. bir yandan su sinav bir yandan da bebek olayi bir an cok SIKILDIM. esimde sehir disina cikti 3 gun yok. yani hepsi ustuste geldi. daha en az bir saat daha calismam lazim sonra uyuyacagim. sabah ta kalkip test yapacagim
Moneta sen ne sekersin ya. orda olsam sana surtunurdum azcik ki pozitifligin bana da gecsin. hep boyle kal canim arkadasim insallah guzel haberlerini de alirsin ve daha da mutlu olursun. kac gun kaldi guzel haberi almana
yalnız tek sıkıntım,,,sıvı içtiğimde popomdan ve göbişimden sızıntı vermeye başladım:roflol:
Kizlar gunaydin. bak siz uyudunuz kaltiniz ben hala ders calisiyorum. nasil uslu ogrencimiyim.
ya kusura bakmayin sizi SIKTIYSAM. bir yandan su sinav bir yandan da bebek olayi bir an cok SIKILDIM. esimde sehir disina cikti 3 gun yok. yani hepsi ustuste geldi. daha en az bir saat daha calismam lazim sonra uyuyacagim. sabah ta kalkip test yapacagim