38.haftada bebeğim dönmedi hala

benmde ilk bebeğim 6 ayımızdan itibaren tersdi ve bana zekai tahirdeki doktorum dediki senin bu bebek dönmez ve sen sezeryan olursun ama bunuda sana şuan hiç bir doktor söylemez demişti ve şu bilgiyi aktarmıştı bebeğin kafası üstte olup popo aşağıda olsa son anda bile olsa sancı ile dönebilir ama seninki çarpraz durumda o nedenle dönmez dedi yani eğer doğumunu devlette yaparsan sancı ile bebeğin dönmesini beklerler ve %50 ihtimalle dönebilir.. ama çarpraz durumda ise eğer kesinlikle dönmezmiş ben akşama kadar sancı çektim ama dönmedi sezeryan ile yaptım doğumu. Rabbim hayırlı doğumlar versin sağ salim kucağına alasın inş cnm bebeğini..

bnm ilk çocuğum evt hatta doğdu da 1.5 aylık çok sewiorum onu ya çok tatlı ilk günlerde insan sıkılıo bunalıo kocasıyla sarılıp uyumak istio uykusuzlukdan başın ağrıo gündüzleri. ama gece ağlıo acıkınca ve elini yumruk emmeye başlıo ayyy içim bi tuhaf oluo hemen kalkıyorum doyurmak için kıyamıyosun hiç o kdr tatlıki sanki dünyadaki en güzel bebek en sevimli bebek benmki babasıda bayılıo oğlum oğlum die.doğum bi hayli zor oldu ama doktordöndüğünü sölemişdi en son ultrosana girdiğimde ama doğuma gittiğimde başı rahime oturmadığını sölediler sancı da olmadı suni sancı verdiler sabah 8 den akşamüstü 4 e kdr başını ourtmaya çalşdılar ama olmadı en sonunda sezaryene aldılar.sezaryen en güzeli rahatlıkla tavsiye ederm normal doğumun o sancısını çekmekdense bana eziyet ettiler resmen işkence ettiler hem çocuğun başı oturmadı dio doktor hemde ebe beni aldı doğumhaneye çatala oturttu başımda 8 kişi vardı ıkın ıkın diolar allhm en sonunda doktor geldide aldı sezaryene allh razı olsun çok fena bi acı gerçekden sancı

Bebeğim dönmedi ve sezeryanla doğum yaptım. Şimdi bir aylık oldu.. Bence hiçbir şeyi dert etmeyin, bebek yan duruyormuş, ters duruyormuş vs. Nasıl durmak istiyorsa öyle dursun ve biz anneler bizim için hayırlı olan hangi doğum şekliyse o şekilde doğuralım bebeklerimizi. Allah hepimizin yavrusuna sağlık ve uzun ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…