• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

bende de iyi şükür ama sağolsun annem bi rahat bıraksa.grip oldum bide kansızlık ve demir eksikliğide var bnde ha bire pekmez bal yediriyo.:9:
canım bendede var kansızlık ve demir eksikliği ilaç kullanıyor musun?:34:

canım bendede var kansızlık ve demir eksikliği ilaç kullanıyor musun?:34:
ilk bir ay kullandım cnm ama mide bulantısı yaptı bende bide reflü var olmadı yani kullanamadım o yüzden kullanmıyorum.her sabah 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum.ama grip etkisi ile annem abartıp 4-5 kaşık yaptı onu :9: bol roka fila yemeye çalışıyorum roka da inanılmaz demir varmış
katılıyorum canım
çünkü bi düzen oturtmamız gerek hadi biz başlayalım kızlarda görür yazarlar biz düzenleme yaparız chatla direk ön sayfaya ekler onada kolaylık olmuş olur

ilk bir ay kullandım cnm ama mide bulantısı yaptı bende bide reflü var olmadı yani kullanamadım o yüzden kullanmıyorum.her sabah 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum.ama grip etkisi ile annem abartıp 4-5 kaşık yaptı onu :9: bol roka fila yemeye çalışıyorum roka da inanılmaz demir varmış
roka demek :53:aklımda bulunsun salatalarıma ekleme yaparım bende :21:

çünkü bi düzen oturtmamız gerek hadi biz başlayalım kızlarda görür yazarlar biz düzenleme yaparız chatla direk ön sayfaya ekler onada kolaylık olmuş olur
tamam o zaman başlayalım
şimdi tartılıp geldim gülmeyin ama tam 97 kilo olmuşum
:47:
şimdiki kilo:97
boy: 1.70
hedef kilo:60(duruma göre belki biraz daha aşşağı çekerim)

roka demek :53:aklımda bulunsun salatalarıma ekleme yaparım bende :21:
roka,ıspanak,yumurta,pekmez,kuru kayısı,kuru üzüm,maydonoz,kırmızı et
ama ben et sevmediğim için diğerlerini tüketmeye çalışıyorum.bide demir eksikliği olan kişiler fazla çay tüketmemeliymiş.günde 3-4 bardağı geçmeden ve açık şekilde içmeliymiş

tamam o zaman başlayalım
şimdi tartılıp geldim gülmeyin ama tam 97 kilo olmuşum
şimdiki kilo:97
boy: 1.70
hedef kilo:60(duruma göre belki biraz daha aşşağı çekerim)

şimdiki kilom.67.8
boy:1.63
hedef:58(belki bende 55 olabilirim ama bi duruma bakmak gerek )

roka,ıspanak,yumurta,pekmez,kuru kayısı,kuru üzüm,maydonoz,kırmızı et
ama ben et sevmediğim için diğerlerini tüketmeye çalışıyorum.bide demir eksikliği olan kişiler fazla çay tüketmemeliymiş.günde 3-4 bardağı geçmeden ve açık şekilde içmeliymiş
hepside çok sevdiğim şeyler rahatlıkla tüketebilirim çayı zaten sevmem ben kahvaltıda 1 bardak anca

demleme mi sallama mı?
benim yeşilçayım ve kayısılı çayım var ama memnun kalırsan söyle bende alıyım
:8:
demleme şeklinde aldım kendileri yapmış 5 yıldır satıyoruz herkes memnun dedi adam aldım bende.bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı atılıyomuş 5 dk bekletip süzülüyomuş snra içicekmişsin günde 3 kere yemeklerden önce. hafifi bi diyetle baa verdiriyomuş.

demleme şeklinde aldım kendileri yapmış 5 yıldır satıyoruz herkes memnun dedi adam aldım bende.bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı atılıyomuş 5 dk bekletip süzülüyomuş snra içicekmişsin günde 3 kere yemeklerden önce. hafifi bi diyetle baa verdiriyomuş.
uygulaması çok basitmiş inşallah faydasını görürsün canım

Bugün sabah tartıldim. Kilom 79.4 boyum 1.58 inşallah veririz ya. Valla eşimden utanıyorum tabi önce kendim için istiyorum sonrasında eşim için çünkü o normal kiloda yakında yanında ablasi annesi gibi görüncem. Birde boyum kısa berbat duruyo kilo;-(

uygulaması çok basitmiş inşallah faydasını görürsün canım
inş canım içinde biberiye,mate yaprağı,fundA yaprağı,yeşilçay,kekik gibi bi karışım bakaım birleşim tadı hoş itici gelmedi bana
Bugün sabah tartıldim. Kilom 79.4 boyum 1.58 inşallah veririz ya. Valla eşimden utanıyorum tabi önce kendim için istiyorum sonrasında eşim için çünkü o normal kiloda yakında yanında ablasi annesi gibi görüncem. Birde boyum kısa berbat duruyo kilo;-(
ilk kendimiz sağlımız için daha sonra eş sevgili öyle gelsin tatlım.birlikten kuvvet doğar hep birlikte vericez senin boyun kaç hedefin ne bizim gibi yaz sende yaş boy şuanki kilo hedef kilo şeklinde

chatla cım senin için bi kolaylık yaptım.

------------------------yaş----------boy --------başlangıç kilo -------şuanki kilo ---------hedef -------------

chatla --------------------22------------ X -------------135---------------98-----------------65

gamyoncu ---------------- 23 ----------1.70 ------------97---------------97-----------------60

elifcik_45 -------------------23----------1.63------------70.8-------------67.8----------------58

karabiber01 ----------------36------------X --------------77.1------------ 75.6 ---------------X

zehragrbzdrn ---------------27 ----------1.68--------------82-------------- 82----------------60

kate03 --------------------28 -----------1.58 -------------79,5------------- 79.5 ------------ 60

KURALLAR

1-Biz diyet yapmıyoruz sağlıklı yaşıyoruz ona göre kurallar koymamız gerekiyo ilk kuralımız bu diyet değil.sağlıklı yaşam.

2-abur cubur kesinlikle yok.eğer yenilirsede ceza vericez birbirimize.bir dilim pizza=50 zıplamak yada 30 dk yürüyüş gibi

3-birbirimizi uyarıcaz daha dikkatli olmamız gerektiğini söylemek gibi

4-bizim için kolaylık sağlıycak çay olur başka şey olur tavsiyelerde bulunucaz

5-genel olarak bildirim yapalım yediklerimizi hergün söyleyelim mazeretler hariç tabiki.

unutmayalım önceliğimiz motive etmek ve hep birlik olup kilo vermek.
AZmin elinden ne kurtulur

chatla cım bunlar taslak çarpı koyduğum yerler bilmediğim yerler kızlar bakar söyler ona göre düzenleme yaparsın canım.eklemek istediklerini alta eklersin epey bi sorunlar var sanırım o yüzden direk kopyalarsın şekerimm gelmişken kurallarıda kondurdum :17:

Son düzenleme:
Back
X