• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

kızlar kusura bakmayın gelemedim şimdi msjlarınızı okuyup cevaplayacağım ama öncelikle anlatmak isterim ki ananemin rahatsızlanması sebebiyle sizden ayrıldıktan sonra annemden gelen telefonla acilen hastaneye gittim haberde veremedim evede biraz önce girdim hemen buraya koştum aşırı uykusuzum ama sizlere bunu anlatmam lazımdı çoookk üzgünüm çokkk giremediğim için beni affedin böyle bi aciliyet olmadığı sürece her zaman buradaım tekrar özür dilerim...

geçmiş olsun canım.

kızlar kusura bakmayın gelemedim şimdi msjlarınızı okuyup cevaplayacağım ama öncelikle anlatmak isterim ki ananemin rahatsızlanması sebebiyle sizden ayrıldıktan sonra annemden gelen telefonla acilen hastaneye gittim haberde veremedim evede biraz önce girdim hemen buraya koştum aşırı uykusuzum ama sizlere bunu anlatmam lazımdı çoookk üzgünüm çokkk giremediğim için beni affedin böyle bi aciliyet olmadığı sürece her zaman buradaım tekrar özür dilerim...

canım çokk geçmiş olsun özüre gerek yok bence sonuçta hastalık tekrardan çok geçmiş olsun
:16:

Planladığınız yemeği bitirdiniz ve hala karnınız aç mı?:56:

Hiç üzülmeyin, tok olduğunuz mesajı 20 dakika içinde beyninize gidecek..:42:

Bekleyin bakalım 20 dakika sonra ne hissedeceksiniz?:34:

Herhangi bir şeyi yiyemiyor olmak size haksızlık gibi göründüğünde bunun doğru olduğunu düşünün.

Sonra kendinize şu soruyu sorun:

"Hangi haksızlığı tercih ederdim? Bunu yiyememek mi kilo verememek mi?"

SIVI TÜKETMEK İÇİN KESİNLİKLE SUSAMAYI BEKLEMEYİN!!!

İdrar renginiz koyu sarı ise yetersiz su alıyorsunuz demektir.

İçtiğiniz su miktarını her gün ölçerek,yeterli miktarda olup olmadığını kontrol edin

Ayrıca içtiğiniz suyun sıcak yada soğuk olması yağ yakımı için önemli değildir

.Aralarındaki tek fark mideyi terk etme hızlarıdır.

Soğuk su mideyi 20 dakikada,sıcak su ise 80 dakikada terk eder.Günde 10 bardaktan az su tüketmemeye çalışın...

Yiyecek ikramlarından ve hayır diyememekten sıkıldınız mı?
Yemezsem ikram eden kırılır, ayıp olur mu diyorsunuz?
Yemenizde ısrarcı olunan yiyeceği düşünün ve o yiyeceğin size uzun vadede çok ciddi rahatsızlık verdiğini hayal edin. Ayda en az 4 kez böyle bir teklifi reddetmediğinizde ve her bir ekstra yiyecekten 1000 kcal aldığınızda ayda 4000 kcal ve yılda 48000 kcal ve bu da 6 kg alımına neden olur. Resme geniş açıdan bakmaya çalışın ve kararlılıkla yiyecek için ısrar eden kişilere hayır diyin..!

522921_531219673562531_1181020718_n.jpg

Limonu sevin!
Salatalarınıza ve çaylarınıza bolca eklediğiniz limon hem C vitamini içeriği nedeniyle metabolizmanızı hızlandırır hem de yiyeceklerin şeker oranını düşürerek daha tok kalmanızı sağlar.
Bağışıklık sisteminizi güçlendirdiği için de kışın bol limon öneriyoruz..

392142_523375394346959_1181363515_n.jpg

317854_508367315847767_1378653025_n.jpg

Eğer çok iştahlıysanız ve bununla baş etmek istiyorsanız işte size bazı öneriler:
Yiyecekleri uzun süre çiğneyin. Mide ile beyin arasında tokluk sinyali 20 dakikada oluşuyor. O nedenle yavaş yemek, daha az yemeyi ve daha uzun süre tok kalmayı sağlıyor.
İştahınız açılıyor ve yemek hayali kuruyorsanız işe su içerek başlayın. Su içmek midede dolgunluk yapacağı için yiyeceğe karşı ilgiyi azaltır.
Tuzlu, baharatlı, şekerli yiyeceklerden uzak durun.

ye%C5%9Fil%20%C3%A7ay.hlarge.jpg

Yeşil çay için !!!
Eğer bu yılki hedefiniz karın bölgenizde toplanan yağları eritmekse, yeşil çayı da diyetinize eklemeyi unutmayın! Yapılan çeşitli çalışmalar yeşil çayın egzersize bağlı kilo kaybını artırıcı özellikte olduğunun ipuçlarını veriyor.

230437_491099410907891_732753978_n.jpg

Bir adet salatalık 11 kalori… İlle de abur cubur yemek istiyorsanız, 2-3 salatalığı doğrayın ve kıtır kıtır yiyin… Eliniz ve ağzınız oyalanacaktır.

23928_506768772674288_2139732094_n.jpg

Sabah kahvaltı yapmadan güne başlamak obezite oluşumuna zemin hazırlar. Ne kadar az zamanınız olursa olsun uyandıktan 1 saat sonraya kadar kahvaltı yapmak metabolizmanızın iyi çalışması için gereklidir.

199756_529740117043820_1572305303_n.jpg

Egzersize başlamadan 2 saat önce yemeğinizi mutlaka yemiş olmanız gerekir. yemek yedikten hemen sonra yapılan egzersizler hem fiziksel aktivitedeki verimi düşürür, hem de yağ yakımını olumsuz etkiler…

yaa kızlar nerdesiniz yoksa başlamadan bitirdik mi?

Sahur = 1 cigkofte lavasi-2 yumurta haslanmis - 1 haslanmis patates - 10 zeytin - yesillik-5 kuru uzum

Iftar = 10 yaprak sarma ( kucuklerindn)-1 kase corba - salata

9 lu cayimi hazirliyorum.Iftar ve sahur arasi bitirmeyi planliyorum.

Bu arada gamyoncu paylasimlar cok guzel.Emegin icin tesekkurler. :)

chatla geçmiş olsunnn annen en kısa zamanda iyileşir inşallah
gamyoncuuu inşallah yarınn herkes toparlanır biraz
benn diyetimde 6ncı gündeyim diyetime 77.2 ile başladım
sabah,
tam buğday ekmeğiyle tost yaptım yarım domatesle yedimm
ara 1 nescafe
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmekle
akşam yine çorba oldu ama olsunn artıkkk
sabah kilomda azalma olur diye umud ediyorum

Planladığınız yemeği bitirdiniz ve hala karnınız aç mı?:56:

Hiç üzülmeyin, tok olduğunuz mesajı 20 dakika içinde beyninize gidecek..:42:

Bekleyin bakalım 20 dakika sonra ne hissedeceksiniz?:34:

güzelmişşş 20 dakika beklemek
gamyoncuu ben seni tanıdımmm mesajlarından nasılsınnn
sen sankii başlarda bu kadar kilolu değildinn ötekii günlüğünden okumuştumm senii

Merhaba kızlar bugünlerde arayış içindeyim az önce başka bi guruba mesaj yazdım ama burayı okuyunca tam aradığım yer olduğunu anladım. Ben diyet yemekleri hazırlamaktan nefret ediyorum evde ne piserse onu yiyorum. Konu sahibi arkadaş hislerime tercüman olmuş. Kendimi tanıtayim 1.58 boyunda 79.5 kiloyum. 8ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 73leri gördüm emzirme bahanesiyle yedimde yedim ve sonuç bu:-( bir gün başlıyorum akşam yemeğinde bitiriyorum ve bıktım artık giydiklerim yakışmıyor 46beden oldum. Artık dur demek istiyorum benide aranıza kabul ederseniz sevinirim. Verilecek 20 kilom var ilk başta 10 kilo vermek istiyorum.

Bu arada kahvaltı masasına 12de oturuyorum haliyle 2 öğün yiyorum

Yaşımi yazmayı unutmuşum 28yaşındayim 2çocuk annesiyim. Artık bıktım kilolu olmaktan irademe sahip olamiyorum. Çevremdekilerin çok kilo almışsın demelerinden bıktım artık böyle ışte bu sefer zayıflamak istiyorum ama başlayıp bırakıyorum emzirıyorum sütümde gitmeyecek kadar yemem lazım ek gıdaya geçtik ama kuru meme gibide emmesin yavrum:-)

Back
X