37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

öyle de ama onlar artık cıısssssssss

sen ne güzel doğum yapmışsın bizde oda yok

yaptımda gel bıde bana sor 8 sene uğraştım neden bılıyomusun hep bu kılolar yüzünden pkoyum ben kılo yapıyo o çok kılo yaptıkçada hormanlar hepten bozuluyor inanın sağlıklı olsanız bıle kılo vermeden hamıle kalmayın

şöyle de kendine ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.ilk olarak abur cubur alma eve.onun yerine kuru kayısı fındık leblemi özellikle beyaz leblebi al derim.yarın ilk işin o olsun.
sonra ilk baş şöyle düşün kahvaltıda sınırlama yok istediğini ye hamur işi fazla abartmadan tabi.özellikle karbonhisrat tüketiceksen gündüz saatlerini seç akşam yediklerimiz direk yağa dönüşüyo çünkü.7-8 den snra çay türü şeyle
r hariç bişi yeme.
diyet mantığımız aynı süppper:32::32:

şöyle de kendine ben diyet yapmıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.ilk olarak abur cubur alma eve.onun yerine kuru kayısı fındık leblemi özellikle beyaz leblebi al derim.yarın ilk işin o olsun.
sonra ilk baş şöyle düşün kahvaltıda sınırlama yok istediğini ye hamur işi fazla abartmadan tabi.özellikle karbonhisrat tüketiceksen gündüz saatlerini seç akşam yediklerimiz direk yağa dönüşüyo çünkü.7-8 den snra çay türü şeyle
r hariç bişi yeme.

elif geçekten bunları bana sıksık tekrarla lütfen hatta ben bunları yazıp buzdolabına yapıştırayım sanırım insanlar beyınde bitirme işini böyle yapıyor

hemen anlatıyım tatlım

alıntı ile cevapla varya onun yanında ki artı olan yere basıyorsun

mesela benim mesajımda ki artı sonrada elifin sonra da katienin vs hepsi toplu geliyor
teşekkür ederm tatlım
baya bi araştırdım cnm öyleymiş.kalori hesaplıyorum hep ben hatta tkakıldığım ste var.fittingo.com diye

ilk sayfaya yazarız ayrıca kilo boy hedef şeklinde bi tabloda süper olur :34:

olur cnm.kış aylarında dışarısı biraz zor oluyo çıkması çünkü.bende şuan çalışmıyorum devamlı evdeyim o yüzden iyi oluyo
tamam canlarım yapalım fakat yarın yapsak eminim 1 2 kişi daha gelir oşekilde hazırlayalım vede saat baya geç oldu yatmamız lazım artık kızlar hadi yatınnn sabah erkenden kalkıp gerinme hareketleri yapıcaz spor yapıcaz vs :34::34:
hoşbuldum :3::3:ama ne lezzetli yıyecek onlaryaa :14::14: onlardan ayrı kalmak sevgiliden ayrı kalmaktan beter :27::27::27:

canım vermen gereken kilo az yani bana göre az çünkü ben 70 kilo vermek için bu yola başladım ve inan bana benim yerimde olmak istemezsin yememekk çok daha iyi çünkü ozaman sevgili bile bulunmuo :50::50:

yaptımda gel bıde bana sor 8 sene uğraştım neden bılıyomusun hep bu kılolar yüzünden pkoyum ben kılo yapıyo o çok kılo yaptıkçada hormanlar hepten bozuluyor inanın sağlıklı olsanız bıle kılo vermeden hamıle kalmayın
kusura bakma canım seni üzdüysem

bende 2 senedir uğraşıyorum olmadı o nedenle öyle yazmıştım

o zaman demek ki önce kilo sonra beişşşşşşşşşş

inşallah :5: kendımı bıldım bıleli abur cuburu çok severım şimdi oğluma arada vereyım dıye bulunduruyorum ama kendım daha çok yıyorum şu beyınde bitirme işini bı öğretemedim kızlar ya ben beynıme ben evdeydim ama pazartesi çalışmaya başlıyorum sırf kılo vereyım hareket olsun dıye hiç bilmediğim bi işe girdim koşturmak için sanırım bı kahvaltı düzenı falan edınırım evdeyken saat 4 e kadar açdurup sonra çatlayana kadar yıyorum :5: düzenli beslenme örneklerı verelim bene bırbırımıze dıyet çok zor ve vereceğimiz kılolar 3 5 değil uzun vadede sıkılabılırız

hııım bende evdeyim canımm ayrıca topik aşkanı da çalışmıyor ne kadar ortak yönümüz var:nazar::nazar::nazar:
aynen cnm ya.insanız bi yerde pes ediyoruz pes etmeyi engellmek motive içi harika biyer olucak hepbirlikte el ele inş veicez lanet kiloları.

zayiflama-resimli-e0410a.jpg

teşekkür ederm tatlım

tamam canlarım yapalım fakat yarın yapsak eminim 1 2 kişi daha gelir oşekilde hazırlayalım vede saat baya geç oldu yatmamız lazım artık kızlar hadi yatınnn sabah erkenden kalkıp gerinme hareketleri yapıcaz spor yapıcaz vs :34::34:

canım vermen gereken kilo az yani bana göre az çünkü ben 70 kilo vermek için bu yola başladım ve inan bana benim yerimde olmak istemezsin yememekk çok daha iyi çünkü ozaman sevgili bile bulunmuo :50::50:
tamam cnm yarın yap zaten bencede yarın daha iyi olur

teşekkür ederm tatlım

canım sen bekarmısın kızlar kımse kımseyı tnanımıyor bu yuzden sordum ben kendımı tanıştırayım bırbuçuk yaşında oğlum var çok yakında 30 yaşında olucam :14::14:

yok canım üzülmedim çok geride kaldı ogunler sadece kılo almamdakı asıl sebbı yazmak istedim yoksa çikolataların günahı yok hep tedavı :27::27::27:şaka tabı çoccuğa bakmak için bile zayıf olmak gerekiyor hatta emzırmek için kılolularda fazla süt olmuyormuş ki bende fazla olmadı bide hamılelıkte alınan kılolar var tabı çocuğa verimli olabılmek için ruhsal olarakta iyi durumda olmak gerkeıyor kılo sorunu olan bırıde ruhen pek mutlu olamıyor

“Metabolizma Hızlandırıcı Çorba”mızın tarifi:

Malzemeler:
2 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızıbiber
1 küçük boy kuru soğan
½ demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvı yağ

Yapımı:
1. Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin.
2. Soğumaya yakın, ½ demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için. bu malzemelerden kötü bi tad çıkmaz gıbı geldi bana denemek lazım bu çorbayı arada

canım sen bekarmısın kızlar kımse kımseyı tnanımıyor bu yuzden sordum ben kendımı tanıştırayım bırbuçuk yaşında oğlum var çok yakında 30 yaşında olucam :14::14:

yok canım üzülmedim çok geride kaldı ogunler sadece kılo almamdakı asıl sebbı yazmak istedim yoksa çikolataların günahı yok hep tedavı :27::27::27:şaka tabı çoccuğa bakmak için bile zayıf olmak gerekiyor hatta emzırmek için kılolularda fazla süt olmuyormuş ki bende fazla olmadı bide hamılelıkte alınan kılolar var tabı çocuğa verimli olabılmek için ruhsal olarakta iyi durumda olmak gerkeıyor kılo sorunu olan bırıde ruhen pek mutlu olamıyor
ben tanıtayım kendimi

ismim yeliz 23 yaşındayım 3.5 yıldan beri sevdiğim adamla evliyim daha öncesinde 4 yıl konuştuk

çocuğum yok çalışmıyorum benden bu kadar sormak istediklerinizi cevaplarım

chatla bu arada senı aşırı teprik edıyorum nasıl başardın bukadar kıloyu verdin gerçekten harıkasın kıloların duraksama dönemı falan oluyormuş onlar içinde kürler falan vardı araştırıp paylaşalım işimize yarayacak şeyleri hazırana kadar zapzayıf olalım :16::16::16:
tşk ederm cnım. duraksama dönemimde oldu tabiki ozaman dahada fazlalaştırdım sporu diyeti sıkılaştırdım biraz zorlanıo ama atlatıo insan tabi kür mür bilmiyorum ben :) banada öğretin kız onları :D

r hariç bişi yeme.
çok doğru katılıyorum bende artık bu tarzda besleniyorum gerçi diyorum ya ben başlarda çoook zorlanmıştım yememek zordu bırakamıyorum vs ama çok şükür bıraktım azaltada azaltada olsa bıraktım ıvır zıvırı

pko çook beter bendede var doktor doğum kontrol hapıda verdi fazla kilomun yaklasık 20 kilosunun suçlusu o haplar!!tabi sonra bıraktım hapları :S ayyy bebekkk diye diye yanıyorum

Allah hepimize isteyen herkese nasip etsin tez zamanda yarabbimmm

aynen cnm ya.insanız bi yerde pes ediyoruz pes etmeyi engellmek motive içi harika biyer olucak hepbirlikte el ele inş veicez lanet kiloları.
vericez tatlım biz yanyana olduktan sonra hıııhhh:34:

OKUYALIM BİLİNÇLENELİM

-Planlama Hatası: Eğer kilo vermeden önce hedeflerinizi belirlemezseniz girişiminiz başarısızlıkla sonuçlanabilir. Kendinize bir hedef koymanız bu hedefe ulaşmak için daha istekli egzersiz ve diyet yaparsınız. kilo vermeden önce bir diyetisyene danışabilirsiniz ve ideal kilonuzu hesaplatarak hedefinizi koyabilirsiniz

-Kahvaltı yapmamak .Kahvaltı sizi güne hazırlayan en önemli öğündür. Atlandığında daha az kilo verecek, metabolizmanız yavaşlayacak, konsantrasyon problemi yaşayacaksınız

-Su içmemek.Su besinlerin sindirilmesi, metabolik atıkların atılması, metabolizmanın hızlanması ve dolayısıyla kilo kaybı için elzemdir. Günde 2-2,5 lt su içilmelidir ama tükettiğiniz çay, kahve, meyve suyu veya bitki çayları suyun yerini tutmamakta..

-Diyet yaparken kilo almanın nedenlerinden biri, tüm gün aç kalıp sadece akşamları yemek yemek aç kalan vücut, bu durumun devam edeceğini düşünür ve savaşa hazırlanır gibi yediklerini depolamaya başlar. Daha sonra ilk yediğinizi aç kalacağım diye yağa dönüştürür.tek öğün kolayca zayıflatır fakat yanlış bir uygulamadır kilolar daha fazla geri döner

-Diyet yapan kişinin yaptığı en önemli hatalardan biri vücuda yeterli miktarda karbonhidrat vermemektir. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı önce kandan almaya çalışır. Glikoz oranı düştüğünde kan şekeri de paralelinde düşmeye başlar. Sonrasında vücut kas içerisindeki karbonhidratları kullanmaya başlar ve bu durum kas kaybı anlamına gelir. Bu sırada vücut kasla beraberinde su kaybına uğrar. Yani diyette karbonhidratı kesen kimse tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil kas ve sudur.

-Kendinizi Başkaları İle Karşılaştırmayın: Her zaman sizden daha güzel, daha zengin ve daha zayıf birisi olacaktır. Herkesin kendine özgü bir genetik yapısı vardır ve bu yapı kilo alımı ve veriminizi etkiler. Kendinizi başkaları ile karşılaştırmak hedeflerinize ulaşırken motivasyon eksikliğine neden olabilir.

-Vücudumuzun günlük olarak yaklaşık 40 farklı besin ögesine ihtiyacı vardır. Tek yönlü beslenmek, yani zayıflama süresince sadece bazı besinleri tüketmek uzun vadede bazı besinlerin yetersizliğine sebep olur. Dolayısıyla gün geçtikçe sağlıksızlaşırsınız. Bu nedenle sadece protein diyeti, elma diyeti veya benzeri isimlerle kulaktan kulağa yaygınlaşan tek düze programlardan mutlaka sakın.

-Zayıflama sürecinde kilonuzu merak edip sürekli tartılanlardan mısınız? Yapmayın. Unutmayın kilo kaybetme hızı sabit değildir. Bazı günler daha hızlı kilo verirken bazı günlerde hiç kilo veremeyebilirsiniz. Tartının ibresinin aşağı doğru gidişini görmek çok keyifli ancak kilo vermediğiniz gün tartıldığınızda motivasyonunuzu çok çabuk kaybedebilirsiniz. “Herşeyi düzgün yaptım ama verememişim, bende bir sorun mu var?” veya “Olmuyor işte! Ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum!“ gibi bir dizi düşünce de zihninizi kemirmeye başlayacaktır. Haftada 1 defa tartılmak ise kilo kaybınızı daha net görmenizi sağlar ve olası duraksamaları daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz. Öyleyse tartıyı sadece haftada bir defa ortaya çıkartın.

-Bir çok kişi zayıflarken sadece yemeklerini kısıtlamayı tercih ediyor. Oysa fiziksel aktiviteyi artırmak kilo kaybını oldukça kolaylaştırır. Ayrıca diyet boyunca motivasyonunuzu artırır ve cildinizin sarkmasını engeller.

tşk ederm cnım. duraksama dönemimde oldu tabiki ozaman dahada fazlalaştırdım sporu diyeti sıkılaştırdım biraz zorlanıo ama atlatıo insan tabi kür mür bilmiyorum ben :) banada öğretin kız onları :D

pko çook beter bendede var doktor doğum kontrol hapıda verdi fazla kilomun yaklasık 20 kilosunun suçlusu o haplar!!tabi sonra bıraktım hapları :S ayyy bebekkk diye diye yanıyorum

canım hep birlikte öğrenıcez bende araştırmaya başladım bu işi artık ciddiye alıyorum

pko kıloyla bırlıkte ilerliyor ne yazikki pkonun etkilerının azalması için kılo vermek lazım ama biyandanda kılo verdirmiyo bizim işimiz daha zor

psıkolojık olarakta hazırlanmak için bı kıyafet seçin dıyordu bı makalede zayıflayınca bunu gıyıcem diye bence bunuda uygulayalım

“Metabolizma Hızlandırıcı Çorba”mızın tarifi:

Malzemeler:
2 orta boy kabak
1 orta boy domates
1 orta boy tatlı kırmızıbiber
1 küçük boy kuru soğan
½ demet maydanoz
1 yemek kaşığı sıvı yağ

Yapımı:
1. Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin.
2. Soğumaya yakın, ½ demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için. bu malzemelerden kötü bi tad çıkmaz gıbı geldi bana denemek lazım bu çorbayı arada
deneyelim valla yarın pazara gideyimde hele :S
ben tanıtayım kendimi

ismim yeliz 23 yaşındayım 3.5 yıldan beri sevdiğim adamla evliyim daha öncesinde 4 yıl konuştuk

çocuğum yok çalışmıyorum benden bu kadar sormak istediklerinizi cevaplarım

yaklaşık sayıılırız canım:) bende 22 yaşındayım ocakta 23 2 ay sonra yani :) 3 yıl 2 aydır evliyim :) okuyorum bi yandanda özel ders veriyorum ama bu sene boştayım şy kilom gitsin etsin seneye devam edicem bu sene okula gitmeyi düşünmüyorum evdeyim yani :)

elif geçekten bunları bana sıksık tekrarla lütfen hatta ben bunları yazıp buzdolabına yapıştırayım sanırım insanlar beyınde bitirme işini böyle yapıyor
seve seve paylaşırım hatırlatırım cnm.bnde daha öne çok uğraştım hatta ilk zamanlar seneler önce aç kalarak zayıflarım sandm evet 62 ye kadar düştüm ama gene aldm.çünkü aç kalarak olucak iş değil.yiye vucuduma zarar vermeden veriyosun ve verdiğin kilo kalıcı oluyo.
insanız biyerde açlıktan patlak verip bırakıyoruz diyeti o yüzden şöyle düşün bn sağlıklıda yaşıcam herşeyden azar azarda yicem.örneğin.sen bir dilim pastadanda aynı hazzı alırsın bir çataldanda.inan aşırı zorlu sınav sonrası beynimde bitirdim.artık birazıcık kaçırsam vicdan azabı çeker oldum.kendini zorlama sakın ama şartlandır.sonuçta mesela o çikolatayı yuttuktan snra bişi yok yutana kadar bir parça ye ama tadını doya doya alarak ye.bitirmek için uğraşma bırak yarım kalsın.elbette kaçamaklar oluyo ama haftada bir ikiyi geçmeden.şöyle düşün kendini gece yatınca 36-38 bedende hayal et.fit bi vucut herkes zayıfsın gözüyle bakıyo.kilo muhabbeti olunca sıkılmadan tak söylersin kilonu filan şeklinde
:34:

canım hep birlikte öğrenıcez bende araştırmaya başladım bu işi artık ciddiye alıyorum

pko kıloyla bırlıkte ilerliyor ne yazikki pkonun etkilerının azalması için kılo vermek lazım ama biyandanda kılo verdirmiyo bizim işimiz daha zor

aynen canım :S pko işi bozur ha bu arada anlatmadım ben haşimato hastasıyım troidlerde bozuk yani :s ama bunlar bni durdurmadı kızlar ya verdim sonuçta isteyince oluyorda bnm en buyuk derdim bebiş :(

seve seve paylaşırım hatırlatırım cnm.bnde daha öne çok uğraştım hatta ilk zamanlar seneler önce aç kalarak zayıflarım sandm evet 62 ye kadar düştüm ama gene aldm.çünkü aç kalarak olucak iş değil.yiye vucuduma zarar vermeden veriyosun ve verdiğin kilo kalıcı oluyo.
insanız biyerde açlıktan patlak verip bırakıyoruz diyeti o yüzden şöyle düşün bn sağlıklıda yaşıcam herşeyden azar azarda yicem.örneğin.sen bir dilim pastadanda aynı hazzı alırsın bir çataldanda.inan aşırı zorlu sınav sonrası beynimde bitirdim.artık birazıcık kaçırsam vicdan azabı çeker oldum.kendini zorlama sakın ama şartlandır.sonuçta mesela o çikolatayı yuttuktan snra bişi yok yutana kadar bir parça ye ama tadını doya doya alarak ye.bitirmek için uğraşma bırak yarım kalsın.elbette kaçamaklar oluyo ama haftada bir ikiyi geçmeden.şöyle düşün kendini gece yatınca 36-38 bedende hayal et.fit bi vucut herkes zayıfsın gözüyle bakıyo.kilo muhabbeti olunca sıkılmadan tak söylersin kilonu filan şeklinde
:34:

çok güzel anlatmışsın elifçim en sınır durumda ne bılıyomusun bı mağazanın vıtrınene bakarken daha aşağılanmak bu kıyafetler hiç sana olurmu ne bakıyosun der gibi bakıyo içerdekiler herşey 34 beden

Back
X