doktor bana çatı muayenesi yapmamıştı sadece açılma varmı diye bakmıştı ve doğumdada sürekli bakıyorlar nekadar açılma var diyeCati muayenesi illa olmak zorunda mi
büyük ihtimalle kendini kasmışsındır canım muayeneyi bebeğine kavuşmak için bir araç olarak gör başka şeyler düşün madem n.doğum istiyorsun o muayenenin kaç katını yaşayacaksın sadece ilk oldğu için zor geliyor kasma kendini ben de cumtsi çatı muayenem var merakla bekliyorum o günü nasıl olacak hiç b ilmiyorum
arkadaslar ben 38 haftmda gittigimde nstde hic sancin yada kasilma gorunmuyo simdi cati muayensi yapsam canin acir dedi yapmadi cnm senin varmiydi kasilman fln
yani kızlar bir kere normal doğum yapmış biri olarak ben bile kasıyorum kendimi bence çok normal refleksle kasıyorsun yapcak bişey yok ilk doğumumdaki doktor çok tepki vermişti inşallah bununla aynı sorunu yaşamayız ama gerçekten ilk başta bi kasıyorsun yani...
yani kızlar bir kere normal doğum yapmış biri olarak ben bile kasıyorum kendimi bence çok normal refleksle kasıyorsun yapcak bişey yok ilk doğumumdaki doktor çok tepki vermişti inşallah bununla aynı sorunu yaşamayız ama gerçekten ilk başta bi kasıyorsun yani...
benim bugun ikinci muaynemdi çok canım yandı. İkisinde de çok bağırdım. Doktorum da sağolsun senbuna dayanamıyosun normal doğuma nasıl dayanacaksın dedi hepten bi korktum. Kendimi kastığım için muayne edemiyormuş. Muayne edemediği hali bu kadar canım yanıyosa muayne ettiği hali nasıldır bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?