• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

37. Haftada çatı muayenesi ile ilgili sorunum var. S.O.S.

bu çatı muayenesi normalde gittiğimizde yapılan jinekolojik muayene gibi bişey galiba dimi.gerçi o muayenelerde bi alet sokup ultrasonla bakıyodu çatı muayenesinde sadece el yordamıylamı bakıyo.bide bende epidural normal doğum yapıcam kısmetse yapan varsa biraz anlatabilirmi

perşembe çatı muayenesi oldum o kadar da acılı değil gerçi benim doktorum çok kibarca yaptı,bütün elini sokmadı en azından:)
pelvisin ağzının her yönünü kontrol etti genişliğin uygun olup olmadığına baktı. bence hiç de korkulacak birşey değil çatı muayenesi ama ben doktorum erkek olduğu için biraz utandım haliyle:17::17:

ben 26 haftalık hamileyim ve geçen hafta acile kaldırıldığımda bebeği kontrol ettikten sonra ne oldugunu bile anlamadan bacakları ayırıp içime kocaman şeffaf bir şey koymaya çalıştıklarında yaşadım bu muayneyi! hayatımın en kötü günüydü! herhalde o kadar kasılmışım ki o şey içime girmedi bir türlü ittirdikce ittirdi canımın acımasını anlatamam! sonra elle kontrol ettı ve sen hayatta normal dogum yapamazsın dedi bana. moralım o kadar bozuk ki... ben normal doğum istiyordum ve bu muayneden sonra şu an doğum fobisi başladı bende :(

nasııl yanii :s çok ürkütücü okuduklarım.. sezaryen düşünüyorsak da lazım mıymış bu çatı muayenesi.. Ayy fenalık bastı okudukça..

Allah aşkına büyütmeyin okadar

Bugün 37+2 günlük hamileyim dün 3 kere su sızıntısı yaşadım diye doktoruma gıttım kontrol etmem lazım dedi beklemıyodum da tamam dedim çıktım çatala önce turnusol kağıdı için test yapmam lazım dedi şeffaf bir rahim ağzını hafif açan bırsey soktu ve ınannın hiç bişey hıssetmedım

daha sonra açıklığıma bakmak istedi el ile inanın onu bıle hıssetmedım 2 cm açıklığım varmış kasma kendını dedı ama ben anlamadım bıle kasacak bısey yok.Bıraz ayıp bır tabır olabılır belkı ama eşinizin penisi nasıl giriyorsa kı onda hafıf acı yasasamda ben bunu hıc hıssetmedım :1::1:

kesinlikle acı veren bir durum yok. acıyanların ya ağrı eşiği çok düşük ya da kendilerini çok kasıyorlar. ben sezaryen düşünüyordum, 36 haftalıkken nst de sancı çıktı. muayene etmek istedi doktorum. jel sürüyor ve iki parmağını sokuyor, ben kendimi kastığım halde acımadı, sadece insan biraz utanıyor mu desem, huylanıyor mu desem öyle bi şey hissettim. doğumdan daha çok korkuyorum çatı muayenesinden diyenler var. 5-6 sn sürüyor, korkacak hiç bi şey de yok. burdaki olumsuz yorumları okuyup acıyacak diye şartlamayın kendinizi...

Back
X