• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36 Yasindan sonra ask evliligi olur mu...?

İlle körkütük aşık olmak zorunda değilsiniz. Yeni da his vakit geçirdiğiniz, birazda arzu duyduğunuz biriyle çok güzel ilişki kurabilirsiniz. Kuzenim yaklaşık 2 ay önce 40 yaşında bir evlilik yaptı. başlarda normal bir ilişkiydi şuan eşine aşık.

3 yıl boyunca aşık oldunuz beklediniz emek verdiniz ülkeler arası aşk yaşadınız da ne oldu ? Acaba biraz da mantıklı mı baksanız ilişkilere. Hayır mantık denilince neden sadece sevmiyorum ama iyi birisi işte zengin kariyerli vs.geliyor akla.

ilişkiye başlamadan mantıkla yaklaşılır. Mantık, benzer aile yapıları benzer kariyer benzer hayat bakış açısı benzer kültür. Aynı anda hepsinden biraz bulunca emin olun zaten aşık oluyorsunuz. Gönlünüze göre olur umarım
Ben ugrastigim icin pisman degilim acikcasi. Ama karsiligini görememek tabi insani üzüyor. Mantigi hic bir zaman devre disi birakmadim tabi ki. Size katiliyorum bu konuda. Ayni denge ve seviyede olmak gerekiyor.

3 yıl boyunca aşık oldunuz beklediniz emek verdiniz ülkeler arası aşk yaşadınız da ne oldu ? Acaba biraz da mantıklı mı baksanız ilişkilere. Hayır mantık denilince neden sadece sevmiyorum ama iyi birisi işte zengin kariyerli vs.geliyor akla.

ilişkiye başlamadan mantıkla yaklaşılır. Mantık, benzer aile yapıları benzer kariyer benzer hayat bakış açısı benzer kültür. Aynı anda hepsinden biraz bulunca emin olun zaten aşık oluyorsunuz. Gönlünüze göre olur umarım
Eklemeden geçemedim. Bir mantık daha 33 yaşındayken tanıştınız anladığım kadarıyla. 33 yaşında ki bir kadın 20 li yaşların başında ki genç kız gibi olamaz 3 yıl ilişki niye ? Birde sorunları vardı demişsiniz 37 yaşındaki adamın düzeni oturmadıysa hâlâ sorunları var ise nasıl aşacaksınız zaten bellidir adamda bir şeyler eksik.

İlle körkütük aşık olmak zorunda değilsiniz. Yeni da his vakit geçirdiğiniz, birazda arzu duyduğunuz biriyle çok güzel ilişki kurabilirsiniz. Kuzenim yaklaşık 2 ay önce 40 yaşında bir evlilik yaptı. başlarda normal bir ilişkiydi şuan eşine aşık.
Zaten hic bir zaman kör kütük asik olmadim. Hatta hic olmamistim. Ama ona oldum ve güzel olur her sey diye ümit ettim. Ilk bakista ask olmaz bencede. Inanmiyorum öyle bir seye. :)

Eklemeden geçemedim. Bir mantık daha 33 yaşındayken tanıştınız anladığım kadarıyla. 33 yaşında ki bir kadın 20 li yaşların başında ki genç kız gibi olamaz 3 yıl ilişki niye ? Birde sorunları vardı demişsiniz 37 yaşındaki adamın düzeni oturmadıysa hâlâ sorunları var ise nasıl aşacaksınız zaten bellidir adamda bir şeyler eksik.
Hosgörülü davrandim. Asinilmayacak bir durum gibi gelmedi bana. Bilmiyorum. Duygusal yanasdim duruma ve sonuc itibariyle bitti :).

Görümcem 39 yaşında ve yeni evlendi, birbirlerini çok seviyorlar ve eşi gözünün içine bakıyor, ne derse yapıyor.

Ben de 31.5 yaşımda yaklaşık 8 senelik bir ilişkiden çıktıktan 6 ay sonra şimdiki eşimle çıkmaya başladım, bir daha asla olmayacağını düşündüğüm kadar da aşık olup 33 yaşımda evlendim.

Şans hep var, kendinizi üzmeyin. Allah iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin 🙏

Ben 30 yaşındaydım hayattan aşk anlamında pek ümidim kalmamışken ( yaşadığım durumlardan dolayı) biri çıktı karşıma öyle bir anda pat diye, 2 hafta tanıştık çıktık ettik derken 3 hafta sonra nişan oldu ve 1 ay sonra evlendik şuan 2. Yılımızdayız ve 2. Çocuğumuzu bekliyoruz Allah nasip ederse
Yani hiç bir zaman bitti deme heran herşey olabilir hayatta
Siz de abartmissiniz. 1 ayda evlenilir mi :skandal:

Cok uzun bir zaman mis 8 sene. Nasil atlattiniz o ayrilik sürecini? Bir insani bu kadar uzun süre hayatinda tutunca insan baglaniyor ya o his ne sürede geciyor? Biliyorumda gectigini ama bana suan cok tuhaf geliyor hergün biraz daha o kisiye duygusal acidan uzaklasmak. Merak ediyorum sadece. Burada paylasmak gercekten iyi geldi bana. Yorumlarin hepsi yapici ve güzel cünkü. :) S Sanguine

Siz de abartmissiniz. 1 ayda evlenilir mi :skandal:
Aramızda o güven hissedilmiş ki evlenmişiz hanımefendi. Çok şükür 2. Yılımızı yarıladık 2. Çocuğumuzu bekliyoruz. Aramızda hiç mi tartışma olmadı evet oldu ama sevgi saygı ve aşk olduğu için kimi zaman ben kimi zaman o alttan aldı , şuan ikimizde birbirimizin neyi sevip neyi sevmediğini biliyoruz. Birbirimizi tanıyoruz anlıyoruz. Saygı duyuyoruz. Size göre abartmış olabiliriz ama biz gayet memnunuz halimizden ☺️

Cok uzun bir zaman mis 8 sene. Nasil atlattiniz o ayrilik sürecini? Bir insani bu kadar uzun süre hayatinda tutunca insan baglaniyor ya o his ne sürede geciyor? Biliyorumda gectigini ama bana suan cok tuhaf geliyor hergün biraz daha o kisiye duygusal acidan uzaklasmak. Merak ediyorum sadece. Burada paylasmak gercekten iyi geldi bana. Yorumlarin hepsi yapici ve güzel cünkü. :) S Sanguine
Çok fazla ayrılıp barıştığımız için bu son diye düşünmemiştim açıkçası. Asıl acıyı 6 ay sonra başkasıyla nişanlandığını öğrendiğimde yaşamıştım. Çok ağladım üzüldüm, ama dönüp baktığımda bir türlü bitememiş, sürüncemede kalmış bir ilişki yerine gelen ani nişan haberinin tüm umutlarımı bitirmesi çok hayırlı olmuş diyorum. Bende bağlılık hissi o gün geçmişti, çünkü bunun gerçekten son olduğu kafama dank etmişti ilk defa.

Şimdiki eşimle de o dönem öylesine takılmaya başlamıştım yara bandı misali, ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve sırılsıklam aşık oldum 😍 Dediğiniz gibi 8 senelik bir ilişkiyi bu kadar kolay nasıl unutabildim diye ben de şaşıyordum o zamanlar ama işte diyorum ya Allah herkese hayırlısını versin, benimki öyle oldu şükür 🥰

Sizin de çok iyi bir insan olduğunuz belli, umutsuzluğa kapılıp kötü enerji çekmeyin, ben asla evlenmem derdim kısmet olunca her şey oluyor. Sadece biraz sabır ve zaman gerek 🌸

Çok fazla ayrılıp barıştığımız için bu son diye düşünmemiştim açıkçası. Asıl acıyı 6 ay sonra başkasıyla nişanlandığını öğrendiğimde yaşamıştım. Çok ağladım üzüldüm, ama dönüp baktığımda bir türlü bitememiş, sürüncemede kalmış bir ilişki yerine gelen ani nişan haberinin tüm umutlarımı bitirmesi çok hayırlı olmuş diyorum. Bende bağlılık hissi o gün geçmişti, çünkü bunun gerçekten son olduğu kafama dank etmişti ilk defa.

Şimdiki eşimle de o dönem öylesine takılmaya başlamıştım yara bandı misali, ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve sırılsıklam aşık oldum 😍 Dediğiniz gibi 8 senelik bir ilişkiyi bu kadar kolay nasıl unutabildim diye ben de şaşıyordum o zamanlar ama işte diyorum ya Allah herkese hayırlısını versin, benimki öyle oldu şükür 🥰

Sizin de çok iyi bir insan olduğunuz belli, umutsuzluğa kapılıp kötü enerji çekmeyin, ben asla evlenmem derdim kısmet olunca her şey oluyor. Sadece biraz sabır ve zaman gerek 🌸
Demek ki gercekten hayat her zaman insanin planladigi gibi olmuyor. Bende cok farkli bir sey düsünmüstüm suan icin ama iste olmadi.

Tessekkür ederim güzel yorumunuz icin. Gercekten iyi enerji oluyor. Sizede mutlululkar dilerim.

Sabir. Evet bunun ne kadar önemli oldugunu iyi ögreniyorum suan :).

Ayrılmanıza sevindim çünkü bu şahısla evlenseydiniz pek mutlu olamazdınız. Bu karakterler insanı hasta eder başka da bir şey olmaz. O sevgi sandığınız şey de aslında bir perde ve evlenince o perde de açılıyor.

Sizden 3 yaş sonra deli gibi aşık olarak evlendim. Aslında hiçbir şekilde evlilikle alakam yoktu. Ancak bu kişiyle evlenmem şarttı, o derece aşık oldum.

Hayat planınızda olan geliyor önünüze zaten. Tabi ki seçimlerde çok dikkatli olmak da bizim görevimiz.

Belli bir yastan sonra insanin 20li yaslardaki gibi asktan gozu kor olmuyor, daha mantikli davraniyor. Ask da sekil degistiriyor sanirim, sadece dis gorunuse degil, karsindaki insanin icine de bakmayi ogreniyoruz.
Ayrilmakta cok iyi yapmissiniz, simdilik biraz kafa dinleyin, akisina birakin.

Belli bir yaşa gelmiş insanların evlenmeleri için önlerinde cok bir engel olmaz diye düşünüyorum
Misal
İşini gücünü oturtmuştur
Bu yüzden maddi bir zorluguda yoktur
Kişiliğide oturmuştur

Ama 33 yasında tanışıp 3 sene uzaktan hemde ülkeler arası ilişki yaşayan bir erkek
Ya yakınında zaten görüştüğü birisi vardır
Yada evlidir😅😅

İnşallah bu zamana kadar maddi bir yardım
Borc ödemek,destek cıkmak va yapmamıssınızdır
Bunları yaptıysanız muhtemelen bunun için 3 sene beklemiştir
Ve daha beklemeyi kabul ediyodur
Yaptınızmı?

Belli bir yaşa gelmiş insanların evlenmeleri için önlerinde cok bir engel olmaz diye düşünüyorum
Misal
İşini gücünü oturtmuştur
Bu yüzden maddi bir zorluguda yoktur
Kişiliğide oturmuştur

Ama 33 yasında tanışıp 3 sene uzaktan hemde ülkeler arası ilişki yaşayan bir erkek
Ya yakınında zaten görüştüğü birisi vardır
Yada evlidir😅😅

İnşallah bu zamana kadar maddi bir yardım
Borc ödemek,destek cıkmak va yapmamıssınızdır
Bunları yaptıysanız muhtemelen bunun için 3 sene beklemiştir
Ve daha beklemeyi kabul ediyodur
Yaptınızmı?
Yok hayir, evli falan degildi. Ailelerimiz de tanismisti zaten ve bir cok konuda bilgim vardi hakkinda. Hayatinda benden baskasida yoktu. Belki siz inanmayacaksiniz ama ben cok eminim bundan :). Hayir kesinklike maddi acidan herhangi bir yardimda bulunmadim. Öyle bir konu olmadi hic bir zaman aramizda.
Ama farkli sorunlari vardi bazi konularda. Buraya yazmak istemiyorum. cünkü gerek yok. Sonuc olarak ayrilmak zorunda kaldim. Cünkü onunla farkli oldugumuzu anladim onun bu hareketleri yüzünden. Insan bazen böyle sevince bekliyormus. Bende bunu anladim :).

Ayrılmanıza sevindim çünkü bu şahısla evlenseydiniz pek mutlu olamazdınız. Bu karakterler insanı hasta eder başka da bir şey olmaz. O sevgi sandığınız şey de aslında bir perde ve evlenince o perde de açılıyor.

Sizden 3 yaş sonra deli gibi aşık olarak evlendim. Aslında hiçbir şekilde evlilikle alakam yoktu. Ancak bu kişiyle evlenmem şarttı, o derece aşık oldum.

Hayat planınızda olan geliyor önünüze zaten. Tabi ki seçimlerde çok dikkatli olmak da bizim görevimiz.
Ne güzel mutluluklar diliyorum size. :)

Zaten ben ask evliligi yapilir mi derken sunu kast ediyorum: Mantik her zaman gerekli tabi; yetiskin insanlariz; acaba sade o askla gelen heyecanlar falan var ya, o olur mu diye düsünerek yazdim. Ama oluyormus demek ki. Siz güzeln bir örneksiniz. Tesekkür ederim yorumunuz icin. Ben zaten enerji uyumuna cok önem verip inanan biriyim :).

Back