36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

Şimdi üç ay geçti dr üç ay daha bekleyin ondan sonra korunmanıza gerek yok dedi, ama ben cuma günü baska Dr gideceğim bakalım o nasıl yönlendirecek
rahim toparlansın diye 3 ay vermiş olabilir kuzu aynen baska doktora git ben dogum yaptıgım hastanenin önünden dahi gecemiyorum gecmekte istemiyorum benim doktorum da dogumdan 1 hafta sonra kontrole cagırdı bi o zaman gitmiştim sonr agenetik tahliller için vs üniversitehastanesi perinatoloji bölümüne gitmeye basladım
send ebaska doktora git iyice arastır konus hamilelik istiyorsan da doktor seni yönlendriir zaten insaalh rabbim iyi insanlarla karsılastırsın

Bende bundan korkuyorum işte sizde sezeryan oldunuz demi, bide bende tiroit var hamilelikte öğrendim ama öncesinde de varmış önce tiroitleri düzene sokmam lazım hamile kalmayı zorlaştırıyor muş
yok ben normal dogum yapmıstım simdi bence sen bi perinatoloji uzmanı na git kuzu o sana hormon testi felan yapar orda tüm degerlerin görünür ona göre bir tedavi şekli sunarlar sana bana öyle yaptıla cünkü

Ben ilk iki ay çok gel-git yaşadım tekrar hamile kalmalı mıyım diye. Ama sonra emin oldum istediğimden. İnşallah Allahım nasip eder.

Ben de adım atmıyorum doğum yaptığım hastaneye eşimle haber göndermiş ben Dr yüzünü bile görmek istemiyorum, İnş hayırlısı ile kucaklarımız dolar

İğnenin kiste neden olabileceğini hiç duymamıştım. Peki şimdi ne olacakmış kisti alacaklar mı?
Bir de Klomeni kaç gün kullandınız? Bana reglin 5. günü başla, 5 gün günde 3 defa kullan dedi. Haftaya gidicem tekrar ve süreci çok merak ediyorum.

Ben ilk iki ay çok gel-git yaşadım tekrar hamile kalmalı mıyım diye. Ama sonra emin oldum istediğimden. İnşallah Allahım nasip eder.
Ben hep istedim hemen kalmayı, istiyorum da, normal doğum olsam hiçhiç beklemezdim

yok ben normal dogum yapmıstım simdi bence sen bi perinatoloji uzmanı na git kuzu o sana hormon testi felan yapar orda tüm degerlerin görünür ona göre bir tedavi şekli sunarlar sana bana öyle yaptıla cünkü
Teşekkür ederim canım öyle yapayım sağol

Selam canım seni oyle iyi anlıyorum ki bir hafta once bende bebegimi kaybettim cok acı çekiyorum hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum bebegimi cok ozluyorum hergece onun dogacagı gunu hayaliyle uyuyordum oyle acı ki karnıma bakamıyorum karnima dokunamıyorum cunku artık orada bebegim yok onu cok seviyorum cok uzuluyorum cok aglıyorum ama acım hafiflemiyor unutamıyorum ki birkac ay sonra unutacagimi sanmıyorum herkez diyo ki uzulme gencsin baska cocukların olur . Ben baska cocugum olup olmayacagına uzulmuyorum ki ben bebegimi kaybettigim icin uzuluyorum onu oyle seviyodum ki gormeden bi kere bile sarilamadım yavruma oyle bi duygu ki bu anlatılmaz yasamayan anlayamaz heryerde sanki o var cok ozluyorum senin yazdıgın hersey beni anlatıyormus gibi hislerm aynen oyle cok acı cekiyorum gecicekmi peki?

Üzgünüm arkadaşım ama bu acı hiç geçmeyecek. Sadece alışacaksın. Zamanla herkes iyi olduğunu düşünecek ama gerçeği bilemeyecek. Ne sen ne eşin eskisi gibi olamayacaksınız. Yarana tuz serpmek gibi olmasın öyle algılama nolur ama bende öyle oldu. Bir daha çocuğun olduğunda acın dinecek diyor herkes ama bilmiyorum. Nasıl diner ki bu acı. Sen bir an iyi olsan o an eşin olamıyor. Önceki gün eşimle tv izlerken birden bana döndü neden öldü bizim oğlumuz dedi. Bir an kaldım, bir şey diyemedim başladık ağlamaya. Allahım sabır versin hepimize, beterinden sakınsın. Başka da bilmiyorum ne denir. Bir de içine sakın atma. Ağla iyice. Aman ailem üzülür falan deme dök içini. Ben çok bastırdım içime attım onun zararını çekiyorum sen yapma.

Öncelikle Rabbüm sabırlar versin bende yaşadım aynı durumu senin daha çok yeni üzülmelerin ağlamaların çok normal tabi ki acımız asla geçmeyecek kaybettiğimiz evladımızı asla unutmayacağız unutamayız da ama acı biraz olsun hafifliyor zaman geçtikçe yara kuruyor ama izi kalıyor elbetteki herşey Allahtan Rabbim böyle uygun görmüş razı gelmekten başka çaremiz yok

Bebeğini kaybeden anneler Bebeğizi kaybettikten sonra ne kadar zaman sonra tekrar hamile kalmayı düşündünüz,ve hamile kalanınız var mı

Canım benimde daha önce dediğim gibi 3 ay oldu bebeğimi kaybedeli farklı iki doktora gittim ikiside bir problem yok sadece hamile kaldığın zaman hamileliğin boyunca kan sulandırıcı iğne ve corasprin kullanacaksın dedi hatta doktorlardan biri zaman kaybetme hiç bir sıkıntın yok hamile kalmaya bak sana en iyi gelecek şey o olur dedi. Bende 2.kez adet olmayı bekledim ve bugün itibariyle oldum adetim bitince korunmayı bırakacağız inşallah Rabbim nasip eder hepimize hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar verir inşallah

Allah sabırlar versin canım. Herşeyde hayır vardır üzülme İnan ben gittim ama gözümün önünde sadece kefenli hali var. Keşke gitmeseydim dediğim zamanlar olmuyor değil. O anki psikolojiyle bizde otopsi istemedik genetiğe yolladık. Kıyamadık ama genetikte bişey çıkmazsa ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten daha çok yeni benim 40ım çıkmadı daha. sezeryan olduğum için çok uzun bir süreç bizi bekliyor. Doktor en az 8-9 ay dedi yeni gebelik için. Araştırma hastanelerinde kadın Doğuma mı gitmek lazım orası mı sevk ediyor? Çok soru soruyorum ama ne yapacağımı bilmediğimden kusura bakma canım ne olur.

Çok haklısın ve gerçekten çok doğru şeyler yazmışsın çevrendeki insanlar hatta ailen bile o kadar çabuk unutuyor ki olanları anlam veremiyorum elbetteki yaşayan bilir herkes iyisin sanıyor ama öyle olmuyor malesef gördüğün bir bebek hamile biri doğum yapan yakının bile yarana tuz basabiliyor bilmeden. Asla isyan etmedim yaşadıklarıma etmem de ama ben anne olamadım Rabbim bana nasip etmedi onlar gibi bebeğimi kucağıma almayı diye inciniyorum yüreğim acıyor içim yanıyor en yakın arkadaşlarımdan biri doğum yaptı 2 hafta önce daha görmeye bile gidemedim dayanamayacağımı biliyorum çünkü..

Canım bende sezeryan oldum ama 3 ay geçmesine rağmen doktorum hamile kalabilirsin dedi iç dikişlerimde de dış dikişlerde de çok şükür hiç bir sıkıntı yok genetik testlerini eğitim araştırma hastaneleri yapıyor kadın doğum seni perinatoloji bölümüne sevk edecek orada yapılacak bildiğim kadarıyla sen biraz daha bekle en azından 40ın çıksın ozaman iyi bir kadın doğum doktoruna git bence

Çok haklısın canım. Bu zamanlarda en yakınlarımız bile anlayamıyor bizleri. Ben bişey demeden susturuyorlar beni. Yine olacak üzülme diyorlar ama başka bir arkadaşın da dediği gibi biz yeniden bebeğimiz olmayacak diye üzülmüyoruz. Canımızdan can gitti diye üzülüyoruz. İnşallah en kısa zamanda bütün melek annelerinin dilekleri kabul olur. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Yumurta rezervinide çok dert etme canım herşeyin çaresi bulunur inşallah.

Bugün kadın Doğum doktorundaydım canım. Hormonlarıma baktılar süt hormonu hala fazlaymış vücutta o da yumurta çatlamasını engellermiş diye ilaç verdi. Yumurta oluşmuş hatta bu iyi dedi. Genetik testleri istiyor şimdide onları yaptırmadan hamile kalmanı önermem dedi. Tavsiyen için teşekkür ederim çok sağol. Senin de hakkında hayırlısı olsun. En yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bende aylemin onunde aglayamıyorum içime atıyorum ama yanlz kalınca sureklı aglıyorum acım dinmeyecekmiş gibi hisediyorum baska cocuk dusunmuyorum simdilik bilmiyorum cok korkuyorum yine kaybetmekten ilk yavrumun acısı dinmeden baska cocuk dusunemiyorum sanki ihanet ediyomusum gibi cok ozluyorum evlatımı cokk hiçç gormedim ama cokk seviyorum onu cokk ozluyorum. Senin cocugunu kaybedeli kac ay oldu ? Simdi acın biraz dindimi cok korkuyorum gecmiyecrk diye bu hiss surekli bebegimi dusunuyorum ultrason foograflarına bakıyorum surekli

Evet canım ben kadın doğum doktoruna gittim izmirde aynı zamanda da perinatoloji ymiş alanı o yönlerdirdi ben genetik ne hiç bilmiyordum bile, onun sayesinde yapıldı sağolsun, ama sonucu hemen cıkmıyor uzun sürüyor muş,

Bende göremedim diye kendimi harap ediyorum

Tabiki Allahım en iyisini bilir Allahtan gelen herseye razıyız İnshaAllah evladıma oburdunyada kavusurum cunku cok ozluyorum ruyamda gormek istiyorum onu her gece dua ediyorum bi kere iyi oldugunu goreyim diye ozlemim biraz hafiflesin diye insan gormeden bukadar cok sevebilirmi bana en guzel duygulari yasattı Allah hepimize sabir versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…