36 haftalık oğlumu karnımda kaybettim

Allahım size de sabır versin.

Amin canım hepimize inşallah gerçekten çok zor bir süreç çok zor bir durum bende doğum yapıp bebeğini kucağına alanlara hamile olanlara o kadar imreniyorum o kadar özeniyorum ki sizinde dediğiniz gibi kendimi çok güçsüz hissediyorum Rabbim nasip etmedi olmadı diyoruz ama bir yandan da içimiz yanıyor malesef inşallah bizde evlatlarımızı kucağımıza alırız

... O hastaneden eli boş kucağım boş döndüğüm günü hiç unutamıyorum, rabbime sığınmaktan çaremiz yok, ondan geldik ona döneceğiz, bundan sonra ki bebeklerimize sağlık ömür versin sıkıntısız sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin ancak böyle hafifler bu acı,

Benimde en büyük keşkem oğlumun yüzünü görmemek. Kefenle görebildim ama yüzüne bakamadım. Okadar gücü bulamadım kendimde. Yalnız değilsin canım. Sizin bebeğinizinde benimki gibi herşey yolundayken kalbi durmuş sanırım. Ben şimdi genetik sonuçları bekliyorum. Birşey çıkmayabilir diyor doktorlar. Size hiç yorumda bulundular mı?

Canım Allah sabır versin okurken ağladım. Olanda hayır vardır elbet müsterih ol asla çocuk sahibi olamayacak insanlar var kendini daha fazla üzüp harab etme. Rabbim inşallah yeniden nasip eder sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız

Korunmak istemiyorum ben hemen olsun istiyorum i
Ben hiç cenazesini görmedim sezeryan oldum mal gibi yattım kalkamadım bende eşime kızıyorum niye getirip göstermedin diye, genetik test bizde yaptırdık sonuç bekliyoruz iki ay oldu yaptıralı,

Bende sezeryan oldum canım. Kar yağıyordu o gün herkes gitme üşütürsün dedi ama ben soğuğu hiç hissetmedim. Siz meleğinize mi genetik yaptırdınız kendinize mi ? Biz oğlumdan parça yolladık sonuç bekliyoruz. Eşimle bende yaptırmak istiyoruz ama nasıl yaptıracağım bilmiyorum. Nereler yapıyor biliyor musunuz?

Hamilelik öncesi ben ve eşim genetik testi yaptırmıştık ve sorun çıkmamıştı. Hamileliğim boyunca da her şey yolundaydı. Gelişimi 2,5 hafta önden gidiyordu hatta. 2 gün evvel son kontrolümde de gayet iyi demişti dr. O gün nst'de son kez kalbini dinlemişim oğlumun. Ani bebek ölümü diye geçiyormuş adı. Kalbi durmuş. Hiçbir sebep bulamadılar. Hamilelik sürecinde yapılan tahlilleri başka dr'lara gösterdim, ilave testler yaptırdım, dikkat çeken bir bulguya rastlamadılar. Bu da bir yerde insanı korkutuyor. Hiçbir şey yokken bile bir şey olabiliyor diyorsun. Çevremde herkes korkunu aş diyor ama demesi kolay. Başına kötü bir şey gelen insan ister istemez kaygılanıyor ve bu defa olmayacak senaryolar da yazmaya başlıyor. Yaşamayan, hayatı süt liman olan biri nereden bilecek acıyı ve kötü şeyler aklına getirecek ki. Yine de elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama kızgınlığım insanların anlamamasına ve basite indirgemesine. Sanki elimizden oyuncağımız alındı da şımarıklık yapıyoruz. Evladımızı kaybettik biz ya bu böyle basitçe geçiştirilmemeli. İlla ki insanlar moral vermek istiyorsa hiçbir şey demesin daha iyi.
Mayısta 40 oluyorum. Yumurtalarımda da azalma ve tembellik başlamış. Doktorum klomen verdi bu hafta onu kullanmaya başlıycam. Umarım vücudum kendini toparlar ve hayırlısı ile tekrar hamile kalabilirim/kalabiliriz. Allahım tez zamanda hayırlısı ile bizleri evlat sahibi yapsın en büyük dileğim bu.

Doğumdan 6 saat içinde kaybettim bebeğimi ayağa kalkacak gibi değildim bacaklarım hala uyuşuktu, bebeğimi ertesi gün gömdüler ne otopsi nede baska bişe yaptırmadık bebeğe,, genetiği eşimle kendime yaptırdık, izmirde yaptırdık biz, araştırma hastaneleri yapıyor biliyorum

Bizede ani bebek ölümü dediler, aynı korkular bende de var, hiç bişe yokken bi anda ölümle sonuçlandı, korkularımız cok doğal, Rabbim İnş bidaha ki hamileliklerde içimize ferahlık verir

Rabbim sabırlar versin cok üzüldüm canim

bende de aynı problem oldu dogumdan sonra hamile kalamadım doktora gittim önce rahimde sıvı birikmesi olmus dedi sonr ayumurtlama olmuyor dedi klomen basladık yumurta olustu hatta bi kaç tane oldu baya büyüdü bunlardan biri canlı olursa ikiz bile olur dedi ama catlamadı malesef igne yaptılar göbekten çatlaması için ilişki tarihini doktor verdi kontrole gittim ama malesf igneye ragmen catlamamıs ve catlayamadıgı için kiste dönüşmüş şuan kafayı yemek üzereym bebek istiyorum ve olmuyor yapmadıgım sey kalmadı olsun diye

Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum kaybetmek istemiyorum sezeryan oldum hemde sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
doktor bana korunma hakkında bir sey söylemedi tabi ben normal dogum yapmıstım gerci ama bi arkadasım sezerayn oldu ardına hamile kaldı hemde hiç istemiyordu sıkıntı olmadı acıkcası rabbim göstermesin canım hemde hiç kimseye bunu benzer ya da aynı seyleri yasatmasın evlat acısı kimse yasamasın

Bebeğini kaybeden anneler Bebeğizi kaybettikten sonra ne kadar zaman sonra tekrar hamile kalmayı düşündünüz,ve hamile kalanınız var mı

Amin inşallah canım, Rabbim evlat isteyen bekleyen herkese sağlıklıca nasip etsin kucağımıza alalım

Şimdi üç ay geçti dr üç ay daha bekleyin ondan sonra korunmanıza gerek yok dedi, ama ben cuma günü baska Dr gideceğim bakalım o nasıl yönlendirecek

başınız sağolsun , okuyunca ağladım inanın ki, vardır allahın bir bildiği, allah doğmamış kardeşine uzun ömürler versin

ben hemen düsündüm malesef 7 ay oldu hala olmadı
Bende bundan korkuyorum işte sizde sezeryan oldunuz demi, bide bende tiroit var hamilelikte öğrendim ama öncesinde de varmış önce tiroitleri düzene sokmam lazım hamile kalmayı zorlaştırıyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…