Sağol canım sizinde başınız sağ olsun ,,, evet ilk bebeğimdi 1.5 yıllık evliyim. Normal sıkıntısız giden bi hamileliğim vardı 7. Ayıma kadar memleketimde kontrole gittim sonra yol gidip gelme sorun olur diye Dr değiştirdim evli olduğum yerde gitmeye karar verdim ama bu doğum yaptığım doktoru hiç istememiştim kaderden kaçamazsın işte döndüm dolaştım ona gittim son bir ayımda. Her gitmem de doğum şeklini sordum hep normal doğum dedi ultrason dan bakılınca normal doğum dedi ama çatı muayenesi de yapmak lazım dedi, çatı muayenesi yaptı tamam normal doğum sıkıntı yok dedi ertesi gün nişanım geldi çatı muayenesi nin de etkisi oldu tabi. Sonra Dr söyledik hemen gel dedi gittim yine çatı muayenesi yaptı bebeğin kafası yerleşmemiş sezeryana almam lazım de biz şok olduk. Ama o an beynim durdu sorgulamadım tek doğsun sağlıkla kucağımıza alalım da doğum şekli önemli değil diye düşündük

sezeryan oldum gayet güzel geçti ameliyat, bebeğim doğdu gördüm öptüm

sı ra bebeği servise indiriyoruz muayeneleri olacak dediler bende hayal ediyorum annem şimdi üzerini giydirmiştir nasılda yakışmıştır aldığım kıyafet diye, görmek istiyorum bi an önce 15 dk ameliyat cok uzun geldi bana neyse servise indirdiler beni kalbim çıkacak gibi atıyor oda bi geldim bebek yok içim cız etti yandı o an, halada aynı yanıyor anladım ki bebeğime bişe oldu, cok sıvı yutmuş solunum sıkıntısı var dediler küveze aldılar sonra kan sonuçları cıkmıs cok enfeksiyon varmış sonra kendi nefes alamaz olmus yoğun bakımda yeterli değil miş sevk etmek istediler ile, tabi yer yok iki saat geçti sevk edene kadar askom kararı ile sevk olmus, sevk edildiği hastanede sıvıyı atmaya başlamış ama kalbide zarar görmüş, akciğerleri enfeksiyon olmus .. Öğleden sonra 3 te doğdu akşam 10 da ölüm haberi geldi, hep normal doğum dendi sıkıntı yok sandık, ama bana önceden sezeryan dese orda olmazdım yada baska Dr da giderdim neden sezeryan diye, ama Rabbim ömür vermemiş ölüm saati belli nerde olursan olayım yine ölecekmiş, yaşasa bile bi hafta zor yaşar bu durumda demiş Dr lar...