- Konu Sahibi Narinkizim
-
51 kiloyum paçası cok geniş olmayan tercüman Adidas tarzı esortman takimi arıyorum arkadaslar
canım bak bu var bende sıfır kullanılmadı
Canım benim renk olarak siyah gri lacivert dusunuyorum esortman alti pantolon tarzı dar gelenlerden cilekli arkadasın vardı üstü pembe ama satılmış
ona bende bakmıştım canım satılmış
Canım hepsi cok guzel ama fiyat beni asar takım olarak dusunuyorum zaten cok tesekkur ediyorum
rica ederim cnm umarım bulursun istediğin gibi bişey
Aslinada adidasta %50 indirim başlamış ama esimi müsait bulup da gidebilsek istediğimi alacağım ama ah ah...
benimde telefonuma sürekli indirim mesajları geliyor canım. Daha dün akşam gezdik arkadaşımla. ykm boyner adidas nike hummel gezmediğimiz mağaza kalmadı cnm en düşük fiyatlar 185den başlıyor canım bir tişört beğendim 97 TL dedi. Ama illere göre değişiyormuş fiyatlar belki senn bulunduğun yerde daha ucuzdur öyleyse banada alırsın bende senden alırım
Yok canım burada da aynı esimi almaya ilana ettikten sonra o fiyatı kac olursa olsun alır is onu almaya ikna etmekte gecen gun söyledim bakarız dedi bakarız dediyse biraz daha bekliyecegim anlaşılan esortman takimim cok ama zayıfladım hepsi de c
Salvar gibi oluyor
en azından hayır dememiş bakarız demiş bizde bu azim olduktan sonra yıldırırsın sen onu hadi bakalım zafer bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?