• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

36+2 sabah uyandigimdan beri hamile gibi değilim ?

anes 3439

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2024
4
1
1
29
Merhaba hanımlar 36+2 deyim 2 gündür ufak ufak beyaz akıntım vardı kokusuz bugün sabah uyandığımda gobegimde sanki yok gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum yani bebek arada tekme atmasa hamileliğimin unutmuş gibiyim doğum yakın mi anlamadım birde bebeğim iri bebek 2 hafta önden gidiyor ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı ?

İki hafta bir şey değil korkma.su gelmesi olabilir bir acile git istersen ama sanmıyorum geldiğini de yine de bir baktir istersen içine sinmediyse

Merhaba hanımlar 36+2 deyim 2 gündür ufak ufak beyaz akıntım vardı kokusuz bugün sabah uyandığımda gobegimde sanki yok gibi hamile değilmişim gibi hissediyorum yani bebek arada tekme atmasa hamileliğimin unutmuş gibiyim doğum yakın mi anlamadım birde bebeğim iri bebek 2 hafta önden gidiyor ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı ?
Hafta ilerledikçe bebeğiniz büyüdüğü için yeterli alan olmuyor hareket edecek . İçiniz rahat etsin bi doktora görünün . Hareketlerini takip edin hareket hissetmezseniz hemen gidin doktora

Back